Just Favorites
Met veel ervaring in de fashion zoekt Brenda de nieuwste trends van het moment en bied deze aan voor een leuke prijs!
Lisa Kreij
Fijn en snel! Goede communicatie
Charel
Mooie jurk, veel stretch. Zit heerlijk
Hoe beoordeel je Just Favorites?
Anoniem
Persoonlijk benaderd omdat ik iets vergeten was in te vullen bij mijn adres. Super attent! En het pakketje was er heel snel! Blij mee!
Simone Smeets
Zoals via mail gemeld, is er een ander product geleverd dan besteld. Dit wens ik graag te retourneren.
Elies Willemink
Super!
Mariska van der Ploeg
Ik ben tevreden over de bestelling en de 3 rokken die ik gekocht heb. Ook heel betaalbaar en na 3x dragen is de stof niet opgerekt ook al ben ik 26 weken zwanger, dus ik heb er vertrouwen in dat ik na mijn zwangerschap de rokken ook nog kan dragen.
Jony
Pakket kwam netjes aan. De jurken voor een zwangeren waren veel te strak. Misschien als je een slanke bouw hebt dat het mooi staat, maar als je de buik breed draagt en vetjes aan je heupen hebt zien ze er gewoon niet uit. Heb alles helaas terug moeten sturen.
Tiffany T
Super snelle bezorging en mega kwaliteit kleding.
Anita Stam
Prachtige jurk
Renate De Block
Leuke moderne jurken, leuke prijzen.
Kelly Van krieken
Ze verkopen spullen als zijnde ‘zwangerschapsproof’ maar dit is echt niet het geval. Met een nepbuik iets aantrekken is echt wel even wat anders als je echt zwanger bent. Ze omschrijven alles met enorme stretch, maar met mijn maat 36 kwam ik niet in een onze size rok. Als je de mailt krijg je geen reactie. De kwaliteit van de kleding is wel een beetje markt-kwaliteit, dus in verhouding zijn ze prijzig. Ik zou hier in ieder geval nooit meer bestellen en ten zeerste afraden als je zwanger bent, want deze kleding is echt niet geschikt.
Albertine De boer
Super mooie kleding!
Shar
Snelle en goede service. Binnen 1 dag mijn bestelling ontvangen. Super blij mee.
Anna
De jurk is vrij prijzig voor de kwaliteit
Janneke Boudestijn
Snelle levering & inderdaad echt preggy proof zoals beschreven! Heel blij met de twee jurken
Karin
Snelle levering!
Shirley
Snelle levering! Erg blij met de jurk. Heb hier veel complimenten over ontvangen. Zal hier zeker vaker bestellen.
Indra Jones
Mooie jurken, ik was skeptisch over het feit dat sommige dingen one-size zijn maar ze staan echt heel mooi. Super tof concept zo voor zwanger en pre-post zwangerschap! Ook de service vond ik goed geregeld!
Shannen de Heer
Goede service, geholpen met mijn vragen, en een mooi product!
Yara Jonckheere
De levering was snel. Ook de kwaliteit van de kleding is echt top!