Klaasvaakshop.nl

Klaasvaakshop.nl

Het vertrouwde adres voor bed- en badtextiel. Een groot assortiment tegen de scherpste prijs. Dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, kussens, badtextiel en nog veel meer.
1000+ artikelen in de SALE
9,1
Filter 4378 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 4374 met beschrijving

• Miranda van der Kwast
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

• Odette Hanssen
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Goede service, snel geleverd!

• Hoe beoordeel je Klaasvaakshop.nl?

• André Post
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Snelle levering van de Ariadne dekbedovertrekken!

• Vera Huibers
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Prachtige bloemen dekbedovertrekken. Katoen satijn. Voelt heerlijk zacht. Goede kwaliteit. .

• Mirjam Lieftink
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Er was iets misgegaan met de bestelling dus na een week geïnformeerd en is daarna wel verzonden. En zijn er blij mee.

Antwoord van Klaasvaakshop.nl

Wat jammer dat er iets mis was gegaan, maar fijn dat je uiteindelijk wel blij was met de bestelling :) Veel plezier er nog van!

• Corinne Stoffer
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

1e x was de levering niet goedgegaan bij een afleverpunt door PostNL en was het pakket teruggestuurd. KlaasVaak nam gelijk contact met me op en het pakket werd nogmaals verstuurd, naar een door mij ander opgegeven adres. Alles was mooi verpakt. Snelle service, mooie kwaliteit van de producten. de 5 sterren dubbel en dwars waard.

• Lisa Bosch
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Ziet er Kei mooi uit! Hele goede kwaliteit!

• Peter

Goede prijs en service!

• Ilse
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Goed assortiment, goede levering, goede communicatie. Jammer dat de kwaliteit van het product (dekbedovertrek van Marjolein Bastin) wat tegenviel. Een stuk dunner dan de andere overtrekken die ik daarvan heb in dezelfde stof.

• Philip V

Goed en snel

• Monique
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Mooie prijzen en goede service

• Bibi
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Prachtige overtrek, mooie prijs en heel snel geleverd!

• Miranda Sangster
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Ik was altijd heel tevreden.
    Eerder veel gekocht voor mn B&B. De laatste tijd minder, omdat het niet nodig was.
    Nu kreeg ik twee overtrekken gejregen die ik er heel anders uit vond zien dan op de website.Geen leuke zachte ruit , maar een doninante textuur van zeer contrasterende V streepjes. Vlgs medewerkster was dat duidelijk op de foto dus ik moest ze op eigen kosten terugsturen. So be it. Andere verzendkosten zullen er ook wel afgetrokken worden. Mijn lol is even over

Antwoord van Klaasvaakshop.nl

Goedemorgen, wat jammer dat jouw bestelling dit keer tegenviel. Helaas is het inderdaad zo dat wij geen retourlabel kunnen verstrekken als de foto's de juiste weergave hebben. Stuur je de gehele bestelling terug, dan is de terugbetaling van de retour wel altijd incl. de eventueel betaalde verzendkosten van de heenweg.

• Rinske Steenstra
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Prima service en snelle levering!

• Frans

Gewoon goed

• Wolter van der Wijk
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Goede service snelle levering.Top.

• Katrien Hoefs
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Inmiddels heb ik al 3 bestellingen gedaan met wollen dekbedden. Fijne kwaliteit en snel geleverd.

• Mar

zeer snelle levering

• Tessy Karsseboom-Veger

Heerlijk dekbedovertrek!

• Wouter de Graaf
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Snelle bestelling en levering. Solide verpakt.