Jonger Oranje

Jonger Oranje

Jonger Oranje is het leukste voetbalplatform van Nederland! Met scouts van profclubs krijgen jonge voetballers (jongens en meiden) de kans om hun voetbalkwaliteiten te ontwikkelen en te laten zien op meer dan 200 evenementen in Nederland. Jonger Oranje helpt voetbaldromen waar te maken.
9,1
Filter 2831 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 773 met beschrijving

• Stharlyn
    Review voor Jonger Oranje

Top dag en super leuke sfeer

• Caiden Rijke
    Review voor Jonger Oranje

Aardige mensen van jonger oranje

• Hoe beoordeel je Jonger Oranje?

• Jake
    Review voor Jonger Oranje

Goede organisatie en heel leuk.

Hi Jake,

Fijn om te horen dat je de Jonger Oranje Talentendag leuk vindt! We zien je graag nog eens :)

• Ilyas en Ismail
    Review voor Jonger Oranje

Was super georganiseerd. Alles verliep vlotjes.

Hi Ilyas en Ismail,

Fijn dat alles naar wens is verlopen en goed om te horen dat de organisatie geapprecieerd wordt! We zien jullie graag nog eens :)

• Mateo
    Review voor Jonger Oranje

Super leuke dag gehad. We kijken vooruit naar de volgende training

Hi, Mateo!

Goed om te horen dat jullie een leuke dag hebben gehad. Uiteraard kijken wij ook uit naar de volgende training én zien we jullie daar graag weer. Tot dan!

• Jax
    Review voor Jonger Oranje

Super leuke dag gehad, kind heeft volop genoten en daar gaat het om.

Hi Jax,

Goed om te horen! Exact, daar doen wij het voor. Fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad, tot de volgende!

• Ayoub

Top top top

Top top top, Ayoub!

• Esat Hamza

Leuke organisatie

Hi, Esat Hamza!

Goed om te horen dat je de organisatie omschrijft als leuk. We zijn je daar erg dankbaar voor!

• Keano
    Review voor Jonger Oranje

Leuk georganiseerd, jammer dat het keeper gesprek niet heeft plaatsgevonden

Hi Keano,

Kun je contact met ons opnemen door je uitleg in een mail te sturen naar tijn@jongeroranje.nl? Dan gaan we voor je aan de slag.

• Vince
    Review voor Jonger Oranje

Deze talentendag van JongerOranje was goed bezocht met ±200kids.
    Na een gezamelijke warming up spelen ze eigenlijk de hele dag partijtjes 4 tegen 4 of 5 tegen 5.
    In eerste instantie leek het redelijk gestructureerd te gaan maar gaandeweg vond ik vooral de begeleiding tijdens de partijtjes ondermaats, (pittige) overtredingen werd niet tegen opgetreden of werd bij de kids zelf neergelegd om op te lossen, soms moesten teams ineens met 4 tegen 5 spelen zonder dat de begeleider het doorhad.
    Mijn zoontje is door naar de finals, dat was het hoogtepunt.

Fantastisch, Vince!

• Vik
    Review voor Jonger Oranje

Super georganiseerd. Leuke beleving voor alle spelers.

Hi, Vik!

Fijn dat je het naar je zin hebt gehad samen met alle andere voetballers. We zien jullie graag nog eens!

• Taha

Goed georganiseerd!

Hi Taha,

Goed om te horen!

• Bram
    Review voor Jonger Oranje

Leuke partijtjes en goede sfeer!

Hi, Bram!

Fantastisch dat je het naar je zin hebt gehad op de Jonger Oranje Talentendag. Tot bij de volgende!

• Karan Özçelik
    Review voor Jonger Oranje

De talentendag van Jonger Oranje op 29 maart was tot in de puntjes goed geregeld en gaf alle keepers een mooie kans om zich te laten zien. Onze zoon Karan werd als 1e geselecteerd van de 45 keepers! Super trots op jou Karan! Op naar de Finals!

Hi, Karan!

Geweldig dat je geselecteerd bent en leuk om te horen dat je de organisatie op prijs stelt. We zien jullie weer bij de Jonger Oranje Finals, tot dan!

• Bob

Top geregeld , leuke oefeningen , goede sfeer

Top, Bob!

Goed om te horen dat je het naar je zin hebt gehad. Fantastisch : )

• N
    Review voor Jonger Oranje

De dag in Dieren begon positief, maar kende ook aandachtspunten. Mijn dochter speelde in een drietal met steeds een wisselende gastspeler, wat zorgde voor onrust, terwijl andere teams in vaste opstellingen speelden. Dit beïnvloedde de resultaten en werd als oneerlijk ervaren.
    Daarnaast was de begeleiding, met name na de pauze, onvoldoende alert. Spelmomenten en blessures werden gemist en uitslagen aan kinderen overgelaten, wat de organisatie rommelig maakte.
    Positief is dat mijn dochter alsnog is geselecteerd voor de lentefinales. Deze feedback geef ik mee ter verbetering voor een volgende edi

Hi N,

Gefeliciteerd met de selectie van jouw dochter voor de lentefinals, fijn dat je duidelijk bent in de aandachtspunten. Jammer dat het spel beïnvloedt werd door meerdere factoren: we nemen deze intern mee en zullen er alles aan doen om dit niet meer voor te laten komen.

Nogmaals dank voor je heldere toelichting.

• Rayan Zaki
    Review voor Jonger Oranje

Was een leuk dag voor Rayan Zaki en ook voor papa en mama

Hi, Rayan!

Fantastisch om te horen dat jullie het allemaal leuk vonden. Daar gaat het om: samen een leuke dag beleven. We zien jullie graag bij de volgende!

• Diederick
    Review voor Jonger Oranje

Heel veel plezier en uiteindelijk super blij dat ik mijn kunsten nog een keer mag laten zien!

Hi, Diederick!

Fantastisch dat je jouw kunsten hebt kunnen tonen én plezier hebt gehad op onze talentendag. Uiteraard zien we jou graag nog eens!

• Finn
    Review voor Jonger Oranje

Ik vond het een leuke dag. Duidelijke uitleg en ik heb heerlijk kunnen voetballen.

Hi Finn!

We zijn enorm blij dat je het een leuke dag met duidelijke uitleg vond. Kom je nog eens heerlijk voetballen op een Jonger Oranje talentendag? We zien je graag!

• Jax Senn
    Review voor Jonger Oranje

Leuke voetbaldag en veel wedstrijdjes spelen

Hi, Jax Senn!

Top dat je een leuke voetbaldag hebt gehad én veel hebt kunnen spelen. Tot op de volgende Jonger Oranje talentendag!