Karper.nl
Karper.nl is een online hengelsportwinkel met een groot Karper assortiment. Ons team bestaat uit ervaren mensen die zelf ook karpervissen en wij kunnen je daarom van deskundig advies voorzien. In onze shop vind je alle benodigde artikelen om te karpervissen. Wij hebben bewust gekozen voor alleen een webwinkel maar dan uiteraard wel met een persoonlijk tintje. Wat is er nu makkelijker om vanuit je (vis) stoel de benodigde karper artikelen te bekijken en te bestellen. Ons doel is om een breed scala aan karper artikelen aan te bieden met daarbij een uitstekende klantenservice. Zo willen wij je de voordelen van eenvoudig en veilig online shoppen laten ervaren. Mochten er toch nog vragen zijn dan kun je ons op vele manieren persoonlijk benaderen en wij helpen je dan uiteraard graag verder.
Hengelsport, Karpervissen, Karperspullen
De zekerheden van https://shop.karper.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.