JustinGames
Ons assortiment is heel divers en voor elk platform bieden wij een uitgebreid assortiment.
U koopt producten bij een erkend webshop met garantie en een uitgebreide service.
Jordy
Snelle levering (heel snel) ook dank zij postnL,
Milan Mos
Een van de producten was lichtelijk beschadigd door niet zorgvuldige verpakking. Verder snelle levering en duidelijke communicatie
Hoe beoordeel je JustinGames?
Ayçagül Ekiz
Mijn wii en spelletjes kwamen allemaal perfect in een goede staat alleen vond ik jammer dat mijn sensorbar niet werkte na een paar uur dus heb ik een nieuwe moeten bestellen. En jammer dat mijn controllerbescherm hoesjes niet zoals op de fotos kwamen dus heb ik ze ook opnieuw besteld maar voor de rest is alles in orde ik ben blij met deze bestelling.
Emma van Bijleveld
Pakketje was snel binnen en goed ingepakt
Surai
Snelle levering, maar de doos – niet de verpakking – was beschadigd.
Het is geen groot probleem, maar toch een beetje jammer, want het is een cadeau en het ziet eruit alsof het al gebruikt is in plaats van nieuw. -
Erik Veldhoen
Snel geleverd, goede prijzen.
Csrmen Nieuwmegen
Snelle levering producten zien er keurig uit
MM
Mooie prijzen en uitstekende service. Snel toegankelijk bij problemen. Prima!
Kevin Lambrigts
Prijzen zijn ok en was snel geleverd. De producten ontvangen was niets op aan te merken.
MrSmithee
Werkt naar verwachting en scherpste prijs :)
Erik Kartman
Great communication was a issue with one of the games not loading got it resolved quickly.
All other games perfect -
Brian Baah Mensah
Goeie service,Producten en Humor. WAT Wil een mens nog meer. Echte topper
Laurens Brenninkmeijer
Goed product. Snelle levering. Top
Vincent Heemskerk
Snelle levering, super aanbod. Ouderwetse persoonlijke goede klantenservice.
Ton
Levering was ok
Ronald van Beek
Scherpe prijzen en snel verzonden
Martin
Ongevraagd toegevoegd aan mailinglist.
Brenda van Nimwegen
Goede service. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ruime keuze aan spellen. Heel blij met mijn aankoop!
Marvin Van Der waard
Betrouwbare webwinkel. Nu al een aantal keren iets gekocht hier. Verzending gaat snel en de producten zijn goed.
Absoluut voor mij en mijn zoon een topzaak -
Bechir Troudi
Snelle levering en goeie prijs