K Drogerie

K Drogerie

Wij bieden goede kwaliteitsproducten aan op het gebied van verzorging.
Sterk in drogisterij artikelen van gerenommeerde merken en goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.
Bij problemen met een artikel of levering zoeken wij samen met u naar de beste oplossing.
9,0

• T.Roosen & A.M.Aelberts
    Geverifieerde klant van K Drogerie

Zijn thuis gebleven maar er is niemand geweest.
    Het afhaalpunt is voor ons te ver terwijl ze aan de overkant alles kunnen afgeven.

• Elisabeth Pepping

Snelle levering.

• Hoe beoordeel je K Drogerie?

• Marjo Peeters
    Geverifieerde klant van K Drogerie

Mooie prijzen en snelle levering

• Hub sanden van de

pagina redelijk snel gevonden
    goede prijs
    snel besteld
    prima verpakt
    snel geleverd

• Willy Klaren
    Geverifieerde klant van K Drogerie

Probleem met betaling via de website. Bekend bij het bedrijf, zijn er mee bezig

Telefonisch erg goed en snel geholpen . Bestelde producten de volgende dag ontvangen

• John Peusens
    Geverifieerde klant van K Drogerie

Betrouwbare site is mijn ervaring.

• Gea
    Geverifieerde klant van K Drogerie

Bestelde shampoo snel geleverd.

• Jessica
    Geverifieerde klant van K Drogerie

Zeer goede prijs, helaas kreeg ik eerst niet de juiste producten, maar dit werd snel en goed opgelost.

• Chloé
    Geverifieerde klant van K Drogerie

Prima service, goede prijs en snel bezorgd!

• Belinda
    Geverifieerde klant van K Drogerie

Ik heb nog steeds niks gekregen, post.nl doet er eeuwen over.....

Antwoord van K Drogerie

Beste Belinda, volgens de track en tracé is het pakket bij u afgeleverd. Mocht dat niet zo zijn, zou u dan even telefonisch of via de mail contact met ons op willen nemen? Met vriendelijke groet,

Team K Drogerie

• Janine
    Geverifieerde klant van K Drogerie

Ik vertrouwde het niet helemaal vanwege de onbekende website en lage prijzen, maar ben positief verrast. Mooie producten, en heel snel en netjes verstuurd👌 En dan als extra ook nog een mooie bewaarbox voor de shampoo bars meegestuurd😊

Antwoord van K Drogerie

Bedankt voor je positieve review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het is fijn om te horen dat je tevreden bent. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor je klaar!

• Wil de Vaan
    Geverifieerde klant van K Drogerie

Makkelijke te bestellen op een goede website.

Antwoord van K Drogerie

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat wij een goede website hebben. Mocht je in de toekomst toch nog vragen of opmerkingen hebben horen wij dat graag!

• M

Snelle afhandeling bestelling

Antwoord van K Drogerie

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle afhandeling van je bestelling. We doen ons best om onze service altijd zo soepel mogelijk te laten verlopen. Graag tot een volgende keer!

• Joanna
    Review voor K Drogerie

De producten snel geleverd voor een zeer goede prijs. Helaas te goed om waar te zijn. De shampoos heb ik al eerder gekocht bij Etos of Kruidvat en het blijkt dat dezelfde shampoo bij K Drogerie is verdund, shuimt niet en de consistentie veel dunner is, als water. Helaas is, in mijn geval, goedkoop duurkoop.

Antwoord van K Drogerie

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. We vinden het jammer om te horen dat de shampoo niet aan uw verwachtingen voldeed. Onze producten worden zorgvuldig ingekocht bij betrouwbare leveranciers, en het is uiteraard niet de bedoeling dat er verschil in kwaliteit is. We willen dit graag verder onderzoeken en het voor u oplossen. Zou u contact met ons willen opnemen via whatsapp: +31 6 11 78 05 94 of via onze e-mail: verkoop@kdrogerie.nl? Wij staan klaar om u verder te helpen.

Nogmaals dank voor uw feedback en het vertrouwen in ons. We hopen dit snel voor u recht te zetten.

• E de Kievit
    Geverifieerde klant van K Drogerie

Goed geprijsd en goed assortiment

Antwoord van K Drogerie

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en producten. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

• Reese Vanwelckenhuyzen
    Geverifieerde klant van K Drogerie

Zeer goede prijzen + service!

Antwoord van K Drogerie

Bedankt voor de fijne woorden! Het is geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

• Jtv

Prima

Antwoord van K Drogerie

Dank u wel voor uw mooie review! We doen altijd ons best om onze klanten tevreden te stellen, en het is fijn om te horen dat dit bij u gelukt is.

• Victor
    Geverifieerde klant van K Drogerie

Snelle levering en netjes verpakt

Antwoord van K Drogerie

We waarderen uw feedback enorm en zijn blij dat u een goede ervaring heeft gehad. We hopen u snel weer te mogen helpen!