Kemper fietsen

Kemper fietsen

Verkoop van vouwfietsen, stadsfietsen, sportfietsen, elektrische fietsen en onderdelen.
9,3
Filter 621 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 318 met beschrijving

• Danny Somers
    Geverifieerde klant van Kemper fietsen

Perfecte service aangaande de late levering. De rem was echter al stuk nog tijdens de montage, de centrale moer bleek al gebroken bij aankomst. Spijtig

• F van der Star

Goede service vriendelijk personeel

• Hoe beoordeel je Kemper fietsen?

• Eric Steenkiste
    Geverifieerde klant van Kemper fietsen

goede informatie en snel geleverd

• Ingrid Verbogt
    Geverifieerde klant van Kemper fietsen

Snelle levering en prima producten.

• toon kennedy
    Geverifieerde klant van Kemper fietsen

Zeer betrouwbaar. Onderdeel was nergens anders te vinden. Lang gewacht (was het zelf alweer vergeten) toen werd ik ineens gebeld: het lag voor me klaar in de winkel!

• Michiel

Snel ontvangen

• ANN BAUDEWYN
    Geverifieerde klant van Kemper fietsen

Basil draadkoepel voor hondenmand Buddy zwart is Veel Kleiner dan de Opgegeven maten.

• Rie Van vegchel

Bijzonder attent en vriendelijk

• Pieterjan Van Bael
    Geverifieerde klant van Kemper fietsen

Bestelling heeft lang op zich laten wachten omdat het onderdeel niet meer in stock was maar ik werd telkens goed geïnformeerd en eens het onderdeel binnen was is de verzending vlot verlopen.

• Hans Scholten
    Geverifieerde klant van Kemper fietsen

Goede service en geboden oplossing toen bleek dat het bestelde onderdeel toch niet op voorraad was.

• Maarten Vanhove
    Geverifieerde klant van Kemper fietsen

Bestelling is niet geleverd, ondanks melding van bPost dat het pakje geleverd is...

• H Wijnman
    Geverifieerde klant van Kemper fietsen

Na mijn webwinkel bestelling had ik meteen een ontvangst bevestiging gekregen. Ik heb geen bericht ontvangen wanneer ik de bestelling zou kunnen ontvangen. Na een week ben ik gaan bellen, mijn bestelling bleek niet vindbaar in het systeem en was niet in behandeling genomen. Uiteindelijk heeft de medewerker de bestelling wel gevonden, tekort aan mensen tijdens de vakanties, zo werd gezegd. Vervolgens wel vlot per mail berichtgeving maar geen duidelijke berichtgeving, opmaak was ook rommelig, maar omdat ik wist waar het over ging, kon ik concluderen dat het klaar lag. Afhalen in de winkel was ook wat rommelig maar zeer vriendelijk personeel, ook over de telefoon.

• Bob Nagel
    Geverifieerde klant van Kemper fietsen

Door prima communicatie binnen het bedrijf hadden wij de volgende dag al op onze camping in Limburg een Mirage beschermhoes voor de ketting van de vouwfiets!

• John Fuhren
    Geverifieerde klant van Kemper fietsen

Product was op voorraad, dus niet!
    Daarna klant niet meer geinformeerd dat de bestelling zou uitlopen tot 2 weken.
    Voor de rest wel de juiste producten

• Mar o Overduin

Top tent, heel simpel

• Marcel van Wissen
    Geverifieerde klant van Kemper fietsen

Keurige service. Bestelling verliep niet als gepland en direct belde Kemper hoe ze het hadden gecorrigeerd. Alles op tijd binnen gekregen.

• Philip Claringbould
    Geverifieerde klant van Kemper fietsen

De bagagedrager is reeds op de brompton gemonteerd en past prima. Dank voor de snelle service!

• Arend.j Blink
    Geverifieerde klant van Kemper fietsen

Prima levering, voldoet aan verwachtingen.

• Johan Costrop
    Geverifieerde klant van Kemper fietsen

Tijdige levering, uitgebreide lijst Brompton onderdelen.

• Edwin Verhulst
    Geverifieerde klant van Kemper fietsen

Uitstekende service. Mijn bestelling was niet meer leverbaar. Een alternatief werd actief gezocht en voorgesteld. Super!