Keukenonderdeel.nl

Keukenonderdeel.nl

Verkoop van professionele onderdelen en maatproducten voor de keukenbouw, keukenrenovatie en interieurbouw. Voor particulieren en bedrijven.
8,6
14 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 11 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • Arend
  Review voor Keukenonderdeel.nl

  Degene die mijn mailtje met daarbij de fotoos zag trok de juiste conclusie over welk onderdeel er klapot was

 • Eugene
  Review voor Keukenonderdeel.nl

  Levering binnen 36 uur

 • Hoe beoordeel je Keukenonderdeel.nl?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Patrick
  Review voor Keukenonderdeel.nl

  Prima service: mail werd snel beantwoord. Maatwerk was correct en verzorgd uitgevoerd en alles was heel professioneel verpakt zodat de zending onbeschadigd werd geleverd. Een aanrader!

 • Jaro
  Review voor Keukenonderdeel.nl

  Geen voorraad status op site
  Lange levertijd en geen informatie

 • J. H. L.
  Review voor Keukenonderdeel.nl

  Ik wilde 20 jaar oude Blum scharnieren en ladegeleiders vervangen door nieuwe met softclose. Op de website van keukenonderdeel.nl zeer uitgebreide en bruikbare informatie gevonden over de mogelijkheden. Daarnaast ook telefonisch contact opgenomen voor nadere informatie, waarbij ik steeds uitgebreid en met kennis van zaken te woord werd gestaan. Ook na aflevering van de bestelling nog gebeld met een technische vraag, ook weer uitgebreid en naar tevredenheid beantwoord. Top!

 • J.M. Simons
  Review voor Keukenonderdeel.nl

  Uiterst professioneel bedrijf! We zijn telefonisch van goed advies voorzien, we ontvingen prima uitleg over de opties om lades te monteren in onze keuken. Keukenonderdeel heeft de lades op maat gemaakt, en bij ons thuis gemonteerd. Het resultaat is prachtig! Alle afspraken werden nagekomen, en gerekende prijzen waren zeer redelijk. We zijn zeer tevreden, hartelijk dank!

 • Marc
  Review voor Keukenonderdeel.nl

  Een webwinkel die niet thuis is in het hedendaagse verkoop traject via het web.
  €6,75 rekenen voor een 6 tal dopjes die uiteindelijk in een enveloppe gemikt zijn en met 2 postzegels voorzien na 4 werkdagen aangeleverd wordt.

  Advies koop hier geen onderdelen.

  Antwoord van Keukenonderdeel.nl

  Het is altijd erg vervelend als klanten ontevreden zijn. Het vooraf lezen van onze algemene voorwaarden had in uw geval wellicht geen bestelling opgeleverd, maar ook geen negatieve beoordeling.

  In onze voorwaarden staat aangegeven, dat wij geen kleine orderkosten rekenen. De verzendkosten bedragen de verzend- en administratiekosten. Deze bedragen standaard € 6,75 bij bestellingen tot € 50,00. Daarboven is de verzending gratis.

  Omtrent onze levertijden staat in de voorwaarden vermeld, dat deze 1-15 werkdagen betreffen, afhankelijk van onze voorraad of die van onze leveranciers en het type product (maatwerk duurt vaak langer). In uw geval was het product tijdelijk uitverkocht en binnen enkele dagen weer leverbaar.

  Voor zover wij kunnen beoordelen, hebben wij ons geheel aan onze eigen voorwaarden gehouden en er alles aan gedaan uw bestelling zo correct en spoedig mogelijk te leveren.

  Met vriendelijke groet,
  Schenk Interieurwerk

 • Ton den Besten
  Review voor Keukenonderdeel.nl

  Vriendelijke dame ( mevr. Schenk) aan de lijn gehad i.v.m. een vraag over het product wat mij niet geheel duidelijk was en ik kon meteen telefonisch een bestelling doen. Na mijn bestelling kreeg ik een mailtje met een link om meteen te kunnen betalen.
  De totale prijs van het product met verzendkosten was zo goedkoop, in mijn directe woonomgeving kon ik dit product niet bestellen en bij diegene waar ik het wel kon, zou de prijs bijna het dubbele zijn. Ook het afleveren was binnen 3 a 4 dagen, dit duurde iets langer omdat het product niet bij Keukenonderdeel voorradig was. Dus de volgende keer, als ik weer iets nodig heb ga ik weer naar Keukenonderdeel.

 • J. Dekker
  Review voor Keukenonderdeel.nl

  Zeer goede service, alles compleet en keurig op maat gemaakt geleverd. Het zelf monteren was hierdoor eenvoudig te doen.

 • W.H. van den Berge
  Review voor Keukenonderdeel.nl

  bestelling vlot en goed bezorgd via Post.nl.
  Scharnieren passen perfect en het keukendeurtje sluit weer prima.

 • Theo
  Review voor Keukenonderdeel.nl

  Heb de onderdelen al binnen 24 uur ontvangen.
  Ik werd gebeld omdat er in mijn bestelling een inconsequentie
  zat. Dat was inderdaad nodig en bestelling is soepel aangepast
  en correct geleverd.