Koffiemaatje
overal te genieten van écht goede koffie
Tom
Snel geleverd voor een goede fatsoenlijke prijs
Antwoord van KoffiemaatjeGoedenavond Tom,
Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat DHL, ondanks de drukste periode van het jaar, de Feestdecember-maand, je bestelling toch snel heeft weten te leveren.
We hopen je binnenkort weer terug te zien.
Geniet van je koffie!
Met warme groet,
Olaf
Mooi en praktisch koffiezetapparaat. Erg handig voor onderweg in de vrachtwagen. Opladen met telefoonkabel prima. Alleen jammer dat op de website staat dat je de cups van de koffiejongens kunt gebruiken, dit is helaas niet zo. 2x geprobeerd nog geen halve kop koffie en allemaal water daar waar je de cup in doet.
Antwoord van KoffiemaatjeBeste Olaf,
Hartelijk dank voor je review!
Fijn om te horen dat het Koffiemaatje goed bevalt.
De reden dat de koffiecups van het merk De Koffiejongens iets minder koffie opleveren, is dat deze cups zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar PHA (een biopolymeer uit plantaardige oliën) en cellulose (uit plantenbladeren). Deze materialen absorberen meer vocht, waardoor er minder koffie overblijft. Wanneer er te veel water wordt toegevoegd (meer dan de 110 ml die De Koffiejongens aanbeveelt), raakt de cup verzadigd en blijft het overtollige water achter in de adapter.
We vinden het merk De Koffiejongens daarom niet ongeschikt. Als een cup daadwerkelijk niet geschikt zou zijn, zou er helemaal geen koffie uit komen. Daarom hebben we het merk als geschikt beoordeeld en vermeld op onze website.
Met aluminium cups zul je merken dat dit probleem niet voorkomt.
Geniet van je koffiemomentjes tijdens de ritten!
Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.
Koffiemaatje -
Hoe beoordeel je Koffiemaatje?
Susanne van Hall
goed verpakt en snel geleverd. Apparaat nog niet getest dus daar kan ik nog niets over zeggen
Antwoord van KoffiemaatjeBeste Susanne,
Hartelijk dank voor het plaatsen van de review!
Fijn om te horen dat de levering in goede orde is verlopen.
Hierbij alvast wat praktische informatie om je maatje te leren kennen: www.koffiemaatje.shop/gebruikerstips
Mochten er vragen zijn, neem gerust contact op.
Chrisje Corthouts
Goed van prijs en zeer snel geleverd .
Antwoord van KoffiemaatjeGoedenavond Chrisje,
Hartelijk dank voor de review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Geniet van de koffie!
Karin
Snelle levering en nette prijs.
Antwoord van KoffiemaatjeBeste Karin,
Bedankt voor de review!
Geniet van de koffie en hopende weer tot ziens.
Frederic Huart
Top prijs,top levering
Antwoord van KoffiemaatjeBeste Frederic,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat alles naar wens is.
Geniet van de koffie.
Annelies H.
Erg tevreden met de draagbare koffiemachine.
Antwoord van KoffiemaatjeBeste Annelies,
Bedankt voor het de review!
We wensen jou veel plezier met je nieuwe maatje. Indien er vragen zijn, neem gerust contact op.
Lineke Klap-de Nooijer
Snelle levering. Ik vind dat het opladen echt lang duurt en dat er best weinig koffie in het glas zit. Daarom 4 sterren. De smaak van de koffie is overigens prima. Het is handig voor op reis of in de trein/hotelkamer.
Antwoord van KoffiemaatjeBeste Lineke,
Bedankt voor je review!
Het opladen van het apparaat duurt gemiddeld 2,5 tot 3 uur. Dit staat ook vooraf op de productpagina aangegeven. De accu heeft een capaciteit van 8.700 mAh en heeft, zelfs met de meegeleverde snellader, wat tijd nodig om volledig op te laden.
De maximale inhoud is 125 ml. Ter vergelijking: een Nespresso-machine voor thuis zet doorgaans zo’n 100 à 110 ml koffie. Het Koffiemaatje kan dus net wat meer bevatten.
Voor extra tips om alles uit je apparaat te halen, kun je terecht op: www.koffiemaatje.shop/gebruikerstips
Veel plezier met je nieuwe maatje!
