Kattenvoorlichting.nl
Krista Paas
Leuke producten,goede service,zeker een aanrader.
Dorothé
Ik bestelde 3 koelkastmagneten met afbeeldingen van katten om cadeau te geven. Al snel zat het pakketje in mijn brievenbus. Zorgvuldig, verrassend en leuk verpakt.
Antwoord van Kattenvoorlichting.nlDank je wel voor je mooie review, daar ben ik erg blij mee!
Hoe beoordeel je Kattenvoorlichting.nl?
W.P. de Munk
Goede adviezen. Leuk assortiment en nog voor een goed doel ook! Win-win!
Antwoord van Kattenvoorlichting.nlBedankt voor je mooie review, daar ben ik heel erg blij mee! ♥
Katja
Hele fijne n helpende informatie over wat (niet) te doen bij het vinden van een nieuw huisje voor je kat, en hoe dat aan te pakken in voorbereiding, de dag zelf, en daarna. Dank!
Antwoord van Kattenvoorlichting.nlHoi Katja, dank je wel voor je lieve bericht, wat fijn om te horen! Heel veel succes.
Irene
Ik ben heel tevreden. Goede producten snel geleverd
Antwoord van Kattenvoorlichting.nlBedankt voor je review, heel fijn om te horen!
Jan Brouwer
Makkeljk contact, en snelke kevering.
Antwoord van Kattenvoorlichting.nlDank je wel voor je beoordeling, Jan, daar ben ik heel blij mee!
Nicole Mommertz
Deze webwinkel is een absolute aanrader voor elke kattenliefhebber. De eigenaresse selecteert met veel liefde, kennis en zorg voor katten de artikelen in haar webwinkeltje uit. Daarbij geeft ze ook nog eens goed kattenadvies voor iedereen die dat nodig heeft. Gratis! De bestelling zelf wordt ook al met zoveel liefde en zorg verpakt en verstuurd! Zelfs met soms een extraatje als cadeautje voor de kat. Ge-wel-dig! Ik blijf zeker klant. Een absolute aanrader!
Antwoord van Kattenvoorlichting.nlDank je wel voor je prachtige review, Nicole, ik ben er helemaal verguld mee. ♥ Ik vind het heel fijn als baasjes begrijpen wat ik doe en hoeveel liefdeswerk er op de achtergrond achter zit. Bedankt voor je bestelling en heel veel plezier ermee!
Wendy berger
Gewoon een goed doel
Antwoord van Kattenvoorlichting.nlWat lief, Wendy! Bedankt voor je bestelling en heel veel plezier ermee.
Monique van Weijen
Snelle levering en alles heel keuk verpakt! Met wat kleine extraatjes!
Snelle levering en heel leuk verpakt! Met kleine extraatjes.
Antwoord van Kattenvoorlichting.nlDank je wel voor je review, Monique, wat fijn dat je tevreden bent! Heel veel plezier ermee. :)
Marcel
Mijn bestelling van het kattenvoer bij Kattenvoorlichting.nl is keurig en snel geleverd, de katten vinden het heerlijk. Er zat ook nog een leuk extraatje bij de verpakking, top..
De service, kennis en klantvriendelijkheid is zeer professioneel.Antwoord van Kattenvoorlichting.nlDank je wel voor je beoordeling, fijn dat je tevreden bent met je bestelling!
Mary-Rose
Goede en door nagelezen/onderzochte wetenschappelijke informatie duidelik op de site
Antwoord van Kattenvoorlichting.nlDank je wel voor je mooie review, Mary-Rose, daar ben ik heel erg blij mee! Ik doe het hele jaar door erg mijn best om alle kattenvoorlichting op de website actueel te houden. Nieuwe inzichten op het gebied van katten voer ik altijd direct door. Heel fijn om te horen dat het wordt gewaardeerd! ♥
Desiree
De favoriet van mijn katten zijn de catnip spelletjes. Ook de urineverwijderaar vind ik heel erg goed. Bestellen gaat makkelijk. Marieke communiceert goed en duidelijk en je krijgt je bestelling snel thuis. Mijn katten en ik zijn heel tevreden!
Antwoord van Kattenvoorlichting.nlBedankt voor je mooie review, Desiree, daar ben ik heel erg blij mee.
D.J. Sandro
Super leuke en nuttige spulletjes en speeltjes voor onze poezenbeesten!🐈⬛❤️
Ingrid Post
Top bedrijf snel geleverd
Antwoord van Kattenvoorlichting.nlBedankt voor je lieve review, Ingrid! ♥
B van Vliet
In verband met een in huis plassende kater bij Marieke speciaal daarvoor bestemd schoonmaakmiddel gekocht.
Heel erg tevreden met de Pi-Solve! Neemt de nare lucht weg, heerlijk fris.Antwoord van Kattenvoorlichting.nlWat fijn om te horen, dank je wel voor je beoordeling! ♥
Renee Landman
Leuke dingetjes voor katten , ze zijn er blij mee.
Snel bezorgd.Antwoord van Kattenvoorlichting.nlDank je wel voor jullie lieve beoordeling! ♥
Ine Wagenaar
Prima verzending met als extra nog allerlei lekkers voor mn kat.
Antwoord van Kattenvoorlichting.nlDank je wel voor je fijne beoordeling, leuk dat je er blij mee bent. :)
MN
Bezorging had iets sneller gekund
Antwoord van Kattenvoorlichting.nlHoi, bedankt voor de moeite om een review in te sturen! Heel sympathiek dat je 4 sterren hebt gegeven, ondanks de teleurstelling dat je het niet snel in huis had.
Ik heb je bestelling op dezelfde dag met de post meegegeven. Ik ben helaas afhankelijk van de postdiensten en brievenbuspost duurt tegenwoordig vaak wat langer met PostNL. 'Brievenbuspost de volgende dag in huis' garandeert PostNL al lange tijd niet meer en dat vind ik erg jammer. Tot mijn spijt kan ik niets doen om het proces te versnellen.
Ik bied alle verzendmogelijkheden bij alle vervoerders, maar voor bepaalde producten is het natuurlijk toch nog steeds het voordeligst om te kiezen voor brievenbuspost met PostNL. Die optie was dan ook automatisch vooraf geselecteerd bij jouw bestelling (een andere vervoerder kiezen is wel altijd mogelijk).
Excuses voor het ongemak.
Ik hoop dat je bestelling verder goed bevalt.
Fijne dag! -
Anke de Jongh
Snelle levering, zorgvuldig ingepakt. Marieke is zeer klantvriendelijk en verleent topservice.
Antwoord van Kattenvoorlichting.nlDank je wel voor je lieve review, Anke, daar ben ik heel blij mee. Bedankt voor het fijne contact en je bestelling! ♥
Wanda van den Heuvel
ik had een afstandsverklaring nodig voordat ik een kat kon herplaatsen. Prima document en ook nog zonder kosten. Top!
Antwoord van Kattenvoorlichting.nlHoi Wanda, wat fijn dat je er iets aan hebt gehad! Ik ben heel blij met je beoordeling, dank je wel daarvoor.