Klamboewinkel.nl
Marian
Klamboe heel goed. Plakhaken werken goed
Anoniem
Goed prijs. Snelle levering. Exact wat we zochten.
Hoe beoordeel je Klamboewinkel.nl?
Edith Lute
Mijn klamboe kwam niet aan, dhl deed er heel lang over. Maar de klamboewinkel deed er alles aan om mij te helpen en stuurde meteen een nieuwe. Goed bereikbaar en snelle reactie op mails.
Gerda de Boer
Onze eerste bestelling. Product had meteen na het uitpakken meerdere gatten/ ladders. Voor een klamboe is dit functionaliteit belemerend. Contact krijgen was niet direct gelukt via mail. Gelukkig telefonisch snel contact gekregen. Meteen nieuwe product gestuurd. Oude hoeft niet mee terug.
Bedankt.
Ben benieuwd naar duurzaamheid.
Achteraf denk ik dat eerste product reeds uitgepakt is geweest, miste een plastic zak, die de tweede er wel had. -
Angelique Van Betuw-Slijkhuis
Redelijke kwaliteit voor die prijs.
De buizerd
Top kwaliteit, past perfect bij mijn ticket to the moon basic hangmat!, kijk wel uit met klitteband want daar gaat het gaas niet goed op, ik kijk savonds goed door het gaas, en het is zwart dus je camoufleert er ook de hangmat (groen) mee.
Sanne Garnier
Mooie en fijne klamboe van goede kwaliteit
Leen Oosterom
Mooi product. Snel ontvangen!
Ewoud
Goedkoper, ruime keuze. Prima kwaliteit en volgende dag binnen. Top
Nelis van Straalen
Mooie klamboe van uitstekende kwaliteit. Snelle levering en goede informatie omtrent aankoop en levering.
Annelien Wiarda
Goed assortiment en supersnelle levering. Kind heel blij dat hij weer rustig kan slapen 🙏
Lara
Snelle levering, product voldoet aan de beschrijving en verwachtingen, dus heel tevreden met deze webshop!
Babette
Hele goede kwaliteit klamboe, perfecte service!
Nel Willemse
past perfect
Annemiek Couwenbergh
Snelle levering, zelfs in Frankrijk! De klamboe is een kadootje voor iemand in juni, dus ik kan over het product nog niets zeggen.
Jolanda
Past perfect in een 1 pers bed.Matras valt er mooi in.Zeer teveden
Inge
Fijn product, snelle levering!
Sjoerd
Mooi zolder model klamboe, heel handig want deze wordt eigenlijk nergens aangeboden. Snel besteld en snel verzonden.
Ad
Ruime keuze, snelle verzending, redelijke prijzen
Monique de la Rambelje
Mooie klamboe past prima om ons twee persoons bed.