KNUS Lifestyle

KNUS Lifestyle

De online conceptstore voor de leukste woon-/keuken accessoires en gifts.
De zekerheden van https://www.knuslifestyle.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik zal me meteen even voorstellen; ik ben Kehly een jonge ondernemende meid, 25 jaar jong en ik woon in het mooie Twente. Eind 2020 besloot ik ervoor te gaan; een EIGEN online conceptstore in sieraden & woonaccessoires en natuurlijk nog vééĺ meer!
Zelf ben ik altijd opzoek naar de leukste items voor in huis en de mooimakers voor mijzelf. In mijn webshop vind je dus de items waar ik ontzettend happy van word. Het is zo fijn om thuis je eigen plek te creëren, waar je iedere dag nog blij van wordt en dankbaar voor bent.
Met veel liefde en passie ga ik opzoek naar items waarmee jij een eigen ‘KNUS’ plek kunt creëren.


Bekijk Manifest