Kappers  & Co
Sinds 2013 voorzien we onze klanten van inrichting voor kappers en schoonheidssalons, maar niet alleen. Je vindt er ook de nodige dingen voor je tattooshop, manicure, pedicure en nog veel meer. Ons aanbod omvat meer dan 3.000 artikelen die direct leverbaar zijn. Levering duurt 3-5 werkdagen.
kappersbenodigdheden schoonheidsspecialiste nagelproducten
8,6
Filter 211 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 150 met beschrijving

• Anja van Mierlo
    Geverifieerde klant van Kappers & Co

Snelle levering. Goede producten.

• Ellen
    Geverifieerde klant van Kappers & Co

Makkelijk bestellen en snelle bezorging

• Hoe beoordeel je Kappers & Co?

• Sedigheh Dehghani
    Geverifieerde klant van Kappers & Co

De bezorging was snel. Maar opeens kreeg ik een bericht dat de stoel dezelfde dag bezorgd zou worden en de bezorger belde terwijl ik niet op het bezorgadres was.
    Zou goed zijn als mensen met een zwaar artikel tijdig, niet dezelfde dag, een bericht krijgen met een tijd indicatie.
    Los van de bezorging ben ik wel tevreden.

• Tonnie Jansen
    Geverifieerde klant van Kappers & Co

Heel netjes afgeleverd ziet er heel mooi uit👍👍

• Karin Huijgen
    Geverifieerde klant van Kappers & Co

Duidelijke communicatie en lage prijzen.

• Heidi Bosmans
    Geverifieerde klant van Kappers & Co

goed, maar de verpakking mocht discreter

• Véronique Terroir

Le produit correspond parfaitement

• Noortje Van Ingen
    Geverifieerde klant van Kappers & Co

Schitterende massagetafel en heel goed verpakt aangekomen! Heel veel plezier mee!

• Tineke Gans
    Geverifieerde klant van Kappers & Co

Helpen om tot een oplossing te komen voor het product dat niet helemaal goed is

• Patsy Druyts
    Geverifieerde klant van Kappers & Co

Nog steeds niets ontvangen!

Antwoord van Kappers & Co

Herziening van uw beoordeling – uw ervaring bij Kappers & Co Beste mevrouw Druyts, Allereerst willen wij u nogmaals onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ervaren met uw eerdere bestelling. Zoals destijds geconstateerd, is uw pakket helaas zoekgeraakt bij de vervoerder GLS, iets waar wij helaas geen directe controle over hadden. Wij zijn echter blij dat wij u uiteindelijk het volledige aankoopbedrag hebben kunnen terugbetalen. We waarderen uw feedback enorm en begrijpen goed waarom u destijds een lage beoordeling heeft achtergelaten. We doen ons uiterste best om elk probleem zo correct mogelijk op te lossen, en hopen dat onze inzet voor een passende afhandeling bij u in goede aarde is gevallen. Indien u inmiddels van mening bent dat de situatie naar tevredenheid is opgelost, zouden wij het zeer op prijs stellen als u uw beoordeling op het platform zou willen herzien of aanvullen. Uw mening is voor ons en voor andere klanten erg waardevol. Mocht u nog vragen of suggesties hebben, aarzel dan alstublieft niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag. Met vriendelijke groet, Klantenservice Kappers & Co

• Gerard
    Geverifieerde klant van Kappers & Co

Misleidende artikeltext, ik bestelde “wattenSTAAFJES!” Geen watten doekjes!!! En dat zie ik er niet aan af op de foto!.

• Justine Balcaen
    Geverifieerde klant van Kappers & Co

Fantastisch snelle service én prachtige meubels ontvangen. Hele snelle levering.

• Shabii Hedayati
    Geverifieerde klant van Kappers & Co

Goede service en snelle opvang, precies zoals beschreven.

• yvonne westenenk
    Geverifieerde klant van Kappers & Co

Heb een werkwagen besteld, van 296 euro, naar 59 euro afgeprijsd. Het was echt een waardeloos product. Zo gammel, wieltjes waren ook van heel goedkoop plastic. Ondanks dat het een outlet product was heb ik wel het geld terug gekregen.

• giovanni claus
    Geverifieerde klant van Kappers & Co

Goed product,voor een zeer scherpe prijs!
    Vlotte afhandeling!

• Anne-Grete Sørensen
    Geverifieerde klant van Kappers & Co

A very nice e-file. Stronger than what i had. Delivery was abit slow, it took a week, hence it come from poland!

• Jessie Mouton
    Geverifieerde klant van Kappers & Co

Alles was in orde. Maar een montagehandleiding was wel handig geweest.

• M B Aldhni

Allees is goed