Kokokinderwagens.nl

Kokokinderwagens.nl

Als online ondernemers zijn wij gepassioneerd in het helpen van onze klanten én potentiële klanten. Met onze dienstverlenende instelling en ervaring in marketing hopen wij hierin onze klanten op de juiste manier te helpen bij het vinden van de juiste kinderwagen voor het gezin.
Kinderwagens, Buggy's, Smart Home
De zekerheden van https://kokokinderwagens.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Led Tronic is een e-commerce bedrijf en wilt graag een belangrijke speler worden in de e-commerce wereld. Door de verkoop van high-end producten het aanbieden van een snelle levertijd en het streven naar de beste service, wilt Led Tronic een betrouwbare indruk achterlaten naar haar klanten en leveranciers.

Led Tronic is in het leven geroepen doordat wij een passie hebben voor innovatieve energiezuinige producten. Denk bijvoorbeeld aan slimme verlichting, led panelen, maar ook de nieuwste versies van led tv’s. Wat hebben deze 2 productgroepen met elkaar te maken? Alles! Led verlichting en led tv’s zijn dé sfeerbepalers in uw huis.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.