Heb je nog vragen, dan hoor ik het graag.
Bep Hoogstraten
Snel kunnen vinden op de website. Was in eerste instantie niet op voorraad, maar toch besteld. Volgende dag in huis! Goede heerlijke koffie voor een redelijke prijs! Aanrader!
Antwoord van KoffiemaatjeBeste Bep,
Dank voor je review! Geweldig dat alles snel geleverd werd en de koffie goed bevalt. Graag tot een volgende bestelling!
Rick M
Prima service!
Antwoord van KoffiemaatjeBeste Rick,
Hartelijk dank voor de review.
Hopende weer tot ziens!
Met hartelijke groet,
R Joseph
Vlotte levering
Antwoord van KoffiemaatjeBeste R. Joseph,
Bedankt voor de review. Goed om te horen dat alles vlot is verlopen. Hopende weer tot ziens.
Grazyna Nowak
Bardzo dobra kawaAntwoord van KoffiemaatjeDear Grazyna,
Thank you for leaving a review. We hope you enjoy the coffee. We look forward to seeing you again.
Kind regards,
Walter
Besteld om mee te nemen op vakantie. Koffiemaatje heeft er alles aan gedaan om een fout van mijn kant m.b.t. mijn emailadres te herstellen, wat gelukt is. Nu, na 2 weken intensief gebruik van mijn Koffiemaatje kan ik alleen maar uiterst tevreden zijn. Heel fijn apparaat, zet goede koffie. Verwarmen van het water kost veel batterijcapaciteit (zoals ook aangegeven), maar met voorverwarmd/gekookt water, gaat het perfect. Echt een aanrader voor op reis & vakantie met perfecte service geleverd. Dank!!!
Antwoord van KoffiemaatjeBeste Walter,
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je Koffiemaatje! Blij dat we het e-mailadres konden corrigeren en pakket alsnog uit de Parcel automaat opgehaald kon worden.
Veel koffieplezier met je nieuwe maatje toegewenst.
Als er vragen zijn, neem gerust contact op.
Janine
Snelle levering, top
Antwoord van KoffiemaatjeGoedemiddag Janine,
Fijn te vernemen dat DHL zijn best heeft gedaan om het pakket snel te leveren!
Mochten er vragen zijn, neem gerust contact op.
Een fijne zondag toegewenst.
Hartelijke groeten,
Anne Royen
Correcte en snelle service
Antwoord van KoffiemaatjeBedankt voor je mooie review, Anne!
Wat fijn dat je onze service als correct en snel hebt ervaren.
Graag tot een volgende keer!
Hartelijke groet,
Anouk van de Crommert
Hele snelle en nette levering tegen een goede prijs
Antwoord van KoffiemaatjeGoedemiddag Anouk,
Dankjewel dat je de tijd wilde nemen om een referentie te plaatsen.
Fijn om te vernemen dat alles naar wens is gegaan. Hopende weer tot ziens.
Geniet van de koffie.
Anneke
Prima prijs, keurig verpakt en snelle levering
Antwoord van KoffiemaatjeBeste Anneke,
Bedankt voor het plaatsen van een review!
Leuk om te horen dat alles naar wens is verlopen. Geniet van de koffie en wie weet weer tot ziens.
Een prettige zondag toegewenst.
Dort
Snelle en voordelige levering van koffie.
Antwoord van KoffiemaatjeBedankt voor je mooie review, Dort!
Wat fijn om te horen dat de levering snel en voordelig was. We doen ons best om zowel onze service als onze prijzen zo aantrekkelijk mogelijk te houden.
Graag tot een volgende bestelling!
Hartelijke groet,
Esther de Vries
Mooie prijs goede service en super snelle levering
Antwoord van KoffiemaatjeBeste Esther,
Hartelijk dank voor de review!
Fijn om horen dat alles naar wens is verlopen. Geniet van de koffie en hopende weer tot ziens.
Met vriendelijke groeten, Koffiemaatje -
An
Zeer snelle levering
Antwoord van KoffiemaatjeBeste An,
Hartelijk dank voor de review.
Fijn om te vernemen dat we ook de zendingen naar België snel kunnen uitvoeren.
Geniet van de koffie en hopende weer tot ziens.