KicKenStoffen
Ontdek duurzame, hoogwaardige stoffen, grote voorraden, snelle verzending en persoonlijk advies.
Andrea
Tolle Auswahl an Sroffen in sehr guter Qualität. Freitag bestellt, Montag war das Paket da, perfekt.
Zwaantje Moes
Het w
Hoe beoordeel je KicKenStoffen?
Evelyn
Zeer snelle levering, en de kleur precies als op de site, als ik weer een stofje nodig heb, ga ik zeker weer hier bestellen, zeer tevreden
Freubelkes
Prachtige stoffen die wij gebruiken voor het maken van mooie vlaggenlijntjes, naamslingers, muziekhangers. Zeer mooie kleuren en super kwaliteit.
Lena
Snelle levering, keurig verzorgd
Katoenen stof met beertjes.
Katoenenstof met Beertjes.
Gelukkig bij jullie gevonden.
De stof is voor box kleed om op de bovenkant te naaien. Zal me kleinkind blij mee zijn. -
Jolanda krea oma
Ik maak met heel veel liefde en geduld mooie babynestjes. Maar wel met veilige stoffen. Ook krijgt kleindochter Julia zelfgemaakte jurkjes van oma. Ik bestel altijd bij jullie. Ben zeer tevreden. En zal nog vaak een bestelling plaatsen. Mvg crea oma
Debby Harting
Snelle levering blij ermee
Marie Klazes
prima service
Marjanne
Mooie kwaliteit en de kleur is precies zoals ik besteld heb
Andrehina Syams
Snelle levering en mooie stoffen!
Sjoukje Visser
Hele snelle levering en keurig verpakt. Als je een vraag stelt over bijvoorbeeld combinatie van stoffen of fournituren krijg je heel snel antwoord. Ook door de enorme keuze in stoffen heb ik al meerdere keren wat besteld bij Kicken stoffen. Ik word namelijk oma en had veel stofjes nodig!
Irene
Mooie stoffen, heel snel geleverd
José de Vries
Top service en mooie stoffen, veel keuze en redelijk prijs
Henny Smetsers
Snelle levering en betrouwbaar.
Agnes van Doesburg
Leuke service en supersnelle bezorging!
Denise
Wat een ruime keuze aan stoffen, niet alleen kinderstoffen ook veel modestoffen! Helemaal blij mee, 'ik kom zeker terug'.
Cobie Goedmakers
Altijd perfect in orde. Goede kwaliteit en met zorg ingepakt voor verzendingš
Marjan
Heel fijn dat er op de website al stofcombinaties staan. En de stoffen snel geleverd worden
Hillie Walet
Mooie stoffen en duidelijke website