Koffiemaatje

Koffiemaatje

Onderweg, op reis, op de camping of gewoon thuis, Koffiemaatje maakt het mogelijk om
overal te genieten van écht goede koffie
Koffiemaatje Koffiecups Accessoires
9,8

• fred meulstee
    Geverifieerde klant van Koffiemaatje

Apparaat gaat spontaan aan. Nu wil ik koffie zetten is ie leeg. Binnen 1 minuut een reactie en probleem werd opgelost. Top service

Beste Fred,

Hartelijk dank voor de review.
    Vervelend om te horen dat je een valse start hebt gemaakt met de kennismaking van jouw nieuwe maatje.

Vermoedelijk is er met het pakket gegooid en heeft het interne schade opgelopen in het moederboard. In ieder geval fijn dat je contact opnam. We lossen het spoedig voor je op!

Mochten er nog vragen zijn, je weet me te vinden.

Fijne dag.

• Peter Hoefnagels
    Geverifieerde klant van Koffiemaatje

Mooi product, goede marketing.

Beste Peter,
    Ontzettend bedankt voor de mooie review! Heel veel koffieplezier toegewenst. Mocht je vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Fijne avond. Gr. Youri

• Hoe beoordeel je Koffiemaatje?

• Nienke Bode

Ideaal apparaat

Goedenavond Nienke,
    Bedankt voor het schrijven/typen van een review. Heel veel koffie plezier toegewenst.
    Mocht je vragen hebben, neem vooral contact op. Fijne avond. Groet, Youri

• Ardi Schoenaker
    Geverifieerde klant van Koffiemaatje

Snelle levering, en werkt perfect!

Beste Ardi,
    Hartelijk dank voor de review! Fijn om te horen dat je het Koffiemaatje snel hebt ontvangen en... ook nog eens perfect werkt. Dankjewel. Een prettige avond toegewenst. Met vriendelijke groet,

• Joyce Soriano

Snelle levering! Mooi apparaat

Goedemorgen Joyce,
    Bedankt voor het schrijven van een referentie! Goed om te horen dat de aflevering snel is gegaan. Heel veel koffieplezier toegewenst. Mocht je vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Een prettige zondag toegewenst. Met vriendelijke groet, Youri

• Harry Slotboom

Mooi compact en handig

Goedemorgen Harry,
    Hartelijk dank voor de review. Veel plezier met jouw nieuwe maatje toegewenst.
    Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op. Een prettige zondag toegewenst, Met vriendelijke groet, Youri

• Ruud Fluks
    Geverifieerde klant van Koffiemaatje

Keurig en snel geleverd. En nog belangrijker: de koffie is heerlijk.

Hi Ruud,
    Ontzettend bedankt voor de review! Fijn om te horen dat de koffie snel geleverd is en ook nog eens smaakt Een prettig weekend toegewenst. Groet, Youri

• Rens Pels
    Geverifieerde klant van Koffiemaatje

Mooi compact en goedwerkend, blij mee!

Beste Rens,
    Ontzettend bedankt voor het schrijven van een review! Fijn om te horen dat je blij bent met het Koffiemaatje. Heel veel plezier toegewenst. Mochten er vragen zijn, stel gerust. Fijne avond. Groeten, Youri

• Martine Groot
    Geverifieerde klant van Koffiemaatje

Mooi product ik ga het op mijn reizen meenemen en Youri heeft alles persoonlijk en snel geleverd! Martine - Creative Travel reizen

Hi Martine,
    Ontzettend bedankt voor de review. Leuk elkaar even per Whatsapp gesproken te hebben.
    Hopende zal je er straks tijdens de reizen veel plezier aan beleven.
    Mochten er vragen zijn, neem gerust contact op. Groet, Youri

• Wally van Gils

Snelle en correcte levering

Beste Wally,
    Hartelijk dank voor de review! Fijn om te horen dat de bestelling in goede orde is ontvangen. Mocht je vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Fijne middag! Groet, Youri

• E.M. Provoost
    Geverifieerde klant van Koffiemaatje

Top service koffiemaatje volgende dag al binnen. Apparaat werkt goed alleen even met waterhoeveelheid spelen voor de perfecte espresso raad hem iedereen aan die veel onderweg is of voor vrije tijd

Beste heer/mevrouw Provoost,
    Ontzettend bedankt voor de referentie! Fijn dat het maatje snel is geleverd.
    Een perfecte espresso ligt tussen de 30 a 40ml. Er zijn tegenwoordig een tal van verschillende soorten en smaken te vinden met cups. Als je van een sterke krachtige espresso houd is de koffie gemaakt van Robusta bonen een geschikte keuze. Houd je meer van mild, Arabica. Uiteraard zijn ze ook te vinden in blends. Het is even zoeken en spelen met de waterhoeveelheid en type blend =)

Heel veel koffieplezier toegewenst.

Groet, Youri

• Edwin van der Zanden

Heb 80ml gekregen ipv 125 ml

Beste Edwin,

Hartelijk dank voor de review.

Zoals telefonisch besproken heb je wel de juiste machine ontvangen (125ML).

