Jungle4birds
Marlissa Schoonderwoerd
Topkwaliteit producten en duidelijk met zorg uitgekozen. Alles straalt liefde voor dieren uit 🦜
Mijn papegaaien zijn er ontzettend blij mee! Zeker een aanrader voor iedereen die alleen het beste wil voor zijn vogels.Antwoord van Jungle4birdsBedankt voor deze mooie woorden!
Wat fijn om te horen dat je papegaaien zo blij zijn met onze producten – daar doen we het echt voor. We besteden veel zorg aan het selecteren van ons assortiment, dus het is geweldig om te merken dat dat wordt gewaardeerd.
Dank je wel voor je vertrouwen en aanbeveling! -
michel
me pakketje was niet aangekomen effe gebeld en werdt super vriendelijk geholpen en het is nu onderweg naar mij wou dat het in elke winkel zo ging
Antwoord van Jungle4birdsBedankt voor je mooie review! Wat vervelend dat je pakketje in eerste instantie niet was aangekomen, maar fijn om te horen dat je zo goed en vriendelijk bent geholpen. We doen ons best om dit soort situaties snel en netjes op te lossen, dus het is geweldig dat je dat zo hebt ervaren. Hopelijk heb je je bestelling snel in huis. Bedankt voor je vertrouwen en je fijne woorden!
Hoe beoordeel je Jungle4birds?
Iggino Van Bael
Weer een speciaal broedblok laten maken. En zoals altijd, is deze weer perfect gemaakt, net zoals ik het wou. Bovendien was hij ook nog heel snel gemaakt en verzonden. Top!
Antwoord van Jungle4birdsBedankt voor je geweldige review! Wat leuk om te horen dat ook dit broedblok weer helemaal naar wens is en perfect is uitgevoerd. We vinden het belangrijk om precies te maken wat jij voor ogen hebt, dus dit betekent veel voor ons. Fijn dat je ook tevreden bent over de snelle service. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot de volgende keer!
Martijn van Rijn
De bestelling van laast. Goed ontvangen. En zeer snel, Ben er content er mee! Zie nu al resultaat bij div. Kromsnavels.
Piet Grandia
Super goed gegaan en snel geleverd
Sisaltouw mooi en degelijk en makkelijk op te hangen. Mijn grijze roodstaarten schommelen en balanceren er lustig op los