Kidsvibes
Gepersonaliseerd, duurzaam & handgemaakt.
Personaliseer onze prachtige speenkoorden, wagenspanners, borsteltjes, badcapes & badjasjes met de naam van jouw kleintje! Ook leuk als uniek en persoonlijk kraamcadeau!
Eline Van Vliet
Support local dacht ik. Op Instagram had ik al gezien van de drukte, dus ik heb op tijd besteld. Toen de door mij bestelde knuffels met naam klaar waren belde Madelon of ze ze langs kon brengen dus superlief dat ze die service verleend aan mensen binnen Alphen aan den Rijn. Ene knuffel is hier al in gebruik en de andere geven we volgende week aan een vriendin als kraamcadeau. Het zit ook mega leuk en mooi ingepakt! Aanradertje dus
Jennyfer Flecken
Madelon blijft met te gekke producten komen, eerder al badjas, borstel, teddynaam, badcape en pietenmutsen besteld en nu 2 badponcho’s voor beide kinderen! & alweer hartstikke tevreden. Mooie stof, perfecte kwaliteit en met liefde verpakt!! Benieuwd wat er nog meer op de site gaat komen..
Madelon, je bent een ondernemer met een hart van goud! 💛 -
Hoe beoordeel je Kidsvibes?
Lindy Slangen
Wauw! Nu voor de 2e keer besteld bij deze leuke webshop, en wederom onwijs tevreden. De artikelen zijn mooi, en een goede kwaliteit. De service is super en je bestelling wordt leuk ingepakt, dat het echt een cadeautje is om uit te pakken. Een echte aanrader dus!
Ik ben alweer op de webshop aan het rondneuzen voor mijn volgende bestelling! -
Elvira
Speciaal meegedacht en bijbesteld voor mijn wensen, heel lief! Ik ben heel bij met m’n happy horse met naam voor mijn kinderen en voor een vriendin. Ook wordt het prachtig ingepakt, gelijk klaar om als cadeautje te geven ❤️
Sophie
Super snelle service denkt mee en maakt super leuke kraamcadeaus! Ik ben er echt heel blij mee!
Jolanda
Super leuke en mooie producten mogen ontvangen. Helaas was er een probleem met de levering (vanuit postnl kant), maar Madelon ging gelijk in regelmodus en heeft me continu op de hoogte gebracht van alle updates. Heel erg bedankt en ik bestel zeker weer ❤️
Marcella
Super leuke spullen en een hele goede service! Ook waren alle items heel mooi en leuk ingepakt!
Michella Westerhoff - Lodewijk
Was weer een feestje om de bestelling te te ontvangen. Super leuk ingepakt en mooie kwaliteit tasje en speenkoord. Heel erg blij mee. Echt een hele fijne webshop met een topper van eigenaresse, aanrader!!
REV
Wij hebben meerdere spullen voor onze baby besteld bij Madelon van Kidsvibes.nl, waaronder een gepersonaliseerde deken, een Teddy naam, een knuffel, een wagenspanner en een speenkoord.
Vanaf het begin waren we enorm onder de indruk van de service. Madelon is super klantvriendelijk, reageert snel en denkt echt met je mee. Ze doet er alles aan om het beste voor haar klanten te leveren.
Daarnaast zijn de producten prachtig en van topkwaliteit. Je merkt dat er veel aandacht en liefde in zit. Het is echt een aanrader voor iedereen die zichzelf wil ontzorgen en zeker wil zijn van goede kwaliteit en service. Wij bestellen zeker vaker bij Kidsvibes.nl! 👶🏽🩵 -
Sofie
Super blij met ons geboorte pakje! Kan niet wachten tot de kleine meid er is en ze het aan kan! 😍 nogmaals dank voor het maken en de service!
Milou ter Hoek
Prachtig ingepakt!
Caressa
Super leuk assortiment met schattige en kwaliteitsvolle babyspullen. Van kleding tot accessoires. De dame die de bestellingen verzorgt is ook ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Ze neemt echt de tijd om je vragen te beantwoorden en zorgt ervoor dat je bestelling snel en netjes wordt geleverd. Ik kom hier zeker terug!
Talitha
Onwijs klantvriendelijk. Geeft advies als je er even niet uitkomt en het is een cadeautje om te krijgen en te geven!
Thom
Top kwaliteit en snel geleverd. Super mooi ingepakt als een cadeautje. De ontvanger is blij en ik ben heel tevreden!
Chantal
Ik wilde graag een product die nog niet online stond, deze kon ik alsnog bestellen.
Prachtig gemaakt en mooi ingepakt. Een feestje om cadeau te geven! -
Rae Hurtak
Wat een leuke webshop! De producten die ik heb besteld waren van goede kwaliteit en het was een feestje ze open te maken. De levering ging super goed en de eigenaresse was super lief en vriendelijk! Zeker een aanrader voor babyshowers/geboorte feestjes. Hier kom ik terug!
Chantal
Hele fijne service en wat een schat van een mens! Heel behulpzaam en meedenkend. Snelle levering en als je je pakketje dan mag openmaken is het ook nog is heel mooi ingepakt! Ik ga hier zeker nog is vaker bestellen! Gewoon top.
Lianne Boer
Super snelle en vriendelijke service en goede kwaliteit spullen! Ze denkt enorm met je mee en doet er alles aan zodat je zo snel mogelijk je pakketje kan ontvangen. Dit is niet de eerste bestelling bij Kidsvibes en zeker niet de laatste. Echt een aanrader!
SerenaSofie
Nu voor de 2e keer besteld bij Kidsvibes en wat wordt ik blij van de mooie pakketjes! Ze doet zich zoveel moeite om het perfect te maken!
Zo leuk de gepersonaliseerde spulletjes voor de kids! En dan ook zo mooi ingepakt, een mooi cadeautje om uit te pakken! Tot de volgende bestelling hihi -
Roxanne Hoogendoorn
Prachtige cadeaus voor anderen en jezelf!