Koken en Wonen - Specialist in kookgerei en keukenaccessoires
Perfecte pannen
Na uitleg te hebben gekregen, waarbij de verkoopster gewoon tijd voor ons nam, over rvs koekenpannen. Overgegaan tot aankoop van 2 Scanpan koekenpannen.
Koken en Winen geeft goed uitleg en zeer vriendelijk personeel. -
Klasse winkel
Hoe beoordeel je Koken en Wonen - Specialist in kookgerei en keukenaccessoires?
Joseph Phillips
Fast shipping, no issues, great results!
Annet
Hele mooie pan
Ed
Snelle levering alles netjes ontvangen
Ineke Blom
Snel service en levering
Vincent
Goed geholpen
Address POS outlet
Was in de winkel erg mooi en goed geholpen
Nouschka
We hadden een bestekset besteld. Die wilden we onder de kerstboom leggen. Website gaf aan dat we de set voor kerst zouden ontvangen. Twee dagen later werd ik gebeld dat de set niet op voorraad was en besteld moest worden bij de leverancier en door de feestdagen waarschijnlijk in week 2 van 2026 geleverd wordt. Er werd een set aangeboden die wel op voorraad was en vergelijkbaar is. Dat was geen optie voor mij. Uiteindelijk toch voor de kerst binnen. Nette service en zelfs sneller dan we hadden verwacht.
Mieke Dupont
👍👍😀😀👍
Raymond van den Driessche
Alles zoals beschreven en afgesproken
Fijne verkoper. Goede uitleg
GD
Hans Balfoort
Snelle levering. Ondanks dat product niet op voorraad was, toch binnen een week geleverd. Top!
Kaat
Meedenkend en meewerkend vriendelijk personeel. Pan werd snel opgestuurd en afgeleverd. Mooie pan. Goede aanbieding
Koert Van Bekkum
Ze hadden wat ik wilde, betaalbaar en zo bezorgd.
Sarina
Snelle levering ondanks dat het product bij hunzelf uitverkocht was. Had nadat mijn pan binnen was nog een vraag/opmerking waarop ze snel reageerde via de mail!
Astrid
Ben zo goed en fijn geholpen.
WJ
Snelle levering en heel goed verpakt.
Goed geholpen. Deskundig