Zoals aangegeven staat er op de machine max. 90 ml. Ik kan me goed voorstellen dat dit als verwarrend over kan komen. Je mag het Koffiemaatje vullen tot aan de bovenste rand (125ml). De reden waarom er 90ml staat is omdat de machine is afgesteld op 90ml. Wanneer je de opwarmfunctie gebruikt stopt het automatisch met koffie zetten op 90ml. Wil je 125 ml koffie zetten? Dat kan! Vul het water tot aan de bovenste rand en wanneer het Koffiemaatje stopt met koffiezetten op 90 ml houd je de startknop een paar seconden ingedrukt en het restante water word door het Koffiemaatje gepompt.

Op de productpagina en het kaartje wat je van mij hebt ontvangen is mede de informatie gedeelt en wat tips voor het gebruiksgemak van jouw nieuwe maatje.

Een tip voor het zetten van koffie met een Nespresso compatible cups: aangezien cups worden gevuld met 8 gram koffie, komt het vullen van het waterreservoir 110ml de koffie het beste tot zijn recht. Uiteraard is dit enkel een advies en per persoon en smaak verschillend.

Mochten er nog vragen- opmerkingen zijn, hoor ik het graag.

• Roos
    Geverifieerde klant van Koffiemaatje

geweldige service, klein probleempje, werd direct opgelost!

Goedemorgen Roos,
    Hartelijk dank voor de mooie review! Leuk elkaar even gesproken te hebben.
    Heel veel veel plezier toegewenst met jullie maatje. Mochten er nog vragen zijn, hoor ik het graag. Groeten, Youri

• Steven meersman
    Review voor Koffiemaatje

Superservice !! Ik had een lekkage en stuurde even een mailtje naar hun .. binnen de 10 min kreeg ik al te horen dat er een nieuw exemplaar onderweg was ! Datvis echt TOP !
    Kunnen veel andere een voorbeeld aan nemen !
    Bedankt en doe zo verder !

Beste Steven,
    Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een uitgebreide review te schrijven! Even een ongelukkig momentje met het maatje maar dit word spoedig opgelost en zijn jullie weer gauw herenigd! Mochten er nog vragen zijn, je weet me te vinden. Een prettige zondag toegewenst. Met vriendelijke groet, Youri

• D. Kuilman

goede service, goede feedback
    uitstekend product, perfect verpakt

Beste D. Kuilman,
    Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een referentie te schrijven!
    Het duurde even met het pakket maar uiteindelijk helemaal goed gekomen. Heel veel koffieplezier toegewenst met je nieuwe maatje. Mochten er nog vragen zijn, je weet me te vinden. Fijn weekend! Groeten, Youri

• Pieter Verhulst
    Geverifieerde klant van Koffiemaatje

Snelle levering, vriendelijke service.

Goedenavond Pieter,

Hartelijk dank voor de de review en compliment!
    Fijn om te horen dat de bestelling snel geleverd is.
    Mochten er vragen zijn, schroom niet om contact op te nemen. Een prettig weekend toegewenst. Met vriendelijke groeten, Youri

• Yvanka
    Review voor Koffiemaatje

Vlotte levering, fijn apparaat voor onderweg! Altijd lekkere koffie bij de hand. Mooi kadoo om te geven aan monteurs of andere mensen die vaak op de weg zitten / geen vaste kantine hebben op werk.

Beste Yanka,
    Ontzettend bedankt voor de review en het delen van jouw ervaring!
    Heel veel plezier toegewenst met je nieuwe maatje. Wie weet maak je er onderweg ook nog andere mensen jaloers mee ;) haha..
    Mochten er vragen zijn, schroom niet om contact op te nemen. Een prettige avond toegewenst. Met vriendelijke groet, Youri

• Rob Kaag

super snelle service

Beste Rob,
    Bedankt voor de review! Wat fijn om te horen dat alles snel is verlopen
    Mochten er vragen zijn, neem vooral contact op. Een prettige avond toegewenst. Groet, Youri

• Germaine Verburg
    Geverifieerde klant van Koffiemaatje

Snelle levering, mooi apparaat, heerlijke koffie

Beste Germaine,
    Ontzettend bedankt voor de mooie review!
    Wat fijn om te horen dat het maatje goed bevalt en er ook nog eens goed uitziet =)
    Mochten er vragen- opmerkingen zijn, neem gerust contact op. Een prettige dag toegewenst. Groeten, Youri

• Martin
    Geverifieerde klant van Koffiemaatje

Snelle levering. Mooi apparaat. Ik had nog een paar vragen na ingebruikname en die werden zeer snel en prettig beantwoord (was in de avond, na 22.00 uur). Maar het belangrijkste: prima bakkie koffie.

Beste Martin,
    Onwijs bedankt voor de referentie! Fijn om te vernemen dat het Koffiemaatje goed bevalt en de koffie smaakt. Probeer vooral verschillende blends uit en speel met de hoeveelheid water. Tevens met gemalen koffie is verrassend lekker! Mochten er nog vragen zijn, je weet me te vinden. Een prettige zondag toegewenst. Met vriendelijke groeten, Youri