Koffiestore
Hannie Jansen
Snelle service, goed verpakt, mooie deal!
Ger Ard
Supersnelle levering, volgende dag al in huis.
Hoe beoordeel je Koffiestore?
Martin Oldenmenger
Gewoon goed 👍🏻
Erik Eijben
Snel en simpel bestellen , optijd in huis 👍🏻en altijd goed verpakt,
Henricus van den hout
Ondanks gebruik webwinkel nog altijd een vriendelijk persoonlijk contact mogelijk
Martijn van Laarhoven
Altijd een SUPER service!! 100% tevreden klant!
ra van der Laarse
Prima afhandeling bestelling, alleen levering met DHL was zeer slecht! Hele dag gewacht , maar bezorger vond het nodig om het bij iemand anders af te leveren omdat ik zo genaamd niet thuis was.
Antwoord van KoffiestoreBeste RA,
Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent over de afhandeling van je bestelling!
Wat jammer dat de bezorging via DHL niet goed is verlopen. We begrijpen hoe frustrerend het is om een hele dag voor niets te wachten.
Wij doen ons uiterste best om bestellingen op tijd te verzenden, maar helaas hebben we daarna geen invloed meer op de bezorging.
Wij zullen over deze bezorging een klacht indien bij DHL.
Groetjes, Glenn - Team Koffiestore -
Lia van Wijk
Goede service, snelle en correcte levering!
Maria Landar
Snelle levering, uitstekende prijzen, beste servies🌷
Riekelt Pasterkamp
echt de beste koffie ooit.
Carla Sluiter
Goede prijs en snelle levering
Saskia
Ik had me heel bewust niet aangemeld voor de nieuwsbrief en kreeg toch allerlei promotie in de mail.
Antwoord van KoffiestoreBeste Saskia,
We hebben alles zorgvuldig nagelopen en kunnen bevestigen dat je op geen enkel moment ingeschreven stond voor onze marketingmails. Het is ons dan ook een raadsel hoe deze mail toch bij je terecht is gekomen. Alles staat correct ingesteld en er zijn verder geen andere marketingmails verstuurd.
We vermoeden dat er sprake is geweest van een technische fout, wat uiteraard erg vervelend is. Mocht je in de toekomst toch nog iets ongewenst ontvangen, laat het ons vooral weten, dan kijken we er meteen naar.
Nogmaals onze excuses voor de overlast, en bedankt dat je de tijd nam om dit te melden!
Groetjes, Glenn - Team Koffiestore -
Ed Bomers
Onze favoriete koffie was een tijdje niet op voorraad, toen hij dat wel was meteen besteld. De volgende dag al in huis. Top
Albert Mouissie
Goede service !! een probleempje bij delegering werd vlot en goed opgelost
Arjan Soede
Tevreden over de service
Marcel
Er ging iets mis met de bestelling en deze werd snel gecorrigeerd. Snelle levering
Wiebe Zwol
Snel in huis en in de kwaliteit die ik hoopte.
Marjo Pluijmaekers
goed geregeld duidelijk en alles zo als het hoort doorgaan zo !
R.E. Klein beekman
De dame die hielp doet het uitstekend
G Helmendag
Tevreden.