Kinderboekjes.nl

Kinderboekjes.nl

Bij Kinderboekjes.nl zijn we ervan overtuigd dat kinderboeken een essentiële bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen. Daarom is het onze missie om zoveel mogelijk kinderen het plezier van kinderboeken te laten ervaren!
9,4
Filter 998 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 459 met beschrijving

• Hannie
    Geverifieerde klant van Kinderboekjes.nl

snelle levering en super leuke boekjes

• Marie Van Ransbeeck
    Geverifieerde klant van Kinderboekjes.nl

Snelle levering, fijne en klare communicatie!

• Hoe beoordeel je Kinderboekjes.nl?

• alex
    Geverifieerde klant van Kinderboekjes.nl

Nadat ik zelf het adres fout had ingevuld, hebben zij voor mij gratis opnieuw alles toegestuurd!

Wat fijn dat je dit deelt Alex! 😊
    Kan gebeuren natuurlijk, zo’n foutje met het adres, en we zijn blij dat we het voor je konden oplossen. Veel plezier met de boekjes! 📚✨

• jjh rijsemus
    Geverifieerde klant van Kinderboekjes.nl

leuk boekje, zeer snel geleverd

Wat leuk om te horen! 😊
    Fijn dat het boekje in de smaak valt en ook nog eens supersnel geleverd werd. Zo hoort het! Veel plezier ermee. 📚✨

• KLeinkids blij
    Geverifieerde klant van Kinderboekjes.nl

Alle een aantal keren boekjes besteld. De kleinkinderen zijn er steeds heel blij mee.

Antwoord van Kinderboekjes.nl

Wat heerlijk om te lezen! 🥰
    Zo fijn dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld en dat de kleinkinderen er telkens weer blij mee zijn. Dat is voor ons het mooiste compliment. Dank je wel voor je vertrouwen en veel plezier met alle leesmomentjes! 📚

• Tonnie Cramers

Alles OK !
    Leuke boekjes, snelle levering ! 👍

Dat klinkt perfect Tonnie! 😄👍
    Veel plezier met de boekjes en dank je wel voor je review! 📚✨

• Sandra Lamers
    Geverifieerde klant van Kinderboekjes.nl

Goed voor de ontwikkeling voor je kind raad het je aan

Wat een mooie aanbeveling Sandra! 🌟
    Geweldig om te horen dat je het boek zo waardevol vindt voor de ontwikkeling van je kind. En extra leuk dat je het Beeldenwoordenboek Koffertje ook echt zou aanraden, dank je wel voor dit fijne compliment! 📚💛

• Lidia Aroesdamian
    Geverifieerde klant van Kinderboekjes.nl

Na 2-3 dagen zal ik krijgen, maar ik heb tot nu toe neg niet gekregen. Mijn dochtertje is vandaag jaarig, dit was als cadeau, maar nog niet thuis. Gisteren waren we hele dag thuis, maar bricht gekregen, dat pakketbezorger heeft ons gemist en ons pakket gaat naar DHL locatie, zodra we een code krijgen, kunnen we van daar ophalen. Tot nu toe niets gehoort en ik heb voor verjaardag van mijn dochtertje geen cadeau dus. Ik vind het erg.

Antwoord van Kinderboekjes.nl

Wat ontzettend vervelend om te horen Lidia, zeker omdat het een verjaardagscadeau voor je dochtertje was. Dat begrijpen we heel goed, dit is echt niet hoe zo’n moment hoort te lopen. 😔

Het spijt ons enorm dat de bezorging zo is misgelopen en dat je nu nog steeds zonder cadeau zit. Wil je alsjeblieft direct contact met ons opnemen via info@kinderboekjes.nl (of je bestelnummer bevestigen)? Dan kijken we meteen met je mee waar het pakket precies is en zorgen we voor een snelle en passende oplossing.

We laten je hier niet mee zitten en we doen ons uiterste best om dit alsnog recht te zetten!

• Anita Kuyt

Snelle levering, leuke boeken

Antwoord van Kinderboekjes.nl

Wat leuk om te horen Anita!
    Fijn dat alles zo snel binnen was én dat de boeken in de smaak vallen. Daar worden wij ook blij van! Veel leesplezier! 📚✨

• Saskia Laar
    Geverifieerde klant van Kinderboekjes.nl

Goede communicatie. Mail beantwoord.

Wat fijn om te horen Saskia! 😊
    Goed dat de communicatie vlot verliep en dat je mail snel beantwoord werd, zo hoort het ook! Dank je wel voor je feedback. 📬✨

• Nancy Kerremans

Zijn geweldige boekjes

Antwoord van Kinderboekjes.nl

Wat fijn om te lezen Nancy!
    Fantastisch dat je de boekjes zo geweldig vindt, daar doen we het voor! Hopelijk zorgen ze voor heel wat fijne leesmomentjes. 📚✨

• Diana Hendriks
    Geverifieerde klant van Kinderboekjes.nl

Snelle bezorging. Netjes verpakt en betaalbaar !!

Wat een fijne combinatie Diana! 😄
    Snel bezorgd, netjes verpakt én betaalbaar, zo zien we het graag! Dank je wel voor je leuke review en veel plezier met de boekjes! 📚✨

• Marion Lenthe
    Geverifieerde klant van Kinderboekjes.nl

Mooie kwaliteit, nette prijs, snelle en leuk ingepakte bezorging

Wat een mooie review Marion! 🌟
    Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, de prijs én de vrolijk ingepakte levering. Dat pakketjesgevoel willen we natuurlijk graag meegeven! Veel plezier met de boekjes! 🎁📚✨

• Györgyi Corbet
    Geverifieerde klant van Kinderboekjes.nl

Voordeliger dan andere (web)winkels, super snelle levering.

Wat fijn om te horen Györgyi! 😊
    Geweldig dat je onze prijzen scherp vindt en dat de levering zo snel was. We hopen dat de boekjes helemaal in de smaak vallen. Dank je wel voor je review! 📚✨

• Suzan

Dankjewel voor je review Suzan! 😊
    Fijn dat je bestelling zo snel binnen was. We hopen dat de boekjes veel plezier brengen! 📚✨

• Joris P
    Geverifieerde klant van Kinderboekjes.nl

Prima prijzen, leuke boekjes. Netjes verpakt en snel geleverd.

Wat een mooie review Joris! 😄
    We wensen je veel leesplezier en zien je graag weer terug op Kinderboekjes.nl! 📚✨

• Stefan Princen

Snelle levering!

Antwoord van Kinderboekjes.nl

Dankjewel voor je review, Stefan!
    Fijn dat je bestelling zo snel binnen was. We hopen dat de boekjes goed in de smaak vallen! 📚😊

• Stefanie B
    Geverifieerde klant van Kinderboekjes.nl

Mooie prijzen; snelle service!

Dankjewel voor je fijne review Stefanie! 😄
    Geweldig dat je tevreden bent met de mooie prijzen en de snelle service. We hopen dat de boekjes veel leesplezier brengen! 📚✨

• Ingrid kempenaers
    Geverifieerde klant van Kinderboekjes.nl

Alles vlot verlopen zeer vriendelijk klantendienst

Wat een mooie reactie Ingrid! 😊
    Fantastisch om te horen dat alles vlot is verlopen en dat je onze klantendienst als vriendelijk hebt ervaren. Dank je wel voor het delen en veel plezier met de boekjes! 📚

• Lea Hofmans

Boekjes

Dankjewel Lea! 😊
    We hopen dat ze in de smaak vallen! 📚✨