Koffiezone.nl
Tevens ook alle toebehoren voor uw koffie thuis of bedrijf. Suiker, creamer, bio roerstaafjes etc.
Ruud Holster
A Vernes
snel en goed geleverd
Hoe beoordeel je Koffiezone.nl?
Miranda Eijssen
Foutieve levering. Bestel bewust online en dan wordt verwacht dat ik een foute zending bij een punt moet brengen voor retourneren !! Compensatie ook niet mogelijk dus LAATSTE X geweest.
Camilia
Snelle levering. Goed assortiment
Jean-Pierre Bekaert
Snelle, correcte levering, kwaliteit, vriendelijke koerier. Voor ons hoeft die snelle levering niet meteen als dit eventueel kan gecombineerd worden met anderen uit de omgeving zodat verzendkosten eventueel minder kunnen worden.
Brenda Goossens
Snelle kevering,mijn bestelling was er snel
Edwin Heemskerk
Keurig geleverd, lange houdbaarheid. Enige kritiekpuntje is dat de houdbaarheid beter aangegeven mag worden zodat je je bestelling daarop aan kan passen,
willem Pilon
Snelle levering, binnen 2 dagen
Diana
Jammer dat het niet ook aan huis bezorgt kan worden. Verder goed.
obs De Walsprong
Makkelijk bestellen, snelle levering.
jm dutillieux
Zoals altijd perfect
Martine Somers
Alles was ok ,alleen wel laat geleverd dit voor heel mijn bestelli ng
Geesje Weggemans
Snelle service
Marcel
Prijs kwaliteit koffie in orde. Snelle service. Goed verpakt. Uitgebreid assortiment. Mijn koffieadres voor de volgende keer
Rudy van Leeuwe
goede service en snelle levering
Pieter
Snelle service, goede communicatie en goede producten
Luis Barrado
Mooie prijzen en goede service.
serge coddens
No but I was very surprised that the THT from
the last delivery is older than these before, even informed on the siteAntwoord van Koffiezone.nlDag Serge, wij hier met u contact over gehad en het uitgelegd. De tht was nog bijna 1 jaar, mocht dat niet lang genoeg zijn dan horen wij dat graag van u. Jammer dat u 3 sterren geeft.
Patrick
Hele snelle levering en lagere prijzen dan bij de e supermarkten. Ivm bezorgkosten loont het in grote aantallen te bestellen.
MF Ramge
Mooie prijs voor deze koffie en op tijd bezorgd.