Kattenveertjes

Kattenveertjes

De plek voor het populairste Kattenspeelgoed!
De zekerheden van https://kattenveertjes.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben Marscha, 34 jaar jong, getrouwd en moeder van 3 kinderen en trotse eigenaar van ons persoonlijk testteam van 2 poezen en 1 kater (Cookie -14 jaar, Pepper – 12 jaar en Snoopy – 14 jaar). Kattenveertjes is in oktober 2013 online gegaan. Wat begon als leuke hobby, is uitgegroeid naar een volwaardige kattenspeeltjes/spullen webshop en een fulltime onderneming. Wij behandelen klanten als een baasje van een kat en niet als een bestelnummer en door jaren ervaring zijn we echt gespecialiseerd op het gebied van kattenspullen!


Bekijk Manifest