Keuken-Actie
verkoop van kleine compacte keukens en kichenettes
9,1
Filter 48 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 33 met beschrijving

• Freek Hendriks
    Geverifieerde klant van Keuken-Actie

Snelle service! Donderdag op ‘t einde van de dag bestekbak besteld, vrijdag netjes afgeleverd door DPD!

• Fixit B.V.
    Geverifieerde klant van Keuken-Actie

Goede service en meedenkend. Erg prettig en behulpzaam

• Hoe beoordeel je Keuken-Actie?

• Armand Mangold
    Geverifieerde klant van Keuken-Actie

Top snelle levering en goede service

• Maarten Maas
    Geverifieerde klant van Keuken-Actie

Zeer behulpzaam en denken graag met je mee.

• Jasmien Ramessar
    Geverifieerde klant van Keuken-Actie

Ik ben super blij met mijn keuken buffetkast

• Emile Meulpolder

100% tevreden
    Verkoper reageert snel
    Denkt mee (vergat iets bij te bestellen)
    Producten voldoen aan de wensen die wij hadden.

Pakket was beschadigd aangekomen dit werd direct na melden opgelost door de vervangende producten richting ons te versturen.

Werkwijze waaraan velen leveranciers een voorbeeld kunnen nemen.

Antwoord van Keuken-Actie

Bedankt voor deze positieve review. Wij zijn blij dat u het zo ervaren heeft.

• Appie Sr Eulink
    Geverifieerde klant van Keuken-Actie

Mijn ombouw kast voor wasmachine en droger was niet compleet miste 8 plankdragers, 2 handvaten, 3 scharnieren en 2 deurverbinders er was mij beloofd dat ze met spoed nagezonden zouden worden maar zijn nu twee dagen verder en nog niks.
    We zitten midden in de verhuizing dus komt dit wel heel ongelukkig uit.
    Verder ziet alles er netjes uit maar dit zijn toch cruciale onderdelen, maar goed hoop dat vandaag die onderdelen komen.

Antwoord van Keuken-Actie

Goedemorgen ben blij dat alles er netjes uitziet en vinden het jammer dat er wat onderdelen missen, wij hebben ons best gedaan om u de ontbrekende onderdelen zo snel mogelijk toe te sturen, en dat is gisteren al gelukt. hoop dat u snel verder kunt met uw andere zaken

• Fam de Groot vd Zwan
    Geverifieerde klant van Keuken-Actie

Apotheker kast is qua kast goed maar de lades zijn prut, loop mechanisme is minimalistisch. De deuren zijn moeilijk af te stellen en vergen veel tijd en vaardigheden.

Antwoord van Keuken-Actie

Goedemiddag, uit uw opmerking, maak ik op dat u de laders uiteindelijkwel goed heeft kunnen afstellen, wij adviseren altijd om de schroefjes waarmee de lades aan het front vastzitten een kwartslag los te draaien zodat de deur zich goed kan voegen en makkelijk sluit. Daarna is het belangrijk om de schroefjes een voor een vast te draaien zodat er een geheel ontstaat. Omdat er meerdere lades aan een front zijn bevestigd vergt het afstellen wel wat tijd en doe het zelf ervaring, hoop dat u toch tevreden bent met uw aankoop zoniet laat het ons dan weten

• Eduard Dorssers

Snel in huis product ok

Antwoord van Keuken-Actie

Dank u wel voor deze positieve review veel plezier met uw aankoop

• C.tomeij

Alles werd duidelijk uitgelegd

Veel plezier met de klepkast van 100cm breed

• Cons De Mol
    Geverifieerde klant van Keuken-Actie

Kleine order, geen verzendkosten en snel in huis. Deze combi zie ik niet vaak meer. Dank!

Dank voor uw review, veel plezier toegewenst met uw aankoop van 4 handvaten

• Sascha
    Geverifieerde klant van Keuken-Actie

Levering was snel. Klantenservice goed bereikbaar. Instructies klopte niet helemaal. Product zelf is erg wankel om een wasmachine op te zetten. Zeker omdat het geen optie heeft om waterpas te zetten.

Antwoord van Keuken-Actie

Goedemiddag, jammer dat u dat zo schrijft ik begrijp uit uw opmerking dat bu de kast niet verankerd hebt aan de muur waardoor deze erg wankel wordt met een zware machine erop, u zult ervaren dat de stevigheid toeneemt wanneer u de kast vast maakt aan de muur, dat er geen waterpas mogelijkheid bij de kast aanwezig is heeft puur met de scherpe prijs te maken, heel veel plezier toegewenst van uw aankoop.

• Wim
    Geverifieerde klant van Keuken-Actie

Mijn bestelling werd snel geleverd.
    Alles was prima in orde.

Antwoord van Keuken-Actie

Dank voor uw positieve review veel plezier met uw wasmachine onderkast!

• Sascha Costa
    Geverifieerde klant van Keuken-Actie

Twee keuken blokken met bovenkastjes aangeschaft, snel bezorgd, keurig netjes de wasbak ik laten frezen, en per ongeluk zat er 1x wit kastje bij. Die is apart toegezonden

Antwoord van Keuken-Actie

Dank je wel voor deze positieve review

• Wilfred Rissewijck
    Geverifieerde klant van Keuken-Actie

Snelle levering, echter ontbraken er helaas nog 2 zijwanden. Die komen een weekje later blijkt bij aflevering. Beter had dit even gecommuniceerd kunnen worden.

Antwoord van Keuken-Actie

Dank voor uw review, helaas kwamen we er bij aflevering pas achter dat er nog een set zijwanden bij de wasmachine kasten hoort, we hadden tijdens het laden beter moeten opletten, excuus voor het ongemak,

• Hans J Jung
    Geverifieerde klant van Keuken-Actie

Top service en mooie keuken!

Antwoord van Keuken-Actie

Bedankt voor uw review, veel plezier met uw aankoop van de keuken.

• Nic
    Geverifieerde klant van Keuken-Actie

Heel snel geleverd. Alles prima verlopen. Product zoals in de beschrijving dus top!

Antwoord van Keuken-Actie

Veel plezier met uw aankoop en bedankt voor deze vijf sterren review

• Sam's Superfoods
    Geverifieerde klant van Keuken-Actie

Snelle levering. Goed product. A+ service en bereikbaarheid.

Dankuwel

• Michiel Van Haersma Buna

Zeerklantvriendelijk

Dankuwel

• Loes Keijers-Wijers
    Geverifieerde klant van Keuken-Actie

Veel geleverde items waren niet compleet of bevatte de foutieve benodigdheden. Daarnaast mistte we ook handleidingen.

Antwoord van Keuken-Actie

Jammer dat u dit zo heeft ervaren, voor ons gevoel hebben we er alles aan gedaan om het goed op te lossen, sterker nog morgen komen we het werkblad met spoelbak nog bij jullie bezorgen en dan moet alles naar tevredenheid opgelost zijn.