John Joseb Art
Dave de Vries
Een prachtige reproduktie besteld.
Antwoord van John Joseb ArtGoedemorgen Dave,
Heel erg bedankt voor de 5 sterren. Deze super positieve beoordling maakt mij uiteraard erg blij !
Geniet van de aankoop !
Herman Tempel
Antwoord van John Joseb ArtBeste Herman,
Vriendelijk dank voor de positieve beoordeling.
John -
Hoe beoordeel je John Joseb Art?
Yve
Mooi doek, vragen worden correct beantwoord kortom een aanrader!
Antwoord van John Joseb ArtGoedemorgen Yve,
Heel erg bedankt voor de super positieve 5 sterren beoordeling. Geniet van de aankoop en je hebt mij hier heel erg blij mee gemaakt. Een goed weekend toegewenst !
John
Ria Maria
Een heerlijke site met leuke prijsjes voor ieder wat wils. Het schilderij vogel met pet heeft een mooi plekje gekregen.
Antwoord van John Joseb ArtGoedemiddag Ria,
Vriendelijk dank voor de supergoede beoordeling. Ik ben heel erg blij met dit leuke bericht. Geniet van de ´vogel met de pet´.
Pauline Feelders
Netjes met ophang systeem
Antwoord van John Joseb ArtBeste Pauline,
Vriendelijk dank voor de positieve beoordeling !
Audrey D
RAS. Tout conforme. Livraison rapide. A recommander.
Antwoord van John Joseb ArtCher Audrey,
Merci beaucoup pour cette superbe critique 5 étoiles. J'en suis très heureux. Profitez de la peinture!
Cordialement,
Mw. M. Rafaela
Snelle levering. Helemaal tevreden met het mooie "Zwaan" schilderij. Echt heel blij mee. Een aanrader en een blikvanger in het interieur Bedankt!!!
Antwoord van John Joseb ArtGoedemiddag mevrouw Rafaela,
Heel erg veel dank voor de supergoede beoordeling. Daar ben ik heel erg blij mee. Uiteraard graag gedaan en heel veel kijkplezier met de aankoop toegewenst!
Margot Sadelaar
Erg snel en heel goed ingepakt geleverd. Schilderij is net zo mooi als dat die op de site staat, ik ben er super blij mee
Antwoord van John Joseb ArtGoedemiddag Margot,
Heel erg bedankt voor de super 5 sterren beoordeling. Daar ben ik heel erg blij mee. Geniet van het schilderij !
Rolf B
Zeer fijne winkel deze man komt in alles tegemoet per ongeluk 2 schilderijen besteld maar alles goed geregeld en 1 kunnen annuleren zonder problemen helemaal top als ik nog een schilderij wil hebben kom ik zeker weer hier grtzzzz
Antwoord van John Joseb ArtGoedemorgen Rolf,
Heel erg bedankt voor deze positieve review en super beoordeling. Ik ben ook blij dat u dat u de service weet te waarderen en deze hier nog extra verwoord. Geniet van de aankoop en nogmaals dank!
Gea Bakker
Ben erg blij met het mooie schilderij.
Antwoord van John Joseb ArtGoedemorgen Gea,
Vriendelijk dank voor deze super beoordeling met 5 sterren. Daar ben ik heel erg blij mee. Heel veel plezier met het schilderij en geniet ervan !
M. Boer
Fijn om vooraf even contact te kunnen hebben met John voor advies. We zijn erg blij met de kunst en de peesdoek is van mooie kwaliteit. Goede service ook.
Antwoord van John Joseb ArtGoedemorgen Michiel,
Vriendelijk dank voor deze super goede beoordeling. Daar ben ik heel erg blij mee. Geniet van de aankoop en alvast een goed weekend toegewenst !!
E Kuiper
Mooi product tegen scherpe prijs, snelle levertijd. Communicatie is ook erg goed
Zou zeker weer kopenAntwoord van John Joseb ArtGoedemiddag Eddie,
Vriendelijk dank voor deze super positieve reactie. Daar ben ik heel erg blij mee.
Geniet nog vele jaren van de aankoop !
bea wagtmans
zeer tevreden met product, kwam 1e keer beschadigd aan en kreeg meteen een nieuwe, bedankt voor de service
Antwoord van John Joseb ArtGoedemiddag Bea,
Graag gedaan en nogmaals met excuses voor de beschadiging.
Heel veel dank voor de super positieve beoordeling. Daar ben ik erg blij mee.
Veel plezier met de aankoop en geniet ervan !
Marijke Ziengs
Het schilderij was zorgvuldig verpakt en snel geleverd
Antwoord van John Joseb ArtBeste Marijke,
Vriendelijk dank voor deze super goede beoordeling.
Heel veel plezier met de aankoop gewenst en geniet ervan !
Bart Nouwens
Perfect mooi canvas schilderij voor een mooie prijs, blij mee
Antwoord van John Joseb ArtGoedemorgen Bart,
Super bedankt voor de positieve beoordeling. Daar ben ik ook heel erg blij mee.
Veel plezier nog met het schilderij. Geniet ervan !
Kimberly Davis
Heel erg mooi canvas schilderij!!! Echt een statement piece !
Antwoord van John Joseb ArtGoedemorgen Kimberly,
Heel erg bedankt voor deze top beoordeling en nog heel lang, en heel veel plezier met de aankoop !
Geniet ervan !
Kimberley van de Weerd
Prachtig schilderij heb ik ontvangen, echt een uniek plaatje, mooi kwaliteit! Ook heel snel verzonden.. Heel veel keus uit de gallerij. Ben er heel blij mee!
Antwoord van John Joseb ArtGoedemiddag Kimberley,
Vriendelijk dank voor alle complimenten en de supergoede beoordeling. Daar ben ik heel erg blij mee. Heel veel plezier met de aankoop. Geniet ervan !
Monique Post
Een schitterend schilderij en snelle persoonlijke levering.
Antwoord van John Joseb ArtGoedemorgen Monique,
Heel erg bedankt voor de super positieve beoordeling en nog heel veel plezier met het schilderij !
Ria Twilt
Product keurig verpakt en goed en snel geleverd
Antwoord van John Joseb ArtBeste Ria,
Vriendelijk dank voor deze super positieve beoordeling. Daar ben ik uiteraard heel erg blij mee.
Nog heel veel plezier toegewenst met uw aankoop !
Auke Wagenaar
inmiddels een 2e wederom prachtig kunstwerk van John Joseb Art aan de muur, veel positieve reacties van familie en vrienden, de service van John Joseb Art is in 1 woord TOP
Antwoord van John Joseb ArtGoedemiddag Auke,
Super vriendelijk dank voor deze super positieve beoordeling. Heel veel plezier toegewenst met de aankopen en nogmaals dank voor deze fantastische beoordeling ! Ben ik erg blij mee.
John