Kaatje Katoen
Aukje Sieben
Snelle levering en prima service!
Irene Alkema
Snelle levering. Compact verpakt.
Hoe beoordeel je Kaatje Katoen?
Hai T
Een aantal extra luiers besteld, was dezelfde dag verzonden en de volgende dag ontvangen. In het pakket zit een kaart met instructies voor gebruik, heel handig! 👍
Babs
snelle levering. producten in goede staat aangekomen.
Eva
Snelle verzending, duidelijke instructies bijgevoegd. Nog niet kunnen gebruiken want baby moet nog komen!
Els
Al vele jaren gebruiken wij jullie luiers voor onze kids. 14 jaar geleden voor de eerste, 2 jaar later voor onze tweede. 10 jaar mooi bewaard gebleven zodat we ze nu, 12 jaar na onze tweede, voor ons 3e kindje weer kunnen gebruiken! Wel hebben we onze set uitgebreid met een paar frisse nieuwe kleurtjes!
Grietje Margreet Blok
Wat fijn dat we de spullen voor ons 4e kindje de volgende dag al in huis hadden! Zin om de wasbare luiers weer te gaan gebruiken.
Marissa van den Dam
Super service, snelle levering en goed kwaliteit
Iris Rodenburg
Super snel, goede producten
Winnie Van der Wal
Snelle levering, vrolijke kleurtjes en leuk kaartje erbij! Word je vrolijk van!
annemieke
Prettig te woord gestaan aan de telefoon en afspraken zijn goed nagekomen De baby is er nog niet, dus ik kan nog niet oordelen over de kwaliteit van de luiers.
Maisy
Prima product
Zit prettig -
Riemke Leegstra
Supersnelle levering, goed spul en prettig telefonisch contact toen een broekje niet leverbaar bleek
M
Fijn contact en snelle levering. Mooie kwalitatieve producten!
Chantal Bomhof
Goede producten en goede service
T Hurenkamp
Bestelling snel gereed, kon het snel komen ophalen in Wageningen! Zat een kaartje bij die persoonlijk ondertekend was wat ik erg leuk vond. De automatische e-mails waren soms wel beetje verwarrend omdat die telkens spraken over bezorging én ophalen terwijl ik zelf al had aangegeven dat ik het kwam ophalen. Ophaallocatie een beetje lastig te vinden, maar kaatjekatoen was direct beschikbaar aan de telefoon om te hulp te schieten. Al en al een fijne ervaring!
Anoniem
Fijne producten, maar onbetrouwbare bezorgpartner (DPD). Bezorger heeft product niet afgeleverd, terrein zou afgesloten zijn, maar dat was niet het geval. Enige optie was een dag later afhalen bij een afhaalpunt, maar berichtgeving van DPD is telkens een paar uur vertraagd, waardoor je pas bericht krijgt dat je pakketje klaar ligt als het pakketpunt al gesloten is. Pakket was daarnaast flink gehavend. Inhoud was gelukkig in orde.
Corrie Rot
Rozemarijn Van Cappellen
Snelle service, meestal goede producten
Minou
Ik heb nu 2 keer bij Kaatje Katoen besteld. Beide keren heb ik van te voren gebeld met wat vragen. Ik ben heel vriendelijk en behulpzaam geholpen en mijn pakketje was ook nog eens heel snel bezorgd. Echt top service & fijne producten!