Kidzincolor
Miriam Coppelmans
Goede levering alleen jammer dat de slofjes roze zijn en de naam Lucie ook roze dan kun je de naam niet goed zien
Wim Terschegget
Netjes, snel en conform afspraak
Hoe beoordeel je Kidzincolor?
Cheryl Breddels
Mijn dochter was dolblij met haar eigen sporttas en beker. Niemand kan zich nu nog vergissen dat het niet van haar is met haar naam erop.
Max Rapp
Geen bijzonderheden perse.
Ingrid
Op tijd geleverd en mooi kwaliteit
Antwoord van KidzincolorSuper goed te horen mvg Kidzincolor
Jean Vangampelaere
Snel geleverd, mooie sporttas ,
Antwoord van KidzincolorHartelijk dank voor uw review
Jose
Goede service. Mooi cadeau.
Antwoord van KidzincolorSuper bedankt Jose voor je review
Monique Lindeman
Mooie kwaliteit en snelle levering
Antwoord van KidzincolorDank je wel Monique, heel goed te horen.
Angelique
Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Bestelling optijd en belettering heel mooi gedaan. Voor herhaling vatbaar.
Antwoord van KidzincolorBeste Angelique , bedankt voor uw review. Dit waarderen we enorm. Mvg Kidzincolor
Carolien
Wat een geld verkwisting!
Joyce van Zandvoort-Goris
Alles op tijd en precies wat ik besteld had.prima!
Antwoord van Kidzincolorbedankt voor uw review. Dit waarderen we enorm. Mvg Kidzincolor
Christiane Germis
Heel Sneel en heel mooie gedaan
Antwoord van KidzincolorSuper bedankt voor uw review
l. Smit
goede kwaliteit en netjes bezorgd
Antwoord van KidzincolorOh wat lief. Bedankt voor uw review
Ruud Verheijen
Prima service
Antwoord van KidzincolorHartelijk dank voor uw revies
Benito
Heel tevreden over deze site al 2 bestelling gedaan en heel goeie service en binnen 2 dagen in huis .
Antwoord van KidzincolorSuper bedankt.
Astrid
De tijd van geboorte niet juist. Je kan 3.50 extra betalen voor controle maar nu geen 3.50 korting ontvangen voor de gevonden fout die zij hadden gemaakt .er is achteraf een sticker met juiste tijd opgestuurd en die er zelf op moeten plakken.
Antwoord van KidzincolorBeste Astrid, Bedankt voor uw bericht. Wat bedoelt u precies. Wij zien dat u ook niet voor controle had gekozen. En als wij een fout maken dan lossen we dat op. Volgens ons is dat ook bij u gebeurd. Ook dit is kosteloos door ons gemaakt en verstuurd. Dus we snappen niet precies over welke kosten u het heeft. Wij zijn mensen en maken ook fouten maar dit is opgelost. jammer dat u deze onterechte review plaatst mvg Kidzincolor
Tia Breen
Geweldig!
Antwoord van Kidzincolorsuper
Wouter
Leuk product, super snelle levering en snel antwoord op vragen
Antwoord van KidzincolorHeel goed te horen en bedankt voor uw review
Dewdat Rampadarath
mOOIE PRIJZEN
Antwoord van KidzincolorHartelijk dank voor uw reactie
Vof J.D. en A.F.E. Colijn
snel geleverd
Antwoord van KidzincolorSuper bedankt voor uw review