Janssen-shop | Floral & Deco

Janssen-shop | Floral & Deco

Dé Specialist in Professionele Kwaliteit! Steekschuim, Bloemschikmateriaal, Bloemisterij Artikelen, Draad Producten en Piepschuim Vormen. Klein- en Groothandel voor Particulier en Bedrijf.
oasis® steekschuim bloemschikmaterialen piepschuim vormen
De zekerheden van https://www.janssen-shop.eu

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Onze historie in de branche begint al in 1973. Paul Janssen ging toen werken in de bloemengroothandel van zijn broer. In 1984 nam Paul deze samen met een compagnon over en werd G&J Baarlo B.V. opgericht, een in die tijd zeer bekende bloemengroothandel in Zuid Nederland en België. In 1994 is de Firma Paul Janssen v.o.f. opgericht en heeft Paul zich afgesplitst van de bloemengroothandel met de verkoop van o.a. OASIS® Floral Producten en bloemisterij artikelen. Sinds 2014 zijn onze producten ook online verkrijgbaar via Janssen-shop.eu en in 2017 heeft zoon Ron Janssen de zaak overgenomen.


Bekijk Manifest