Jack Impala
Als persoon is het tegenwoordig steeds moeilijker een eigen identiteit te creëren tussen de menigte. De menigte die allemaal wordt meegezogen door dezelfde modetrends, waardoor iedereen op elkaar begint te lijken. Buiten dat wordt het milieu en de strijd tegen oneerlijke arbeid ook met de dag belangrijker. De modebranche zal daar ook hun steentje bij aan moeten bijdragen. En daarom wil Jack Impala op een unieke wijze, duurzame modieuze kleding op de markt brengen.
De zekerheden van https://www.jackimpala.com
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.