Joy Reclame
Bekijk alle reviews en keurmerken van Joy Reclame en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
9,4

• Laura Van den Berg
    Geverifieerde klant van Joy Reclame

Mooi ontwerp, snelle levering en prima product

• Sebastiaan Krabben
    Geverifieerde klant van Joy Reclame

Uitstekende service. Tweede bestelling (aanvullend op eerdere bestelling) voor Nike sportshirts met logo bedrukking. Prettig contact, snelle levering en uitstekende service.

• Hoe beoordeel je Joy Reclame?

• Maarten R
    Geverifieerde klant van Joy Reclame

Goede communicatie en snelle opvolging! Betrouwbare partner met een redelijk uniek assortiment aan merchandising.

• Dennis van Rattingen
    Geverifieerde klant van Joy Reclame

Super service en snel geregeld !

• Christine Coops
    Geverifieerde klant van Joy Reclame

Helemaal TOP! Superaardig en behulpzame medewerker gesproken en de bandjes zijn TOP! Zou hier zeker weer bestellen.

• Fabienne
    Review voor Joy Reclame

Vorige week onze eerste bestelling geplaatst bij Joy Reclame. Als bedrijf hadden we sportshirtjes nodig met ons logo erop. De medewerkers waren erg geduldig, ze hebben ons ontwerp wel zes keer aangepast. De communicatie verliep vlot, en we kregen ook goed advies over wat je beter wel of niet op de shirtjes kon plaatsen.

De levering was snel en het eindresultaat? Super! Mooie kwaliteit shirts en vooral een strakke opdruk. We zijn erg tevreden en zullen in het vervolg zeker vaker hier bestellen.

• Peter

binnen afgesproken termijn geleverd

• Marco van Duijn
    Geverifieerde klant van Joy Reclame

Prima resultaat en zoals afgesproken geleverd.

• Y. Simons
    Geverifieerde klant van Joy Reclame

Goede service , er werd goed met mij meegedacht

• A.M.P.M. van der Lugt
    Geverifieerde klant van Joy Reclame

snelle levering en goed proces.

• Henk W. Stark van LogoStudio.nl
    Review voor Joy Reclame

Ik had per abuis 500 kras-stickers besteld (en betaald) in plaats van 250 op hun website kraskaartenshop.nl. Na een paar uur kwam ik er achter, maar de heren zagen geen kans om het nog te veranderen "want het was al ingepakt". Ik was daar nogal verbolgen over maar naderhand hebben ze het keurig goedgemaakt door een reeds betaald retourlabel te sturen en vervolgens de geretourneerde stickers te crediteren.

• Autoservice de Wit
    Review voor Joy Reclame

goeie communicatie en als er onverwacht toch iets fout gaat dan word het prima opgelost

• Terry
    Review voor Joy Reclame

Goed geholpen met de bestelling. Snelle reacties op de mail en snelle levering van het product. Blij met het resultaat van de puzzelboekjes

• kommaboard
    Review voor Joy Reclame

Amazing products, thank you so muchhhh

• feestnoot@live.nl Martien
    Review voor Joy Reclame

Snelle reactie en snelle levertijden. Top kwaliteit

• Han

Snel en goed geholpen

• Justin
    Review voor Joy Reclame

Sportshirts laten bedrukken. Binnen een paar dagen al in huis en zagen er top uit!

• willemijn
    Review voor Joy Reclame

van mijn kant was er een foutje gemaakt... maar het bedrijf heeft het snel en goed opgepakt om toch mij te helpen! dit bedrijf is zeker een aanrader! goede klanten service.

• Davey
    Review voor Joy Reclame

Een spoed druk voor mesh doeken binnen 24uur kunnen afhalen.

Levering op locatie was ook mogelijk, maar dan hadden we zelf krap gezeten qua tijd.

Klantenservice was heel prettig en de kwaliteit van de producten waren goed.

• Manon

Goede en snelle service!