JobaStores
JobaStores is een eigentijdse winkel met het grootste assortiment én voorraad Diamond Paintings, Schilderen op Nummer, Borduurpakketten en nog veel meer.
Bekijkt u gerust ons hele assortiment, wij weten zeker dat u van ons aanbod zult genieten!
diamond painting decoratie
9,2
Filter 8125 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 4739 met beschrijving

• L van Hagen
    Geverifieerde klant van JobaStores

Ik vond de verpakking erg groot voor een mapje stickers.Had in een envelop gekund en in de brievenbus. Moest het nu in een andere stad ophalen.

• NETTY Rudolph
    Geverifieerde klant van JobaStores

Jammer dat ik nog niet alles binnen heb.

Beste Netty,

U heeft artikelen besteld die een verschillende levertijd hebben, deze levertijden staan ook duidelijk aangegeven per product. U heeft dit dus voor het bestellen al kunnen zien, ook is deze informatie te lezen op onze website op de pagina over levering en verzending én bent u hierover geinformeerd in het bedankscherm na het plaatsen van de bestelling én in de orderbevestiging.

JobaStores

• Hoe beoordeel je JobaStores?

• tina duinkerken

goede service

• Heleen Bakker
    Geverifieerde klant van JobaStores

handige afdekblaadjes voor mijn diamond painting, goede en snelle service !

• hilda visscher
    Geverifieerde klant van JobaStores

Keurig verzonden, bestelling klopt en ziet er verzorgd uit. Al meerdere keren bij jullie gekocht en nooit problemen😘❣️

• Nicolette Van den Ouweelen
    Geverifieerde klant van JobaStores

Snelle service. Jammer dat er geen transparante beschermlaag over heen meer zit. Je ziet nu niet wat het is.

• Karin Mooleman
    Geverifieerde klant van JobaStores

Mooie prijzen en goede service!

• Viola Van Driel
    Geverifieerde klant van JobaStores

Lange levering, maar zeker de kwaliteit en moeite waard.

• Etty

Op tijd geleverd, prima

• Cok van Dorp
    Geverifieerde klant van JobaStores

De bestelling heb ik nog steeds niet ontvangen en ik snap de drukte maar toch.

Beste Cok,

U heeft losse Diamond Painting steentjes besteld, deze worden via brievenbuspost verstuurd. Het is op dit moment december, de drukste maand van het jaar wat betreft verzending van zowel pakketjes als brievenbuspost. We hebben om deze reden ook een melding in de webshop staan dat de aflevering wat langer kan duren dan normaal.

Met vriendelijke groet, JobaStores

• Karin Molenaar-ufkes
    Geverifieerde klant van JobaStores

Eerder geleverd dan was aangegeven. Goed verpakt en ruim voldoende materiaal.

• Rijke van Toorn
    Geverifieerde klant van JobaStores

ik heb 2 mandela,s gekregen 1 is al klaar nu ben ik met de 2de begonnen en ik mis een kleur nr3705 er hadden 4 zakjes moeten zijn

• Veronique Dierickx
    Geverifieerde klant van JobaStores

Goed aangekomen er heel blij mee

• Ingrid Verweij

Snelle sevice

• agnes

andere vervoerbedrijf

• Ilse Lecoutere
    Geverifieerde klant van JobaStores

Bestelling was langer onderweg dan gemeld 11 werkdagen ipv tussen 5 en 10 werkdagen. PLUS pakket kwam toe ZONDER DOOS, dus enkel de inhoud van een een nieuwe aankoop...

• Corry v Santen
    Geverifieerde klant van JobaStores

Heb nog steeds niets ontvangen

Beste Corry,

Met vriendelijke groet, JobaStores

• Marianne van den Berg

Steentjes nooit ontvangen

Beste Marianne,

• C.M de Pooter
    Geverifieerde klant van JobaStores

Bedankt voor de goede service.

• Yvonne VINKE-VERBARENDSE
    Geverifieerde klant van JobaStores

Tenminste snelle levering, goede kwalitet