Kantenklaarhagen.nl
Peter Raafs
Goede communicatie, snel geleverd
G. Ketelaar
Snelle levering. Goede communicatie.
Hoe beoordeel je Kantenklaarhagen.nl?
Arie Voskuilen
mooi product en netjes aangeleverd!
Julie
Ik heb 4 kant en klaar Toscaanse jasmijn hagen besteld en ik heb ze in perfecte staat ontvangen. Mooie volle hagen waarmee de tuin meteen een stuk groener is. Snelle bezorging en goede communicatie. Aanrader!
Bart Thoolen
Het is top geregeld
Tayfun Cakir
Haag heeft weinig volume en was ook de dag na afgesproken dag pas bezorgd. Zonder enige verdere communicatie.
Niet aan te raden en kijk verder. -
Henk
Goede service en snelle levering Mooie hagen !Ze staan prachtig in onze tuin👌
Jan Jaap Lems
De haag is prima. Uiteindelijk ook op de gewenste dag geleverd. Communicatie over afleveren is onvoldoende.
Hein Dekker
Snelle levering, zonder problemen
Miranda
Na verkeerde levering, mail contact gehad en het werd allemaal prima opgelost. Vriendelijke medewerkers en fijn contact. Mooie planten, goede kwaliteit en snelle service.
Ava Trap
Super kwaliteit hagen.
Ana
goed communicatie via telefoon. Aardig oplevering and kant en klaar in super goede conditie
Johnny Faber
Prima geholpen en levering mooi op tijd.
Aleid Meulenhoff
Goede en vlotte levering
Martijn
Snelle levering en een prima haag. Er wordt per aangegeven welke dag er geleverd wordt. Verder is er geen communicatie, ook niet op de website. Afspraak werd wel nagekomen.
Mees
Het product zou donderdag geleverd worden, meerdere keren gebeld en bevestigd gekregen dat het donderdag geleverd zou worden. Uiteindelijk niet bezorgd. Vervolgens zijn de hagen vrijdag voor de deur gezet zonder dat er iemand thuis was. Zeer slechte service.
Gert Hovestad
Ik heb dit zelf opgehaald.
Bob Zijlstra
Zeer snelle levering. Ze komen afspraken zeer correct na. Goede kwaliteit.
Fam Mol
prima levering mooie hagen
Stigt services B.V.
Prima qua communicatie en levering