Jansen Totaal Wonen

Jansen Totaal Wonen

Is Jansen Totaal Wonen veilig? Lees hier de beoordelingen van klanten, bekijk gegevens van de webwinkel & controleer of ze veilig zijn.
9,0
1.461 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 2 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Andere eigenschappen

 • Jamie
  Review voor Jansen Totaal Wonen

  Klantenservice komt afspraken niet na, producten keer op keer beschadigd geleverd. Keuken niet deugdelijk opgeleverd. Service is er niet. Ditecteur komt afspraken niet na. Na 2 jaar eindelijk met behulp van jurist en geschillencommissie een oplossing gevonden. Jansen heeft in gehele proces niet gereageerd. Geld binnen en ze komen geen afspraak meer na.

  Antwoord van Jansen Totaal Wonen

  Beste klant,

  Bedankt voor jouw reactie. Ondanks dat we deze kwestie erg betreuren. Van uw kant is er veel geduld geweest en aan onze kant is er veel moeite gedaan. Echter is het niet gelukt om de keuken naar uw tevredenheid op te leveren, dat vinden we heel vervelend. Helaas zijn wij samen niet tot een passende oplossing gekomen voor deze kwestie. Vervolgens is er door een derde partij bemiddeld. Deze uitspraak wordt door ons geaccepteerd en u bent door ons ruimschoots gecompenseerd. Hiermee is voor ons beiden de zaak afgedaan volgens de uitspraak. Wij wensen u verder alsnog veel succes met het gebruik van de keuken.

  Met vriendelijke groet,
  Jansen Totaal Wonen

 • van kesteren
  Review voor Jansen Totaal Wonen

  Betere voorlichting en zorgen dat alles geleverd is volgens afspraak

 • Hoe beoordeel je Jansen Totaal Wonen?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?