Koffiestore

Koffiestore

Koffiestore.nl is jouw specialist voor koffie thuis en op kantoor. Van verse koffiebonen tot onderhoudsproducten en JURA machines als Premium Partner. Met persoonlijk advies, snelle levering en handige herhaalopties geniet jij altijd van een perfecte kop koffie.
9,7
Filter 2016 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1217 met beschrijving

Taal

• Zob Zobber

Nette prijzen verzorgd verzonden

• Yvon

Caffè Coronel Top Class koffiebonen is onze favoriet, we drinken al
    jaren deze koffie, heerlijk.

• Hoe beoordeel je Koffiestore?

• Ot Van Tussenbroek
    Geverifieerde klant van Koffiestore

Uitstekende koffie Italiaanse kwaliteit tegen redelijke prijzen met regelmatig leuke aanbiedingen !

• arie peters

Super snel geleverd

• H.J. Bos

• Adriana Lucia Management Holding BV

Top geregeld 👍🏼✅

• Tatiana Haverals
    Geverifieerde klant van Koffiestore

Zeer snelle en correcte levering

• Marleen Lingier
    Geverifieerde klant van Koffiestore

Koffiemachine Jura4 + attributen betaald 24 november 2025 en nog steeds niets ontvangen.Kofiestore heeft de volgende dag het apparaat al verzonden, waarvoor dank! Helaas is de verzending verloren gegaan. Met deze excuus voor Koffiestore.

Antwoord van Koffiestore

Beste Marleen,

Bedankt voor uw bericht. We begrijpen heel goed dat het vervelend is wanneer een bestelling langer onderweg is dan verwacht en onze excuses voor de overlast.

We willen u graag geruststellen: Uw bestelling is op 24 november direct na aankoop verzonden, wat ook in de PostNL-tracking zichtbaar is. Sinds 28 november geeft PostNL helaas geen nieuwe statusupdate meer. Na uw melding van vrijdag hebben wij daarom meteen een onderzoek bij PostNL gestart; dit duurt normaal gesproken enkele werkdagen.

Omdat we uw pakket verzekerd hebben verstuurd, ontvangt u uiteraard kosteloos een nieuwe machine als PostNL het pakket niet kan terugvinden. U hoeft zich dus zeker geen zorgen te maken, wij lossen dit hoe dan ook netjes op.

We houden u persoonlijk op de hoogte zodra PostNL een update geeft. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan helpen we u graag verder.

Glenn - Team Koffiestore

• Pauline

Snel en goed

• Eric Gremmé
    Geverifieerde klant van Koffiestore

Snel en goed contact met Glenn.
    Makkelijk af te halen.
    Fijne winkel

• Gaby Kemmerling

Goede prijzen, snelle levering

• rob l
    Geverifieerde klant van Koffiestore

ik bestel al enige tijd bravi caffee koffiebonen hier heerlijke koffie niet goedkoop maar wel erg lekkere smaak het is geld waard

• Druten
    Geverifieerde klant van Koffiestore

Naar de koffiestore toe geweest om ons goed voor/in te laten lichten. Konden vragen stellen en het apparaat werd een keer aangezet. Vragen moesten van ons komen. Hadden meer informatie vanuit de medewerker verwacht. Mooi apparaat gekocht wat we meteen mee konden nemen. Jammer dat er bij de koop van z’n duur apparaat geen informatie/advies/hulp gegeven is over de instellingen van het apparaat. Dit is nl. best lastig. Zou fijn geweest zijn dit als service aan te bieden zodat je meteen kunt genieten van de koffie ipv frustratie wat het nu op leverde.

Antwoord van Koffiestore

Beste fam. Druten,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Wat jammer om te horen dat uw bezoek minder uitgebreid voelde dan u had gehoopt. Zeker omdat we het gesprek zelf als prettig hebben ervaren.

We proberen altijd goed aan te sluiten op wat iemand al weet en nodig heeft. In uw geval hadden we graag proactiever meer uitleg gegeven; dat hadden we beter moeten inschatten. Achteraf vinden we het vooral zonde, omdat we met alle plezier samen alle functies en instellingen hadden kunnen doorlopen.

Het instellen van een nieuwe machine kan inderdaad even zoeken zijn. We helpen u daarom graag persoonlijk verder, in de winkel, telefonisch of via een kort videogesprek. Wat u het prettigst vindt.
    U kunt ons hiervoor altijd even bellen of mailen.

Groetjes, Glenn - Team Koffiestore

• Eric D
    Geverifieerde klant van Koffiestore

Goede service en kennis van koffie en de apparatuur. En natuurlijk heerlijke koffie!

• Renaldo van Oostrom
    Geverifieerde klant van Koffiestore

Goede service, de bestelling werd snel geleverd

• Richard
    Geverifieerde klant van Koffiestore

Prima koffie, snelle levering verzorgd ingepakt en voor een redelijke prijs. Onze huisleverancier

• Rob
    Geverifieerde klant van Koffiestore

Uitstekende service en bereikbaarheid; fantastische koffie

• Theodor Koenen
    Geverifieerde klant van Koffiestore

Goede service en snelle levering!

• Luuk Munier
    Geverifieerde klant van Koffiestore

We hebben eerst een afspraak gemaakt in de Koffiestore in Huizen om de Jura Z10 EB nader te bekijken. We hebben uitvoerig uitleg gehad over het apparaat tot een glas cappucino aan toe. We zijn tenslotte tot de koop overgegaan en konden de Jura Z10 EB meteen meenemen.

• Anja
    Geverifieerde klant van Koffiestore

Keurig verpakt en snel bezorgd, goede prijs