Kasa Hondenboetiek
Shop online de leukste kleding, halsbanden, manden, snacks en nog veel meer voor jouw trouwe viervoeter.
Marjolein Somers
Hele snelle levering en super netjes en leuk verpakt met een persoonlijk briefje! Hier komen we zeker terug! Dankjewel!
Antwoord van Kasa HondenboetiekDankjewel voor je lieve review! Wat fijn om te horen dat alles snel in huis was. Heel veel plezier met de nieuwe producten en we hopen jullie snel weer blij te mogen maken! 🐾
Elza
Snel geleverd en een prachtige set halsbandje en looplijn super
Antwoord van Kasa HondenboetiekDankjewel voor jouw lieve review! Heel fijn om te horen dat jullie blij zijn met de nieuwe set, heel veel wandelplezier!🐾
Hoe beoordeel je Kasa Hondenboetiek?
Soraya Stam
Super snelle levering en echt kwaliteit voor leuke prijs honden kleertjes super blij met mijn aankoop
Antwoord van Kasa HondenboetiekBedankt voor jouw lieve review! 🐾 Heel fijn dat we jullie blij hebben kunnen maken met de nieuwe kleren!
Loes Krijnen
Je wordt er op een attente, vriendelijke manier te woord gestaan en geholpen!
Antwoord van Kasa HondenboetiekDankjewel voor jouw lieve review! Heel fijn om te horen dat jullie blij zijn met onze service.🐾
Hans Buhrs
Mooie kussens ze liggen er graag op of in
Antwoord van Kasa HondenboetiekBedankt voor je positieve review en heel veel speel- en slaapplezier met de nieuwe kussens! 🐾
Joyce Lambregts
Mooi verpakt. Leuk en lief kaartje erbij.
Antwoord van Kasa HondenboetiekDankjewel voor je positieve review, heel leuk om te horen dat jullie enthousiast zijn! 🐾
Emma
Snelle bevestiging van bestelling en goede service. PostNL gaf aan dat het pakketje al bezorgd was, terwijl dit niet zo was. Sanne ging er meteen achteraan en de volgende dag was het pakketje er! Super goede service ✨
Antwoord van Kasa HondenboetiekDankjewel voor je lieve review en gelukkig is het pakketje uiteindelijk goed aangekomen! 🐾
Debbie Pardeshi
Ik wou graag de luipaard halsband hebben van Milk and Pepper, alleen was deze uitvekocht op de site. Na telefonisch contact te hebben gehad, hebben zij ervoor gezocht dat het nabesteld werd. Waardoor ik na een paar dagen helemaal happy verrast was met deze halsband. Naast het meedenken was ook het pakketje mooi ingepakt en afgeleverd met een handgeschreven kaartje 🥰 superleuk gewoon! Hier ga ik zeker nog in de toekomst bestellen 😇🐾
Antwoord van Kasa HondenboetiekHeel erg bedankt voor je lieve review en we zijn erg blij dat we jullie hebben kunnen helpen! Heel veel plezier met jullie nieuwe producten. 🐾
Irene Jansen
Ontving een mooi ingepakt cadeautje met een handgeschreven kaartje. Erg persoonlijk! Top!
Antwoord van Kasa HondenboetiekBedankt voor je positieve review, heel leuk om te horen dat jullie enthousiast zijn! 🐾
LM Uytdewilligen
Leuke winkel, super klantvriendelijk! En meedenkend. En leuke prijsjes en kortingen. En een leuk presentje voor de honden bij een bestelling :)
Antwoord van Kasa HondenboetiekBedankt voor je lieve review en heel fijn dat we je hebben kunnen helpen. Veel plezier met het uitpakken van de cadeautjes! 🐾
Jessie Ris
Snelle levering en leuke verpakking!
Sanne Nieborg
Hele leuke producten! Snelle levering.
Antwoord van Kasa HondenboetiekBedankt voor je positieve review en heel veel plezier met de producten! 🐾
Loes Krijnen-Hendriks
Service is super!!
Antwoord van Kasa HondenboetiekBedankt voor je positieve review en veel geluk met Sjaakie! 🐾
Patricia Leerentveld
Snelle levering en erg behulpzaam.
Antwoord van Kasa HondenboetiekBedankt voor je lieve review en heel fijn dat we je hebben kunnen helpen! Veel plezier met de producten. 🐾
Rob D
Mooie producten voor een schappelijke prijs en snelle levering
Antwoord van Kasa HondenboetiekFijn om te horen dat je tevreden bent en bedankt voor je positieve review! 🐾
Jacqueline Van Burgsteden
Super leuke winkel
C de Koning
Prachtige halsband. Snel geleverd en super leuk verpakt!
Antwoord van Kasa HondenboetiekBedankt voor je positieve review en veel wandel plezier met de nieuwe halsband! 🐾
Ingeborg Tempel
Zeer snelle levering en goede artikelen voor een redelijke prijs.
Antwoord van Kasa HondenboetiekBedankt voor de positieve review en veel geluk met Tess! 🐾
Heleen Kurtisevic
Goede service, halsband leuk ingepakt.
Antwoord van Kasa HondenboetiekFijn om te horen dat jullie tevreden zijn en bedankt voor de positieve review! 🐾
Miranda Moerkerken
Goede service pakketje snel ontvangen