Koffiemaatje
overal te genieten van écht goede koffie
Herman Kiers
Snelle verzending, de volgende dag in huis!
Hilde De Groot
Snel, goede info!
Antwoord van KoffiemaatjeBeste Hilde,
Bedankt voor de mooie review! Fijn om te vernemen dat de informatie duidelijk is. Mochten er toch vragen zijn, neem gerust contact op. Fijne zondag! Hartelijke groeten, Youri -
Hoe beoordeel je Koffiemaatje?
Patrick D.
Top kwaliteit en top service.
Antwoord van KoffiemaatjeBeste Patrick,
Hartelijk dank voor de review!
Hopende weer tot ziens. Een fijne zondag toegewenst. Met vriendelijke groeten, Youri -
Jan de Bruin
Vanuit koffiemaatje was alles alleen laat DHL weer eens afweten
Zit nog te wachten op pakketje
Maar koffiemaatje DIKKE DIKKE PLUSAntwoord van KoffiemaatjeBeste Jan,
Hartelijk dank voor de mooie review!
Fijn om te vernemen dat de service van ons gewaardeerd wordt. Wat betreft de levering van DHL. Helaas kan het eens voorkomen dat een pakket vertraagd is. Ik heb naar aanleiding van je feedback gelijk de tracking code erbij gepakt en het pakket is geleverd bij een dichtbij zijnde DHL service punt.
Mochten er nog vragen zijn, neem gerust contact op.
Kate
Was er binnen de gestelde tijd. Mooi apparaatje en goede en hete koffie.
Antwoord van KoffiemaatjeBeste Kate,
Hartelijk dank voor de feedback! Fijn te vernemen dat DHL de machine snel heeft af kunnen leveren. Geniet van de koffie, op vele reizen met je nieuwe maatje! Mochten er vragen zijn, neem gerust contact op. Fijne dag. Hartelijke groet, Youri -
Henri Last
Goeie prijs en snelle levering
Antwoord van KoffiemaatjeBedankt voor je review, Henri! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs en snelle levering. Mochten er vragen zijn, neem gerust contact op. Groet, Youri
Allard Strijker
Product snel verstuurd en volgens specificaties.
Antwoord van KoffiemaatjeBedankt voor je positieve review, Allard! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle verzending en het product. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Met vriendelijke groet, Youri -
Niels D
Zeer goede (pro)-actieve communicatie gehad na plaatsen bestelling en ondervinden van problemen met DPD - zelfs in het week-end.
Bestelling opnieuw verstuurd nadat DPD geen uitsluitsel kon geven over de locatie van de initiële zending.Antwoord van KoffiemaatjeBedankt voor je review, Niels! Fijn om te horen dat je onze communicatie en service waardeert, zelfs in het weekend. We vinden het belangrijk dat je bestelling goed aankomt, dus we helpen graag waar nodig. Hopelijk was het het wachten waard en smaakt de koffie lekker. Tot de volgende keer!
Met vriendelijke groet, Youri -
Donna Selmanaj
Super service
Antwoord van KoffiemaatjeBeste Donna,
Hartelijk dank voor de review! Fijn om te horen dat onze service gewaardeerd wordt. Mochten er nog vragen zijn, neem gerust contact op.
Peter Van der mast
Zeer goede service. Bij vragen wordt er meteen gereageerd met duidelijke uitleg. Dank hiervoor. Snelle levering. Helemaal top.
Antwoord van KoffiemaatjeBedankt voor je mooie review, Peter! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service en snelle levering. We staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. Hopelijk tot een volgende keer!
victor rodenhuis
Goed en leuk! Sympathiek
Antwoord van KoffiemaatjeBeste Victor,
Bedankt voor je leuke review, Victor! Leuk elkaar weer even gesproken te hebben. Hopende is het cadeau in goede orde ontvangen. Met vriendelijke groet, Youri -
Benno Klopman
Heerlijke koffie (ristretto) en snelle service.
Antwoord van KoffiemaatjeBedankt, Benno! Geweldig om te horen dat je genoten hebt van de ristretto en de snelle service gewaardeerd wordt. Hopelijk zien we je snel weer! Met warme groeten, Youri
Mandy Hanssen
Mega goede klantenservice na gebreken in de garantietijd. Super snelle reactie en dat op zondagavond. Echt jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven!!
Antwoord van KoffiemaatjeBedankt, Mandy! We zijn blij dat we je snel hebben kunnen helpen. Jouw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste. Mocht je nog iets nodig hebben, dan staan we voor je klaar. Met vriendelijke groet, Youri
Menno Post
Uitstekende koffie van Gran Maestro.
Goede prijs, snelle levering en goed verpakt. Kom hier zeker nog eens terug!Antwoord van KoffiemaatjeBeste Menno,
Bedankt voor de positieve feedback. Hopende weer tot ziens =)
Mochten er vragen zijn, horen we het graag. Prettige avond toegewenst. Groet, Youri -
Christophe Le Berre
Top! Perfect voor op reis,in plaats van die slechte koffie langs de baan!
Antwoord van KoffiemaatjeGoedenavond Christophe,
Onwijs bedankt voor de review! Leuk om te horen dat je blij bent met je aankoop. En… met de koffieprijzen tegenwoordig bij de tankstation heb je de machine gauw terugverdiend. Mochten er vragen zijn, neem gerust contact op. Fijne avond. Met warme groet, Youri -
StaB
Prima prijzen, snelle
levering.
Antwoord van KoffiemaatjeBeste heer, mevrouw Stab,
Hartelijk dank voor het plaatsen van de review. Fijn om te horen dat de levering spoedig is verlopen.
Hopende weer tot ziens. Mochten er vragen zijn, neem gerust contact op. Met vriendelijke groet, Youri -
omida
Snelle levering, mooi verpakt
Antwoord van KoffiemaatjeBeste Omida,
Hartelijk dank voor het plaatsen van de positieve beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is geleverd.
Mochten er vragen zijn, neem gerust contact op. Met vriendelijke groet, Youri -
J. v.Groningen
Snel en goed geleverd
Antwoord van KoffiemaatjeBeste heer, mevrouw Groningen,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te vernemen dat de bestelling in goede orde is ontvangen.
Mochten er vragen zijn, neem gerust contact op. Een prettige zondag toegewenst. Met vriendelijke groeten, Youri -
Karin Krijnen
Ik had een vraag na mijn bestelling over de levertijd en kreeg direct antwoord via WhatsApp. De levertijd was volgens afspraak. Prettige ervaring!
Antwoord van KoffiemaatjeGoedemiddag Karin,
Hartelijk dank voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je onze service als prettig hebt ervaren.
We begrijpen dat het altijd even spannend is of DHL het de volgende dag levert, maar gelukkig ging het in jouw geval goed – dat gebeurt gelukkig in 99% van de gevallen!
Hopelijk mogen we je in de toekomst weer van dienst zijn. Voor nu wens ik je een fijne zondag toe.
Youri -
Tania Sobreiro
Very nice
Antwoord van KoffiemaatjeDear Tania,
Thank you very much for the review! If you have any questions, please feel free to get in touch. Have a nice weekend. Best regards, Youri