Kabelexpert
Verkoop van kabels en opladers voor smartphones en tablets.
7,9
294 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 5 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • Jeroen
  Review voor Kabelexpert

  Niet tevreden, geld terug
  Als de bestelling niet bevalt, kunt u deze retourneren waarna het volledige bedrag wordt teruggestort. Er staat volledige bedrag. Ik wilde wat retourneren en ik moest zelf de verzendkosten betalen.. Dus let op: ze schrijven volledige bedrag maar het is het aankoopbedrag!

  Antwoord van Kabelexpert

  Hallo Jeroen,

  Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat de tekst niet helemaal duidelijk voor u was. We doen ons best om deze teksten zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken, zodat het voor iedereen begrijpbaar is. Dat is in dit geval blijkbaar niet gelukt, helaas.

  Het volledige bedrag is inderdaad het volledige aankoopbedrag. Het is dus het bedrag dat u aan ons heeft betaald. Dus stel dat iemand 20 euro heeft betaald voor een kabel en 40 cent voor achteraf betalen, dan betalen we € 20,40 terug bij een retourzending.

  Op de pagina met retourinformatie staat in de eerste alinea dat de verzendkosten voor het terugsturen bij gebruik van het herroepingsrecht voor uw eigen rekening zijn. Omdat u in dit geval de productomschrijving niet heeft gelezen en daardoor verkeerd heeft besteld, is de postzegel die nodig is voor het terugsturen voor uw eigen rekening.

  Uiteraard zouden wij de postzegel betalen bij een defect of bij verkeerde informatie op de website, maar van beiden is hier geen sprake. Het is een bewuste keuze van ons om geen gratis retourneren aan te bieden voor alle retourzendingen. Dit zou namelijk voor extra kosten zorgen, waardoor we onze prijzen moeten verhogen. We willen niet dat andere klanten extra voor hun kabel moeten betalen, omdat u de productomschrijving niet gelezen heeft.

  Met vriendelijke groet,
  Frank van Kabelexpert

 • fretan.nl© demolition advice
  Review voor Kabelexpert

  prima webshop

  had verkeerde kabels ontvangen maar door Frank goed opgelost.

  aan te bevelen.

 • Hoe beoordeel je Kabelexpert?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Peter
  Review voor Kabelexpert

  Dinsdag besteld en woensdag opgehaald. Prima service en lightningkabels eerst even ter plekke kunnen testen.

 • Jeff
  Review voor Kabelexpert

  Snelle levering. Ze leveren wat ze beloven. Werkt prima!

 • NN
  Review voor Kabelexpert

  Snelle levering, voordelige aanbieding