Kleurmedia
Wij bieden een breed scala aan producten dit wordt allemaal door onszelf ontworpen en geproduceerd. Al onze producten zijn voorzien van het Kleurmedia merk.
Jose
Top snel geregeld
Albert
Snel en precies wat ik verwachtte
Hoe beoordeel je Kleurmedia?
Suzanne
Extra betaald voor snelle levering. Na 5 dagen niks ontvangen en geen spandoek voor de 16 jarige.
Antwoord van KleurmediaWat vervelend dat de levering niet naar wens is verlopen. Volgens de informatie van DHL is de chauffeur op 07/05 wel bij u langs geweest, maar was er op dat moment volgens de melding niemand aanwezig om het pakket in ontvangst te nemen.
Mart
Mooi op tijd geleverd. Super mooi.
Elly De Ruiter-Smedts
Geweldige service, had het snel in huis, kon ook zonder naam, kwaliteit is goed
H&J
4 dagen geleden besteld en nog niet binnen. Wat betreft produkt weet ik niet.
Toen maar even gebeld.
Nu een beetje te voorbarig geweest te zijn, is de bestelling vandaag toch binnen gekomen en moet zeggen dat het er goed uitziet.Antwoord van KleurmediaBeste,
Ik heb u hierover telefonisch gesproken. De bestelling is op vrijdag geplaatst en het is nu dinsdag. Daarbij heb ik ook aangegeven dat er momenteel problemen zijn bij de bezorgdienst, waar wij geen invloed op hebben.
Hendrik -
Richard
Meer dan uitstekende service. Ik had een mok besteld deze werd bedrukt met naam en rugnummer. Ik had per abuis verkeerde rugnummer doorgeven. Is opgelost door een nieuwe mok met juiste nummer geleverd te krijgen. Dit werd zonder extra kosten gedaan. Nogmaals dank hiervoor!
Grietje
Uitstekend. Mooie kwaliteit. Snelle levering. Geen negatiefs te zeggen
Cs
Keurige service conform verwachtingen!
Marion Dockx
Schort ziet er leuk uit. Prima service want het was zo in huis.
Wawan Hermawan
Ik had een tegel besteld met alleen het huisnummer en mijn naam. Op het tegeltje hebben jullie ook een hondenpoot en een hartje neer gezet. Daar vraag ik niet om. Kan ik m terugsturen, of krijg ik korting? Ik heb liever een nieuwe tegel zonder inmenging van uw ontwerper.
Sarah Brinkhof
Jammer dat het kleiner uitvalt dan beschrijving en plaatje aangeven
Marjo Lankwarden
Mooie duidelijke plakletters
Nina Jones
Carmen Koerts
Helemaal top!
Tjeerd Holtslag
Mooi product, snelle en nette levering.
Chris Bastiaans
Goede service en prachtig product!
Hans Pasman
Snel bezorging
AMC
Zeer tevreden, al eens eerder besteld, mooi product snelle levering,
Anneke Daals
Wat ik had verwacht en snelle levering