Kleine Binky
Liefs Mandy
Romy van Someren
Snelle levering en mooie nestjes ✨
Maartje Boers
Prachtig!
Hoe beoordeel je Kleine Binky?
Denise Bruggeman
Snelle levering, mooie producten
van Dijk
Ik had het wieglaken onderwater wereld schildpad besteld. Ik ging ervan uit dat het hele laken het patroon had, aangezien de prijs daar wel naar is (ruim €40 incl verzendkosten). Eenmaal thuis uitgepakt blijkt het een wit laken te zijn met een bedrukt gedeelte bovenin. Als ik dat had geweten, had ik niet zoveel geld uitgegeven aan 1 simpel wieglaken. Er wordt gesproken over een ‘witte ondergrond’, en ik heb dit gelezen als de achtergrond van het motief zelf. Niet als een wit laken met een kleine bedrukking. Teleurgesteld dus. Maar omdat de baby bijna komt, stuur ik t niet terug.
Karin Reurink
Goede service super blij mee.
Celine sijbrandij
Snelle communicatie en levering en de kwaliteit van het product is goed.
S.A. Kerkhof
De bestelde lamp kwam beschadigd aan, foutje van de vervoerder. Een telefoontje naar Kleine Binky en een paar appjes verder was een nieuw exemplaar al onderweg. Klasse! Dat is nou goede service. De lamp is trouwens prachtig.
Naomi M
Mooie kwaliteit snel thuis mooi gepersonaliseerd
colinda spijkerman
Goede service, snel binnen. Als je vragen hebt reageren ze snel.
T.
Mooie producten en verpakking, met veel liefde toegestuurd
Liset
Hele goede service en snel reageren.
Nadine Vd Berg
Wat een fijne persoonlijke service! Mandy is makkelijk benaderbaar en denkt fijn mee na over je vragen en oplossingen. Ik heb behang en enkele accessoires besteld. Iets toevoegen of omruilen is geen probleem en het komt als een leuk ingepakt pakketje bij je thuis.
B.N.A.
Ik had een cadeau met spoedverzending nodig. Na whatsapp contact heeft ze het pakket de volgende dag al verzonden. Erg vriendelijk en hele mooie producten, heel blij mee. Nogmaals bedankt!
Anna
Super mooie! Precies zoals op de foto!
Gerrie
Goede service, hele mooie producten!
Mooi verpakt het is een super cadeautje!
Sandra Bermonville
Snelle levering en netjes
Pauline Louis
Zeer attent, geweldige customer service, zeer zeker een website die ik aan iedereen zou aanbevelen. Producten netjes ingepakt.
Mandy dankjewel -
Nikki Meershoek
Goeie service en prachtige producten.
Wendy
Wij zijn ontzettend tevreden over alles! Vanaf het moment van de bestelling tot aan het eindresultaat! De prijs-kwaliteit, de snelle service en bezorging, de flexibiliteit en het meedenken in het ontwerp van het behang ten opzichte van de mogelijkheden van de klant. Gewoon helemaal top! Ik ga Kleine Binky zeker aanbevelen bij anderen en zou zonder twijfel nog een bestelling plaatsen.
Manon
Goede service. Kreeg goed advies.
Ook is de sticker van goede kwaliteit.