Koffie Loods
tits alain
Zeer snelle service/levering
Richard Nijhuis
snelle service en goed product
Hoe beoordeel je Koffie Loods?
Radenko Radenkov
Страхотно обслужване
Robbert Verpoorten
Jura E8 besteld en snel geleverd, helaas was het apparaat na 1 kopje koffie defect. Hierover gemaild en gebeld. Apparaat retour gezonden en nieuwe gekregen. Goede service. Aan te raden.
Ageeth Klein Geltink
Ron Westdijk
Leuke producten en een snelle levering.
Zending goed verpakt. -
Arjen Boon
Snelle levering nadat DPD t pakketje had kwijtgemaakt
Roelof Mulder
prima service
a disappointment - but not for long!
After 1 problem-free order, my last order was delayed. However, when contacting the vendor, my order was (re-)sent immediately - apparently for a second time. I am now stocked up on my favourite beans again :-) Will definitely buy from them again!
Jan Donker
Goed info en goed verzorgd
Sjeng
Goede site met duidelijk uitleg en klantenservice die snel reageert op de mail en ook bereid is om een product van bestelling om te ruilen voor ander.
Dan snelle levering en netjes verpakt dus niet twijfelen maar je aankoop gewoon doen -
El
Snelle en goede levering van de koffiemachine jura s8. We hebben er ook nog 3 kilo bonen bij gekregen en 2 glazen koffie kopjes met schotel. Goede service tot nu toe.
Charles Van joolen
Keurig snel geleverd
Frans
Heb 6 (!) dagen moeten wachten op mijn melksysteem reinigingsset. Dat lijkt mij onnodig voor iets wat uit Harderwijk moet komen. Volgende keer maar weer bij de concurrent bestellen?
Antwoord van Koffie LoodsBeste Frans,
U heeft uw bestelling op vrijdag om 15:58 geplaatst. Bestellingen die vóór 15:00 uur worden afgerond, kunnen dezelfde dag nog mee met de chauffeur. Uw bestelling viel hier helaas buiten.
In het weekend zijn wij gesloten. Op de eerstvolgende werkdag, maandag, hebben wij uw bestelling direct verzonden.
Wij hebben helaas geen invloed op de snelheid waarmee DPD het pakket vervolgens bij u aflevert.
Team Koffie Loods -
Gosia
Zeer goed product, snelle levering.
Jill
Snelle levering en product conform beschrijving
Lilian
Zowel de blikjes als de mok, zien er prachtig uit! De mok met deksel houdt de thee langer warm en de meegeleverde, verrassingsthee, smaakt heerlijk.
KJ Donkers
Geweldige koffie en dito service!
Stan Ansems
De levering is goed gegaan, het duurde wel redelijk lang voordat ik mijn koffie machine heb ontvangen.
René
Snelle levering, binnen enkele dagen geleverd.