Kommer Motors
Richard De Jong
Ziet er zeer professioneel uit
Eelco Manen
Geweldige aftersales en vriendelijk personeel!
Hoe beoordeel je Kommer Motors?
Jack Slagter
Mini accucompressor
Karel van Dooren
Mooi spul en snelle levering
jan boegheim
prima precies wat ik wilde
Alfred de Vries
snelle service en mooi produkt, is al in gebruik :-)
Anton Nieuwenhuizen
snel en goed geleverd
Robin Kamperveen
Eric Willemsen
Had verkeerde maat stuurverhogers (moest H20 zijn) besteld en de juiste maat werd nabesteld en kon zo omgeruild worden. Vriendelijk personeel en netjes geholpen.
Henk Emanuels
Egbert Voorden
Er was iets fout gegaan bij een bestelling, vakkundig geholpen en direct opgelost, super geregeld!!!!!
Muus Koopman
Goede service en beloften waargemaakt
Hans Verschuuren
Goed, gunstig en supersnel!
Johan Noever
Goede levering
R. Branderhorst
Nieuwe valbeugel besteld,snel geleverd en product voldoet volledig aan de verwachting.Nette prijs!
Gaby van Ampting
Snel geleverd, past perfect. De enige met chroom spiegelverbreders voor zo ver ik vinden kon. Top!
Dave
Scherm is lichter dan op de foto's
Antwoord van Kommer MotorsBedankt voor je review. Helaas kunnen wij niet alle +100.000 producten op gelijkheid controleren en vertrouwen wij op het materiaal dat wij vanuit de fabrikant ontvangen. Voor jouw motor is er eventueel wel een donkerder scherm leverbaar: https://motorlook.nl/nl/airblade-windscherm-donker-getint-racing-suzuki-tl1000s-scrs004
Roelf Oldersma
Geweldige service
William Zomer
Snel goed en vriendelijk
Henk Oortgiese
Inschatting van de waarde van de inruil motor was heel hoog ingezet. Bij aankomst en een rit van 150 km was , de inruilwaarde nog geen kwart van de inschatting. Na zo’n rit was het niet reël
Antwoord van Kommer MotorsJammer dat het niet tot een deal gekomen is Henk! Helaas kunnen wij niet altijd aan de verwachtingen voldoen. Wij willen, mogen en moeten ook wat kunnen verdienen aan een occasion. Daarom willen wij een motorfiets eerst in het echt zien, zodat wij kunnen inschatten hoe wij er uiteindelijk nog winst op kunnen maken (inclusief geven van een onderhoudsbeurt, poetsbeurt, garantie en overige kosten die wij als bedrijf moeten maken).
Helaas is er altijd teleurstelling als de deal niet gesloten kan worden. Wij willen net zo blij van een koop worden als onze klanten dat zijn en soms loopt dit nou eenmaal spaak. Er komen vast nog mooiere kansen. Wij zien je graag weer eens terug!😁