Jouwsiergrind.nl

Jouwsiergrind.nl

Jouwsiergrind.nl is het platform voor al uw tuinmaterialen zoals grind en sierstenen. Wij zijn gespecialiseerd in de levering van zwaardere tuinmaterialen zoals bigbags, los gestort grind en split. Dit betekent dat wij deze materialen scherp geprijsd kunnen aanbieden én snel en professioneel bij u afleveren.
10
6 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • A Goedel
  Review voor Jouwsiergrind.nl

  Zeer goede service. Alles wordt precies geregeld zoals beloofd. Er wordt op basis van vertrouwen gewerkt, heel erg fijn.

 • Dennis Velsen
  Review voor Jouwsiergrind.nl

  Onlangs heb ik grind gekocht bij Jouwsiergrind.nl en ik wil graag mijn positieve ervaringen delen in deze recensie.

  Ten eerste wil ik benadrukken dat ik zeer tevreden ben met de snelle levering. Ik plaatste mijn bestelling online en binnen enkele dagen had ik het grind al in huis. Dit was een enorme opluchting omdat ik het grind nodig had voor een geplande tuinrenovatie.

  Maar wat nog belangrijker is, is de uitstekende klantvriendelijkheid van Jousiergrind.nl. Toen ik vragen had over het grind en de levering, stond het klantenserviceteam altijd voor me klaar. Ze reageerden snel op mijn vragen en waren zeer behulpzaam en vriendelijk.

  Ook tijdens de levering zelf heb ik goede ervaringen gehad met de medewerkers. Ze waren zeer behulpzaam en professioneel en hielpen me met het lossen van het grind. Dit maakte het hele proces van begin tot eind zeer aangenaam.

  En tot slot ben ik natuurlijk zeer tevreden met de kwaliteit van het grind zelf. Het ziet er prachtig uit in mijn tuin en heeft mijn tuinrenovatie echt naar een hoger niveau getild. Ik heb al veel complimenten ontvangen van vrienden en buren over hoe mooi het grind eruitziet.

  Kortom, ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij Jouwsiergrind.nl en zou het zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar grind van hoge kwaliteit en een uitstekende klantenservice.

 • Hoe beoordeel je Jouwsiergrind.nl?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Michael
  Review voor Jouwsiergrind.nl

  Top service snelle levering goed bedrijf
  Bedankt

 • J.van der Kuil
  Review voor Jouwsiergrind.nl

  Prima service, uitstekend en duidelijk advies! Echte vaklui !!

 • Claire Brinkman
  Review voor Jouwsiergrind.nl

  Heel blij met mijn producten! Snel geholpen en geleverd zoals verwacht. Fijn dat ze met mij mee wilde denken.

 • Jan
  Review voor Jouwsiergrind.nl

  Geweldige service