Klaasvaakshop.nl

Klaasvaakshop.nl

Het vertrouwde adres voor bed- en badtextiel. Een groot assortiment tegen de scherpste prijs. Dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, kussens, badtextiel en nog veel meer.
1000+ artikelen in de SALE
9,1
Filter 2882 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 2878 met beschrijving

• CM Koffeman
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

snelle en goede service, mooie kwaliteit - prijs verhouding

• Renate Notenbomer
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Dekbedovertrek besteld, maar helaas viel hij tegen en dat kan, maar om hem dan retour te sturen is even een dingetje, maar wat ik nog het ergste vind is dat ik ruim 13 euro kwijt ben aan bezorgkosten en retour kosten op een overtrek van 35 euro. Heel jammer dit

Antwoord van Klaasvaakshop.nl

Goedemiddag! Wat jammer dat jouw ervaring tegenviel vanwege de retourkosten. Tegenwoordig bieden steeds meer bedrijven een kosteloos retour aan, maar uit duurzaamheidsoogpunt kiezen wij er bewust voor dit niet te doen. Daarnaast zouden wij onze prijzen ook minder scherp kunnen houden als wij een kosteloos retour gaan aanbieden. Wel goed om te weten: wanneer je je gehele bestelling retourneert, worden de bezorgkosten aan je teruggestort. Hopelijk zien we je toch nog eens in de webshop of mocht je in de buurt wonen: in één van onze winkels.

• Hoe beoordeel je Klaasvaakshop.nl?

• A Smit
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Artikel was zoals verwacht en aanzienlijk goedkoper als identiek artikel elders.
    Bestelling was binnen 2 dagen in huis.
    Tóp!

• Aukje Bosman
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Mooi dekbedovertrek. Nette verzending.

• Bertie Zijlstra

Alles prima

• Hans Reesink
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

dekbedden altijd bij Klaas Vaak gekocht was en ben zeer tevreden over de dienst en helemaal over de kwaliteit dekbedden

• J Timmerman
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Snelle levering en goed geregeld

• H.J. van den Berge
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Snel geleverd en voldooet prima.

• Geoffrey
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Kwalitatief goed kussen en snelle levering.

• Ietje
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Prima kwaliteit onderlakens en moltons. En ook in lengte 220!! Snel geleverd.

• Yvonne
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Top dekbed voor mijn zoontje. Goede prijs/kwaliteitverhouding en ook nog eens snel verzonden!

• Jannie
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Supersnelle levering en goede kwaliteit. Top.

• Henri Heijden

Voelt heerlijk aan

• Tineke van Balen
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Snelle levering en goede kwaliteit. Bestel altijd beddengoed bij Klaasvaak.

• Marion
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Blij met mn kussen, goedkoper dan dezelfde in de Beddenwinkel, goed verpakt en verzonden, de Post had vertraging door de drukte, maar is goedgekomen.

• Beatrijs Brouwer
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Vlotte bezorging en groot assortiment

• Anne Vandersteen
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Rap hoor! in huis! De crispy percal katoen lakens en slopen gaan vast bevallen in een hittegolf.

• Nancy Saey
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Als je wil retourneren vanuit België niet gratis ,21 euro das veel . De print komt ook niet overeen met bestellen van dekbedovertrek , geen reacties op mail dan maar behouden bestel niks meer .

Antwoord van Klaasvaakshop.nl

Vervelend om te lezen dat je bestelling tegen is gevallen! Mijn collega's hebben helaas geen mail van je ontvangen. Normaal gesproken reageren we op werkdagen binnen 24 uur (met uitzondering van feestdagen). Uiteraard kun je alsnog hierover contact met ons opnemen via info@klaasvaakshop.nl. Vergeet hierbij geen ordernummer mee te sturen, dan zoeken de collega's van de klantenservice dit verder voor je uit.

• Nelleke Vink
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Goede service en snelle levering
    En een heel fijn kussen...

• Jaap
    Geverifieerde klant van Klaasvaakshop.nl

Supersnelle verzending! Goede kwaliteit!