Jonger Oranje
Senn
Ik heb een leuke dag gehad! En het was goed georganiseerd.
Antwoord van Jonger OranjeHey Senn,
Gaaf om te horen! Daar doen we het uiteindelijk voor: jou en de andere deelnemers een leuke dag bezorgen.
Groet, Joey van Team Jonger Oranje -
Nigel
Leuke onderdelen en goed geregeld.
Antwoord van Jonger OranjeTop, Nigel!
Goed om te horen dat de onderdelen als leuk worden ervaren en dat het goed geregeld was!
Tijn van Team Jonger Oranje -
Hoe beoordeel je Jonger Oranje?
J.A
Fijn toernooi en goed georganiseerd!
Antwoord van Jonger OranjeHi,
Fijn om te horen dat het goed georganiseerd en naar wens is verlopen. Tot de volgende!
Lionel
Goede ervaring! Alles was goed georganiseerd en ik heb een leuke dag gehad.
Lionel KakesaAntwoord van Jonger OranjeHi Lionel,
Fantastisch om te horen dat je het naar je zin had op de Jonger Oranje Talentendag! Ook fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt opgedaan. Tot de volgende keer!
Stefan
Mooi price en goed services!
Het was luke Super goed voor kinderen!Antwoord van Jonger OranjeHi Stefan,
Goed om te horen dat de Jonger Oranje Talentendag leuk en super goed is voor de kinderen voor een eerlijke prijs! Dat waarderen we enorm. Tot de volgende!
Liam
Een leuke dag, voor kinderen! Leuk georganiseerd.
Antwoord van Jonger OranjeHi Liam,
Fantastisch dat je de dag leuk georganiseerd vond voor kinderen! We zien jullie graag nog eens.
Stharlyn
Top dag en super leuke sfeer
Antwoord van Jonger OranjeHi Stharlyn,
Fijn dat je een top dag hebt ervaren met leuke sfeer. Toch zijn we benieuwd wat er volgens jou nog beter kan, gezien je ons met vier van de vijf sterren hebt beoordeeld. Stuur de verbeterpunten in een mail naar tijn@jongeroranje.nl, dan gaan we ermee aan de slag!
Alvast bedankt!
Caiden Rijke
Aardige mensen van jonger oranje
Antwoord van Jonger OranjeTop, Caiden!
Leuk om te horen. Dankjewel voor het compliment!
Jake
Goede organisatie en heel leuk.
Antwoord van Jonger OranjeHi Jake,
Fijn om te horen dat je de Jonger Oranje Talentendag leuk vindt! We zien je graag nog eens :)
Ilyas en Ismail
Was super georganiseerd. Alles verliep vlotjes.
Antwoord van Jonger OranjeHi Ilyas en Ismail,
Fijn dat alles naar wens is verlopen en goed om te horen dat de organisatie geapprecieerd wordt! We zien jullie graag nog eens :)
Mateo
Super leuke dag gehad. We kijken vooruit naar de volgende training
Antwoord van Jonger OranjeHi, Mateo!
Goed om te horen dat jullie een leuke dag hebben gehad. Uiteraard kijken wij ook uit naar de volgende training én zien we jullie daar graag weer. Tot dan!
Jax
Super leuke dag gehad, kind heeft volop genoten en daar gaat het om.
Antwoord van Jonger OranjeHi Jax,
Goed om te horen! Exact, daar doen wij het voor. Fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad, tot de volgende!
Ayoub
Top top top
Antwoord van Jonger OranjeTop top top, Ayoub!
Esat Hamza
Leuke organisatie
Antwoord van Jonger OranjeHi, Esat Hamza!
Goed om te horen dat je de organisatie omschrijft als leuk. We zijn je daar erg dankbaar voor!
Keano
Leuk georganiseerd, jammer dat het keeper gesprek niet heeft plaatsgevonden
Antwoord van Jonger OranjeHi Keano,
Kun je contact met ons opnemen door je uitleg in een mail te sturen naar tijn@jongeroranje.nl? Dan gaan we voor je aan de slag.
Vince
Deze talentendag van JongerOranje was goed bezocht met ±200kids.
Na een gezamelijke warming up spelen ze eigenlijk de hele dag partijtjes 4 tegen 4 of 5 tegen 5.
In eerste instantie leek het redelijk gestructureerd te gaan maar gaandeweg vond ik vooral de begeleiding tijdens de partijtjes ondermaats, (pittige) overtredingen werd niet tegen opgetreden of werd bij de kids zelf neergelegd om op te lossen, soms moesten teams ineens met 4 tegen 5 spelen zonder dat de begeleider het doorhad.
Mijn zoontje is door naar de finals, dat was het hoogtepunt.Antwoord van Jonger OranjeFantastisch, Vince!
Vik
Super georganiseerd. Leuke beleving voor alle spelers.
Antwoord van Jonger OranjeHi, Vik!
Fijn dat je het naar je zin hebt gehad samen met alle andere voetballers. We zien jullie graag nog eens!
Taha
Goed georganiseerd!
Antwoord van Jonger OranjeHi Taha,
Goed om te horen!
Bram
Leuke partijtjes en goede sfeer!
Antwoord van Jonger OranjeHi, Bram!
Fantastisch dat je het naar je zin hebt gehad op de Jonger Oranje Talentendag. Tot bij de volgende!
Karan Özçelik
De talentendag van Jonger Oranje op 29 maart was tot in de puntjes goed geregeld en gaf alle keepers een mooie kans om zich te laten zien. Onze zoon Karan werd als 1e geselecteerd van de 45 keepers! Super trots op jou Karan! Op naar de Finals!
Antwoord van Jonger OranjeHi, Karan!
Geweldig dat je geselecteerd bent en leuk om te horen dat je de organisatie op prijs stelt. We zien jullie weer bij de Jonger Oranje Finals, tot dan!
Tijn van Team Jonger Oranje