KV Modelbouw
Naast de verkoop van nieuwe producten worden er ook producten van particulieren in- en verkocht. Ingekochte producten worden nagekeken en eventueel hersteld indien dit gewenst en/of mogelijk is. Daarnaast zal geadviseerd worden wat er bij gekocht moet worden om het gebruikte model af te kunnen bouwen of vaarklaar te krijgen.
Op verzoek is het ook mogelijk om het model af te laten maken. Dat kan op kleine schaal plaats vinden gezien de tijd die dat in beslag neemt.
Robbert
Wat een fijne winkel. Niet alleen de produkten betrouwbaar leveren, maar ook altijd bereid je te voorzien van goede tips en uitleg.
Henk Jan la Grouw
Snelle levering. Motoren nog niet geplaatst. Spijkers nog niet gebruikt.
Hoe beoordeel je KV Modelbouw?
J. Coehoorn
Heb de aanvraag voor de feedback al, terwijl ik nog geen artikelen heb ontvangen
Antwoord van KV ModelbouwVolgens track& trace is deze op 17 maart geleverd als brievenbuspakket. Mocht dat niet het geval zijn dan, dan zou ik het prettig vinden als u contact met mij opneemt om het op te kunnen lossen.
Ron Van londen
De levering duurt wel lang
Antwoord van KV ModelbouwHelaas komen sommige producten laat binnen. Daar heb ik jammer genoeg geen invloed op.
Jan Bulsink
Prima service, en vlotte levering!
Gillbert Van Leeuwen
Prima service en vlugge verzending
Bert Wetzels
goede service, snel geleverd
Bernardus
Een eerlijk verkoper. Doet met alle problemen een goede oplodsing
ron velkers
Willem Beusker
Ik zit al bijna een maand op mijn bestelling te wachten, heb deze op 27 februari besteld zou omstreeks op s maart geleverd worden, maar nu no steeds niks, dus ja wat ik ervan vind !?
Antwoord van KV ModelbouwVerwachte leverdatum was 5 maart. Pakket is 6 maart verstuurd.
Ik had dat even moeten melden aan u. Mijn excuses hiervoor. -
Lex Terpstra
Snel geleverd
nico
Producten zijn netjes en kwalitatief goed. Gebruik van de webshop is netjes en vlot. Echter de verzending is zeer traag, 14 februari besteld, 9 maart geleverd. Normaal had ik 4 sterren gegeven omdat het zo traag verlopen is, maar op de vraag of ik tussentijds een update kon krijgen (na een week of 3) is nagelaten om even een reactie te sturen. Dus door de trage verzending en de slechte communicatie (naast de geautomatiseerde mails) een minder goede beoordeling.
Antwoord van KV ModelbouwUw order is inderdaad later verzonden dan de verwachte leverdatum en heb dat niet laten weten. Hiervoor mijn excuses. Normaal gesproken stuur ik altijd even een berichtje als iets te laat komt. Helaas ben ik dat bij u vergeten.
H Klinge
goed contact mee,
alles duidelijk verwoord -
Henrie Klappe
Snel hoeft niet zo ,als het maar goed is geleverd zonder schade .
Jaap
Voor het eerst in contact gekomen met kv modelbouw
Maar heb er inmiddels weer het een en ander besteld.
De service is goed en je krijgt altijd goed advies
Ik moest even wachten op mijn boot.
Maar dat vond ik geen probleem.
Eenmaal binnen was het top verpakt.
Zeker een goede modelbouw winkel weer erbij -
Ger
snelle levering.
Johan Huijsing
De artikelen waren volgens de site op voorraad .
De levertijd was erg lang , ruim een week .
Dit zou toch niet hoeven met brievenbus post .Antwoord van KV ModelbouwUw heeft de order op 17-2 geplaatst en is geleverd op 21-2.
andre van der Weide
Het duurde wel lang voordat het bestelde verzonden werd heb het nog niet ontvangen komt morgen
Antwoord van KV ModelbouwVerwachte leverdatum was 25-02-2026.
willem van der spree
Duidelijke omschrijving goede kwaliteit