KingGlass.nl
Met de glazen schuifwanden van KingGlass kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin. U zult nooit meer in de avond naar binnen moeten omdat het te koud wordt. In plaats daarvan doet u eenvoudig de schuifdeuren dicht en kunt u nog uren blijven zitten. De glazen schuifwanden van KingGlass zijn gemaakt van de beste materialen. Zo krijgt u het sterkste aluminium in combinatie met kraakhelder glas. Zeg hallo tegen het buitenleven, in alle seizoenen!
Ronny Goossens
Degelijk materiaal hadden zwarte rails genomen ziet er netjes uit.
tvd
Korting niet eerlijk! Omslachtig gedoe ivm factuur, trage reacties. Verder tevreden over de ramen. Voorlichting in de showroom mag beter. Straalt er niet vanaf.
Acties zijn niet zoals ze horen. Wij kochten met 20% korting en tijdens de black friday actie zagen we ineens 33% korting voorbij komen. Tot onze verbazing was het actie bedrag hetzelfde bedrag als wij betaalde met 20%. Oneerlijke prijzen dus! Verkoopprijs zonder korting was aangepast! Let hier dus voor op en laat je niet bedonderen. -
Hoe beoordeel je KingGlass.nl?
Arnold Boog
Geweldige service en snelle bezorging
En ben super tevreden over het eind resultaat van onze overkapping -
Wil Tummers
Goede service alles netjes afgeleverd met goede beschrijving erbij
Mark van Orshaegen
Zeer vriendelijk bij het aan komen in de toonzaal zeer goed ontvangen en Korekte leveringen ook en zeer goede uitleg van de persoon in de toonzaal zeer te vrede
Sjonnie van Elderen
Goed advies en volgens afspraak geleverd
Daan Hendriks
zeer tevreden over de service er was glas beschadig en zelfde dag opgelost
Frits van Kampen
Hele goede service. Kwaliteit van de glazen wanden is prima en op onze vragen omtrent de montage werd duidelijk en helder geantwoord.
Richard Vijfhuizen
👍👍👍👍👍
Nic VDH
Perfecte levering door Tommy
Mirjam Hofman
snelle levering
Sikkens
Snelle levering, makkelijk te bestellen en plaatsen !
Brian Kruis
Snelle service, dezelfde week nog geleverd
Rinse Draaisma
Prima kwaliteit en goede service
Maarten uit Zwolle
Twee maanden geleden glazen schuifdeuren besteld. Keurig op tijd geleverd, goede prijs en kwalitatief erg goede materialen! De glazen deuren staan prachtig onder onze overkapping!
Hans Oonk
Beschrijving en filmpje montage was duideljjk
Michael Romijn
Goede levering door transporteur, makkelijke montage uitleg middels video en goede prijs/kwaliteit verhouding van het geleverde.
Peter van Kollenburg
Zeer goede service en kwaliteits deuren.
Pierre Beelen
Ontzettend behulpzaam, bekwaam en vriendelijk personeel
Remko Poelstra
Mooi product voor die prijs !!