Jouw dagelijks leven

Jouw dagelijks leven

Webshop vol wooncadeaus. Breng sfeer in huis met unieke woondecoratie. Van grappige en bijzondere tegeltjes met tekst, heerlijk geurende amberblokjes en kaarsen tot seizoensartikelen en persoonlijke cadeaus. Sfeervolle wooncadeaus & pakketten voor jezelf of een ander.
Filter 20 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 19 met beschrijving

• Marjo La Grouw
    Geverifieerde klant van Jouw dagelijks leven

Snelle levering en leuk verpakt. Krijg leuke reacties van degene die het krihgt

• Willeke
    Geverifieerde klant van Jouw dagelijks leven

Zo leuk om te bestellen bij 'Jou dagelijks leven'! Ik had de ene dag besteld en de volgende dag al in huis, super snel! Hetgeen ik besteld had was ook erg leuk en persoonlijk ingepakt, dat was al een cadeautje opzich. Raad echt aan eens een kijkje te nemen in de webshop en wat te bestellen.

• Hoe beoordeel je Jouw dagelijks leven?

• Henny van den Brink

snelle service

• Hanneke Berkenbosch
    Geverifieerde klant van Jouw dagelijks leven

Vriendelijk ontvangst bij het ophalen. Ik ben er heel blij mee dank je wel..

Antwoord van Jouw dagelijks leven

Fijn om te horen Hanneke, veel plezier ermee!

• Joyce

Prachtig pakketje!

Met liefde ingepakt!

• Anne-Marie Vliek
    Geverifieerde klant van Jouw dagelijks leven

Supersnel geleverd en heel mooi ingepakt! Gewoon een cadeautje om uit te pakken😊

Antwoord van Jouw dagelijks leven

Dank je voor je fijne review Anne-Marie, ik pak het met veel liefde in!

• Angela Vroomen
    Geverifieerde klant van Jouw dagelijks leven

Geweldige webshop waar ik graag terugkom. Voor mezelf of voor een cadeau voor iemand anders!

Antwoord van Jouw dagelijks leven

Wauw wat fijn om te horen Angela!

• Cora
    Geverifieerde klant van Jouw dagelijks leven

Voor moederdag bestelde ik het moederdag pakketje en liet dit rechtstreeks naar mijn moeder sturen omdat ik zelf niet op de dag bij haar langs kon gaan. Wat een super service! Ik kon mijn berichtje achterlaten en dit heeft Nicole op de kaart gezet. Alles was prachtig verpakt en op het doosje had ze een sticker gedaan om te wachten met openen tot 11 mei.
    Ik kreeg direct na het openen enthousiaste berichtjes en foto's van mijn moeder, het pakketje was super en ook de aankleding heel goed verzorgd. Absolute aanrader!!

Antwoord van Jouw dagelijks leven

Zo fijn om te horen dat het pakketje gewaardeerd werd! Ik heb hem met liefde samengesteld!

• Anke
    Geverifieerde klant van Jouw dagelijks leven

Mooie producten en een snelle service. Wat ik zelf erg prettig vind is dat Nicole graag even met je meedenkt en heel behulpzaam is.

Antwoord van Jouw dagelijks leven

Dank je voor je mooie review, ik denk altijd graag mee!

• Marthe Bongers-Teunis
    Geverifieerde klant van Jouw dagelijks leven

Fantastische service! Al meerdere keren iets besteld tot grote tevredenheid

Superfijn om te horen!

• Sandy
    Geverifieerde klant van Jouw dagelijks leven

Wat een leuke en duidelijke website. Heel leuke spullen die je huishouden een stuk gezelliger maken. Ik bestelde 2 maal.
    De eerste keer ook een kadootje voor een vriendin erbij, zulke leuke dingen gezien die als leuk kado gegeven kunnen worden!
    De bestelling word met de grootste zorg verpakt en een persoonlijk schrijven erbij maakt het helemaal af.
    Het pakket ontvangen en uitpakken is een feestje, aanrader!
    De bestelling word zeer snel verzonden!

Antwoord van Jouw dagelijks leven

Wauw wat een lieve woorden, het wordt met veel liefde ingepakt!

• Barbara
    Geverifieerde klant van Jouw dagelijks leven

Mooie decoraties! Steeds wisselend, inspelend op seizoen of speciale dagen. 2e keer dat ik besteld heb. Ben bang ook voor niet de laatste keer. Goede kwaliteit. Enthousiaste dame! Overigens ideaal dat je ook kunt afhalen.

Antwoord van Jouw dagelijks leven

Afhalen is zeker een goede optie! Dan hoef je niet thuis te blijven voor je pakketje en het scheelt verzendkosten. Dank je voor je mooie review!

• Lotte Mertens
    Geverifieerde klant van Jouw dagelijks leven

Geweldige service, mijn 2e bestelling gedaan, wordt meteen ingepakt en verzonden, erg tevreden!

Antwoord van Jouw dagelijks leven

Zo leuk om te horen! Dank je.

• Marjolijn Van noord
    Geverifieerde klant van Jouw dagelijks leven

Prachtige tulpen, liefdevol ingepakt en op tijd verzonden

Superleuk om te horen!

• Ritzer
    Review voor Jouw dagelijks leven

Leuke webwinkel met leuke producten voor in huis!
    Fijn persoonlijk contact toen mijn pakketje niet geleverd werd zoals gedacht en een snelle oplossing. Ondanks dat het niet bij haar lag.
    Zeker een aanrader!

Antwoord van Jouw dagelijks leven

Dank je voor je leuke review!

• Esmée
    Review voor Jouw dagelijks leven

Persoonlijk website met leuke originele cadeautjes, die met liefde zijn uitgezocht en met liefde worden ingepakt. Het was een feestje om mijn bestelling binnen te krijgen en uit te pakken.

Antwoord van Jouw dagelijks leven

Het was ook zeker een feestje om deze voor je in te pakken! Veel plezier ermee.

• Cora
    Review voor Jouw dagelijks leven

Ik had bij Nicole aangegeven dat ik op zoek was naar cadeaupakketjes. Daarop heeft zij, in overleg met mij, perfecte cadeaupakketjes samengesteld!
    Ik kon ze gewoon via de webshop bestellen en dus nog wat andere dingen die ik nodig had mee bestellen. Het was netjes en goed ingepakt. Ondanks dat er glaswerk in zat, is alles heel aangekomen. Absolute aanrader deze winkel!

Antwoord van Jouw dagelijks leven

Dank je voor je vertrouwen in mij! Samen superleuke pakketjes samengesteld.

• Silvia Goudsmit
    Review voor Jouw dagelijks leven

Super mooie tulpen gekocht niet van echt te onderscheiden.Woon in de buurt dus heel makkelijk zelf opgehaald.

Antwoord van Jouw dagelijks leven

Dank je voor je lieve woorden en geniet van de prachtige real touch tulpen!

• Annie van Hooff

Handig dat ophalen