KerstverlichtingBuiten.com
Bezoek ook onze webshops LichtsnoerBuiten.com en HoutenKerstboom.com.
Fred
Snelle correcte verzending
Cor
Men heeft mij VOORAF goede uitleg gegeven.Bedankt daarvoor.
Andere leveranciers doen dit nooit! -
Hoe beoordeel je KerstverlichtingBuiten.com?
Beertje
Snel en vlot verwerkt en bezorgd!!
Bart-Jan Van der Toom
Prima en snel
Henriëtte
Goede service en snelle bezorging! Ook van tevoren een duidelijke beschrijving gekregen hoe de kerstverlichting gebruikt moest worden. Ik had het als een cadeautje voor mijn moeder besteld en ze was er blij mee!
Rene
Snelle levering, prima updates.
Theo
Goede kwaliteit, prima communicatie en snel
In huis. -
Jacqueline
Mooie Fairybell vlaggenmast (kerstverlichting voor buiten), voldoet aan onze verwachtingen. Eenvoudig te plaatsen en was vlot na bestelling thuisbezorgd.
Henk
Snelle levering, goede prijs/kwaliteitverhouding.
Mooi systeem, waarbij je de verlichting via koppelingen zolang kunt maken als je wilt. -
Sandy
Snelle levering en mooie clusterverlichting
Henk
Goede service, en snelle levering
Mario
Snelle levering en zeer goede service ik had namelijk 2 lichtsnoeren besteld en een was er stuk deed het voor 2/3 niet heb een klacht ingediend via het klachten formulier en binnen 2 uur had ik bericht terug dat ze het vervelend vonden en dat ze een nieuwe op zouden sturen en een dag nadien had ik een nieuwe snoer binnen
Nadia
Levering was niet supersnel, maar dat vonden wij niet zo heel belangrijk en verder was het goed verpakt. Het vervelendste was dat er een ontwerpfout in het product zat (die ik nooit had ontdekt als ik de gebruiksaanwijzing niet goed had gelezen - ja, die mensen bestaan nog ;-) ), waardoor we het niet buiten konden gebruiken en dat was nu juist de bedoeling. Gelukkig reageerde de klantenservice snel en correct op onze vragen en mochten we het gratis terugsturen met de belofte dat ze de volgende productie gaan aanpassen. Ik ben benieuwd of de fout er volgend jaar uit is!
Jeroen
Snel en corect afgehandeld
Bert Hofkamp
Super service voor het buiten de garantietermijn vervangen van de poot van de houten kerstboom nadat die was omgestoten. Op zaterdag gemeld en zondag al antwoord. En nog voor de kerst een nieuwe in huis.
Pijnacker
snelle service, we hebben het pakketje gelijk de volgende dag netjes ontvangen. De lichtslinger voel stevig aan. Momenteel versieren de lampjes onze boom in de voortuin al een paar dagen. Elke keer als je thuis komt denk je gelijk: Wow wat gezellig!!
Nel
Snelle en goede levering
Moniek
Mooie fairybell gekocht. Snelle levering. Plus een leuk cadeautje erbij.
Kerst
Als erf hebben we professionele verlichting besteld, die ondertussen hangen! Het erf is klaar voor de kerst!
Niene
Staat te sprankelen in de tuin!! Had me helaas in de site vergist,duizendmaal excuses!!
Antwoord van KerstverlichtingBuiten.comGoededag Niene,
Dank voor het achterlaten van de review.
Wat vreemd dat je het nog niet zou hebben ontvangen.
Ik heb even de bestelling nagekeken op jou e-mailadres en deze zou op 5 december reeds geleverd moeten zijn op het adres van de bestelling.
Ik zou dus willen aanraden om het even na te vragen of er iemand anders op dit adres het heeft ontvangen of dat het mogelijk bij een van de buren is geleverd. Mocht dat niet het geval zijn dan kun je ons altijd contacteren via de de klantenservice knop rechtsboven op onze website zodat we even met je mee kunnen kijken.
Fijne dag verder!
Roel