Kaatje Katoen
Marieke Wever
Snel geleverd, leuke aanbieding van hydrofieldoeken
Sandra
Fijne betrouwbare winkel waar ik al jaren bestel en dit maandverband is superfijn.
Hoe beoordeel je Kaatje Katoen?
Sabine Eijkelhoff
Top service en snelle verzending!
Ben al jaren tevreden met de producten. -
Hanna
Duidelijke productomschrijving, snelle verzending.
Joëlle de Vries
Snel verzonden en ook snel in huis.
A.H te strijpen
De levering door dpd was jammergenoeg niet best, maar men deed er alles aan om de levering alsnog op de rails te krijgen, zelfs een 2e keer versturen van het bestelde, wat netjes is
Nellie van Lith
Helemaal top
Sam Wauters
Altijd zeer tevreden van de inlegvellen.
Nicolet van den Berg
Ik ben blij met Kaatje Katoen. Ze verkopen fijne producten!
Marie-Aline Mattelin
Geweldige service, vragen werden snel en duidelijk beantwoord.
Jill
Erg fijn! Niet broeierig zoals gewoon maandverband en zacht dus schuurt niet.
Hiek
Het product is niet geschikt voor mij. Met
alleen urine incontinentie heeft het geen zin. Absorbeert niets in een zwembad.
Fijn dat het bedrijf na mijn bericht de website aan gaat passen. Dat is een pluspunt!
Antwoord van Kaatje KatoenJammer dat het niet duidelijk was dat zwemkleding niet bedoeld is om urine in op te vangen. We zullen de beschrijvingen bij de producten op onze website duidelijker maken. Zwemkleding voor incontinente personen absorbeert niet of nauwelijks, hooguit voor even aan de kant bij een zwembad/aan zee. Zodra de kleding namelijk in contact komt met zwemwater wordt het zwemwater eerder opgenomen dan urine. Voor baby's is het zelfs gevaarlijk om een absorberende zwemluier te hebben: ze worden dan onder water getrokken door het gewicht van de luier. De zwemkleding is bedoeld om ontlasting op te vangen.
Thamara
Snel antwoord en snel verzonden
Marieke Schutten
Alles in orde!
Judith Cosemans
Snelle service! Duidelijke website
ml hooijmeijer
Mijn favoriete product was heel snel binnen!
Imke
Duidelijke en volledige informatie op de website. Fijne communicatie, bestelling is makkelijk te plaatsen. Heel fijn dat de bestelling opgehaald kan worden.
Xinyi Chin
Prompt and helpful assistance provided by Carien.
Lana Moss
Probleem goed opgelost!
Antwoord van Kaatje KatoenBeste Lana, op 15 augustus hebben we de cadeaubon verzonden naar je mailadres. Misschien is hij in je spambox terechtgekomen? Groetjes, Carien van Zorge
Janny
snelle levering, niets op aan te merken!