Kluisbox

Kluisbox

Kluisbox is in eerste instantie opgericht wegens eigen interesse en enthousiasme rondom kluizen. Voor ons is veiligheid van spullen belangrijk en daarom zijn er ook ontzettend veel soorten kluizen, om deze veiligheid te bieden aan jouw diverse soorten spullen.

Wij willen dat je de beste kluizen tegen de scherpste prijzen kunt aanschaffen bij een betrouwbare partner ,een partner die met je meedenkt. Hierin onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Neem gerust eens contact met ons op, wij adviseren je graag.

Spullen die je graag thuis bewaart moeten veilig kunnen zijn. Daarom willen wij iedereen de mogelijkheid bieden om een kluis te kunnen aanschaffen. Het is zelfs mogelijk om een kluis op maat te laten maken. Geheel rondom jouw wensen.

Wij bieden op onze webshop enkel gecertificeerde premium kluizen aan. Deze kluizen voldoen aan de meest strenge testen en zijn van de hoogste kwaliteit.

Kijk gerust eens rond op onze site en zoek gerust contact voor al jouw vragen rondom kluizen.
De zekerheden van https://kluisbox.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.