Juwelia Fashion Jewellery
Carla Baran-Gutte
Goede service en prachtig verpakt
Elize van Varik
Blij met de mooie ketting! ❤️
Hoe beoordeel je Juwelia Fashion Jewellery?
Alexandra Chaudron
Kreeg een leeg pakketje. Melding gemaakt. Nu, een paar dagen verder, moet er nog steeds contact met mij opgenomen worden.
Saskia
Aangenaam verrast hoe het al was ingepakt met lekker ruikende rozenblaadjes. Het was mijn verjaardagsgeld, mijn vader overleed voor ik het kon uitgeven. Prachtig goudkleurige ketting met hartje en tekst van gekocht. Voor mij heel passend en als je het dan ook open maakt op deze bijzondere manier wist ik dat dit de juiste keuze was. Erg mooi, dank jullie wel.
Jaa De Korte
Mooie oorbellen. Had gevraagd om ze in een doosje te doen aangezien t een cadeautje betrof en dat hebben ze ook gedaan. Heel blij mee. Vlotte bezorging en alles ging goed....
Rune Verougstraete
Snel en goed verzonden
BB
Bestelling kwam pas over 9 dagen en geen antwoord op mijn mailtje en bericht via whatsapp
André Toxopëus
Super snelle levering.
conny m
Vorig jaar een armbandje gekregen voor mijn verjaardag. Op een gegeven moment was het kapot ik heb gebeld en gemaild nooit enige reactie gekregen. Heb nu een nieuwe besteld omdat ik het vervelend vond voor mijn vriend om dat armbandje niet meer te kunnen dragen deze is tot nu toe goed durf het alleen niet hele dagen te dragen ben bang dat het weer zo kapot is
Ronny Dekimpe
Artikel niet ontvangen. Het bewijs is mijn track and trace. En gelukkig heb ik een track and trace, want zo kan de firma nooit zeggen dat ik het wel ontvangen heb. Ik heb de klantendienst via mail gecontacteerd maar nog geen antwoord ontvangen. Het artikel werd verzonden met Post.nl en zo kan ik het ook volgen. Ofwel is het artikel spoorloos o
L Geers
Vlotte levering, leuk en goed verpakt. Mooie set!
Terry Colman
Goeie service
Ivo
Bedankt, op tijd aangekomen.
Sultan Elmali
Mijn product kwam in an
Rick
Bestelling vertraagd (voor 15u besteld =verzonden is een loze kreet) en tevens geen contact te krijgen met klantenservice. Uiteindelijk veel te laat ontvangen en retour volgens procedure aangemeld. Ook hier duurt het erg lang met instructies...
Raffaella
Heel mooi verpakt. Prachtige armband.
Mats Oostenrijk
Goede prijs ivm met de goede kwaliteit 👍
Richard Hubner
Makelijk en duidelijke uitleg en snelle levering.
Lianne Angela
niet binnen gehad
RvG
Geen klantcontact, ook niet compleet geleverd. Hierover gebeld geen gehoord gemaild en geappt. Geen contact. Slechte zaak. niet kopen want ze leveren half en reageren nergens op.