JoostenWatersport
ruime zin.
service, en jacht onderhoud
Ernst Troeder
Goede prijzen, aardige mensen met goed advies en ze denken met je mee als je bijvoorbeeld later nog iets aan je bestelling wilt toevoegen.
Uwe Beier
Zuverlässig, super schnell
Hoe beoordeel je JoostenWatersport?
henk
ik doe
Boot
Snel geleverd redelijke prijs
Bas
Goede klantenservice. Daags na mijn bestelling werd ik gebeld dat mijn bestelling niet voorradig was. Ik kreeg de keuze om de bestelling te annuleren en mijn geld terug te krijgen of een paar dagen te moeten wachten op mijn bestelling. Natuurlijk gekozen om eventjes te wachten. Nog geen week later lag het item alsnog bij me in de bus. Fijn dat men even een belletje deed en mij de keuze gaf. Verder topservice en alsnog snel verzonden.
Justin
Snelle levering top service
Feitse Jan
Snelle levering, goede service bij samenvoegen bestellingen en goede prijs
Maria
Leuk vest, snelle levering
Jacob Voogt
Snelle levering, en voldoet.
IUSTIN BARBU
Alles wie geschrieben und schnell gelifert.
Ben
Na selectie van gewenste product een uitstekende afhandeling van de bestelling.
Prima levering
De producten die ik nodig had waren voorradig. Ik had ze na twee dagen al in huis.
Jet
Snelle service na overzichtelijke bestelling online
roel lubbers
het bestelde artikel werd netjes en op tijd geleverd
Michael
Gutes Preis-/ Leistungsverhältnis für Copper Cruise und schnelle Lieferung. Alles gut - Dank u wel :-)
Eric
Super service en snel .
Rick
Er was iets verkeerd gegaan met de levering, maar dat werd na een telefoontje direct opgelost en de juiste artikelen werden de zelfde dag nog opgestuurd.
Edwin van Lint
Bedrijf dat service levert
E. Karstens
Enige site in Nederland met heldere info over het artikel dat ik zocht om een reparatie uit te voeren. Snelle bezorging dus ik ben tevreden.
Martijn
Super attent, antivries snel verstuurd in verband met de komende vrieskou.