Keramische tafels
Tevreden klant uit Rotterdam.
Prettige service en hulp bij het samenstellen van de tafel. Fijne afstemming bij het doen van een laatste aanpassing. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en genieten nog dagelijks van de eettafel
Jeannette
Goed geholpen door verkoper.
Hoe beoordeel je Keramische tafels?
jan witjes
goede service
Maximiliaan Strijdhaftig
Mooie producten en een uitstekende persoonlijke service!
Antwoord van Keramische tafelsMaximiliaan,
Bedankt voor de mooie revieuw!
Fijn dat je onze service zo waardeert.
Wendy Van Moer
Perfecte service! Snel, hulpvaardig, kan gewoon niet beter!
Antwoord van Keramische tafelsBeste Wendy,
Heel fijn om zulke reacties te ontvangen.
Peter
Ook de derde keer weer een mooi Keramische tafels-product volgens gestelde wensen en volgens afspraak geleverd!
Antwoord van Keramische tafelsPeter,
Fijn dit te lezen.
Dank voor je vertrouwen in ons en wie weet tot een volgende keer. -
Isabel Desanghere
Zeer mooie tafels en zeer goede service
Antwoord van Keramische tafelsIsabel,
Wat fijn dat je zo’n goede ervaring hebt gehad!
Stijn Ameloot
Mooie keramische tafel aangekocht
Antwoord van Keramische tafelsStijn,
Wat leuk om dit te lezen, dankjewel!
Nick Heymans
Goede service.
L. kruger
Goede voorlichting in de showroom maar vooral de service na levering is top. Het blad van de eettafel, wat niet aan de gebruiksverwachtingen voldeed, is zonder enig probleem omgeruild. Dankjewel Lennert en team. Wij zijn super blij met onze tafels. Het adres als je voor een keramische tafel gaat.
Ilse Engel
Dank jullie wel! Een goede service
JP van Dijkhuizen
Keurig behandeld en goede service
T Guven
Zeer tevreden over dit bedrijf
Mooie tafel, eerder bezorgd dan de afgesproken tijd. Aardige medewerker die thuis kwamen, vriendelijk en beleefd -
Pieter Kegels
Prachtig maatwerk van kwalitatief hoogstaand materiaal! Mooie service!
Mevr. Hoek
Na één valse start van het beschadigde tafelblad is het keurig en naar tevredenheid opgelost met een nieuw blad
Peter S
Strakke service en super bereikbaarheid via whatsapp!
Bas
Van begin tot eind zeer goed geholpen door dit bedrijf. We hadden hele specifieke wensen en er werd altijd goed meegedacht. Communicatie via Whatsapp was erg goed, altijd had je snel reactie. Ook in de winkel goed geholpen.
Na de bestelling werden we goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Ook de aflevering was erg netjes.
Al met al een top bedrijf. Ben je op zoek naar een keramische tafel, twijfel dan niet om bij dit bedrijf te kopen. -
Carla
Leuke salontafel en snelle levering!
Sara Gielen
Tafel onderstel is niet zoals het gevraagd is
Maureen Schiphorst
Super goede service en top bezorging!