Kittenenlijmen.nl

Kittenenlijmen.nl

Wij bieden professionele kitten en lijmen aan tegen scherpe prijzen. Zeker zakelijk gezien wil jij de kosten zo laag mogelijk houden. Bij Kittenenlijmen.nl betaal je minder, voor dezelfde kwaliteit.
kitten lijmen
9,1
Filter 2673 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1337 met beschrijving

• Brian
    Geverifieerde klant van Kittenenlijmen.nl

Snelle levering, netjes verpakt.

• Eva Van Cant
    Geverifieerde klant van Kittenenlijmen.nl

Snelle levering en goedkoop!

Antwoord van Kittenenlijmen.nl

Bedankt voor je fijne review! We doen ons best om snel te leveren en betaalbaar te blijven, dus heel fijn om te horen dat je dat zo hebt ervaren

• Hoe beoordeel je Kittenenlijmen.nl?

• Herman van Eldik
    Geverifieerde klant van Kittenenlijmen.nl

Mijn product is beschadigd in de voortuin gedumpt en niet meer compleet.
    Daarom is de review gericht aan de bezorger van het pakket.

Antwoord van Kittenenlijmen.nl

Wat ontzettend vervelend om te horen dat het pakket beschadigd en incompleet is afgeleverd, en zelfs in de voortuin is achtergelaten. Dit is absoluut niet de ervaring die wij voor onze klanten willen. Hoewel de bezorging wordt uitgevoerd door een externe vervoerder, nemen wij natuurlijk de verantwoordelijkheid om dit voor je op te lossen. We hebben onderhand ook mail contact gehad met je om dit netjes af te handelen. Dank je wel dat je dit hebt gemeld

• Hub Dolmans
    Geverifieerde klant van Kittenenlijmen.nl

Simpel te bedienen website, overzichtelijk en gewenste product was eenvoudig te vinden. Lekker geprijsd. Bestelling makkelijk, en vooral snel geleverd.

Antwoord van Kittenenlijmen.nl

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Goed om te horen dat zowel het bestelproces als de levering naar wens waren!

• Anton Hes
    Geverifieerde klant van Kittenenlijmen.nl

Keurig volgende dag geleverd. Kit juiste kleur. Bestelde een keer bij een andere kitleverancier en dacht ... ik bestel 2 dagen vantevoren en het kwam 4 dagen later terwijl het de volgende dag geleverd zou moeten zijn. De volgende keer ga ik hier weer bestellen.

Antwoord van Kittenenlijmen.nl

Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. We doen er alles aan om onze levertijden te respecteren en u goed van dienst te zijn. Graag tot een volgende bestelling.

• Ton Goes

Antwoord van Kittenenlijmen.nl

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over onze snelle levering

• Willem Petersen
    Geverifieerde klant van Kittenenlijmen.nl

Keurig verpakt en op tijd geleverd.

Antwoord van Kittenenlijmen.nl

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat alles netjes verpakt en op tijd is aangekomen. Graag tot een volgende keer!

• Eddy Geeraerts

Top service

Antwoord van Kittenenlijmen.nl

Bedankt voor je mooie reactie! Geweldig om te horen dat je onze service als top hebt ervaren.

• HRG Soppe

Goed product

Antwoord van Kittenenlijmen.nl

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product.

• Klaudiusz Klos

Geweldige service

Antwoord van Kittenenlijmen.nl

Heel erg bedankt voor je mooie compliment! We doen ons best om altijd geweldige service te leveren.

• Elma Schimmel
    Geverifieerde klant van Kittenenlijmen.nl

Ik was op zoek naar mat zwarte kit en dat was makkelijk te vinden op de site.

Antwoord van Kittenenlijmen.nl

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je snel en makkelijk de mat zwarte kit hebt kunnen vinden op onze site.

• Jan S

Snelle service

Antwoord van Kittenenlijmen.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als snel hebt ervaren. We staan altijd klaar om je snel en goed te helpen!

• Johan Gijsbers
    Geverifieerde klant van Kittenenlijmen.nl

Goede prijs, snel geleverd top

Antwoord van Kittenenlijmen.nl

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs en de snelle levering. We waarderen je feedback enorm en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!

• Marco Van Zelderen
    Geverifieerde klant van Kittenenlijmen.nl

Veel veeel minder mails sturen of liever helemaal niet. Als ik wat nodig heb meld ik mij wel weer.

Antwoord van Kittenenlijmen.nl

Bedankt voor je feedback. We begrijpen je punt . We zullen je voorkeur respecteren en ik heb u volledig uitgeschreven voor onze nieuwsbrieven. Mocht je ons toch nodig hebben, staan we uiteraard graag voor je klaar.

• Herman Pander

Uitstekende kit . Mest goed af

Antwoord van Kittenenlijmen.nl

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Goed om te horen dat de kit naar tevredenheid werkt en netjes afmest.

• Jeroen van Trigt

Steel geleverd!

Antwoord van Kittenenlijmen.nl

Bedankt voor de bestelling en de goede review!

• Peter
    Geverifieerde klant van Kittenenlijmen.nl

Top bedrijf, goedkoopste prijs, zeer snelle levering, bedankt.

Antwoord van Kittenenlijmen.nl

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijs, service en levering. We doen elke dag ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, dus dit soort reacties maken ons blij. Graag tot een volgende keer!

• Danique Beekhof
    Geverifieerde klant van Kittenenlijmen.nl

Super snel geleverd! Makkelijk te gebruiken & goed advies over het juiste spuitje.

Antwoord van Kittenenlijmen.nl

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! 😊 Bedankt voor je mooie woorden. We doen ons best om snel te leveren en goed advies te geven, dus het is leuk om te zien dat dat gewaardeerd wordt.

• Thilo
    Geverifieerde klant van Kittenenlijmen.nl

Levering volgende dag en laage prijs

Antwoord van Kittenenlijmen.nl

Bedankt voor uw fijne review! Goed om te horen dat de levering de volgende dag al was en dat u blij bent met onze prijs. We waarderen het vertrouwen en staan graag weer voor u klaar bij een volgende bestelling.

• Robert Geijsel
    Geverifieerde klant van Kittenenlijmen.nl

Bestelling is goed gegaan en precies als verwacht!

Antwoord van Kittenenlijmen.nl

Hartelijk dank voor uw reactie! We zijn blij dat alles naar verwachting is verlopen en dat de bestelling goed is aangekomen. Graag tot een volgende keer!