Koopjefatbike.nl
Koopjefatbike.nl is gevestigd in het bruisende Utrecht, wij zijn het toonaangevende bedrijf binnen de fietsenbranche en het snelst groeiende bedrijf in de Benelux. Ontdek ons uitgebreide assortiment, dat niet alleen de beste Fatbikes omvat, maar ook meer. Of je nu door modderige paden wilt scheuren, sneeuwlandschappen wilt verkennen of gewoon op zoek bent naar een opwindende rit in de natuur, Koopjefatbike.nl heeft de perfecte Fatbike voor jou. Met snelle en betrouwbare levering in heel België, Nederland en Luxemburg, brengen we de opwinding van off-road fietsen rechtstreeks naar jouw deur. Bekijk ons brede assortiment vandaag nog en ervaar waarom Koopjefatbike.nl het snelst groeiende bedrijf is in de fietsenbranche!
Fred Coenradie
Mooie fiets gekocht voor een leuke prijs, in de winkel word er veel tijd aan je besteed met een goede uitleg en test rit. Super netjes in communicatie en afhandeling. Toppie kan niks anders zeggen.
Kelvin Driessen
Snelle levering, goede adviezen en persoonlijk contact en prettige communicatie. En dit zowel voor, tijdens en na aankoop en levering. Oftewel service met een hoofdletter S.
Zo prettig en zo dankbaar voor het contaxt met goede adviezen en controlevragen.
Dank team koopjefatbike voor deze ervaring! Jullie zijn een voorbeeld voor heel heel veel andere winkels! -
Hoe beoordeel je Koopjefatbike.nl?
Stefan Livinschi
Verry helpfull great service verry sweet stuff and honests i recomended and the number one the best price and support
Kees van Rooijen
Keurig en vlot geholpen goeie uitleg keurig thuis af geleverd met enige vertraging maar dat kwam omdat ze net verhuisd waren telefonisch ook goed bereikbaar
Amani Hitteni
Mooie prijzen En Goede Service🌸
Latife Aksoy
Goede service snelle levering
Danny
Mooie prijzen en goede service
Mert Konuk
Betrouwbaar en vooral snel
Selina Ullrich
Geweldige service en zeer goed en correct geholpen
Iman Kharbouch
Livraison rapide arrivée rapidement en 1 jours. Vendeur excellent gentil, sympathique bilingue. Donne excellent conseil. Toujours a écouté. Merci koopjefatbike
Danny van der Gaag
mis onderdelen heb gevraagt voor hulp maar krijg geen antwoord
na mijn bericht op winkel keur werd mij uiteindelijk de dag erna nog de missinde onder delen op gestuurdAntwoord van Koopjefatbike.nlGoedemiddag Danny,
Wij hebben zojuist je 1-ster review ontvangen en vinden dat natuurlijk erg vervelend om te zien. We vragen ons daarom af waar je precies ontevreden over bent, zodat we dit samen netjes kunnen oplossen.
Wij reageren normaal gesproken altijd zo snel mogelijk op al onze berichten, telefoontjes en e-mails. Het kan natuurlijk zijn dat wij iets hebben gemist, en dat vinden we uiteraard vervelend. Daarom willen we je graag vragen: op welke manier heb je contact met ons opgenomen?
Wij kunnen op dit moment namelijk geen bericht van je terugvinden in onze WhatsApp-gesprekken en ook niet in onze e-mail. Als je kunt aangeven wanneer en via welk kanaal je contact hebt gezocht, kunnen we dit meteen voor je uitzoeken.
Uiteraard kunnen wij eventuele missende onderdelen gewoon kosteloos naar je nasturen, mocht dit het probleem zijn.
We helpen je graag verder en horen het graag van je.
Sjoerd
koopjefatbike.nl -
Denzel Asmus
super snel geleverd, hele fijne mensen
Saskia Roos
Mooie fatbike, voor een gunstige prijs met prima brengservice
Gert-Jan Bok
YL
Ben uitstekend geholpen door koopjefatbike. De bestelling was niet compleet geleverd maar ze hebben het alsnog nagestuurd voor nu erg tevreden.
Jan Hornman
Goede voorlichting, denken met je mee, mooi product, geweldige prijs!!!
Tedros
Ik wil
Redegeld
Goede service en makkelijk contact.Goede uitleg bij levering
Wessel
snelle service maar door de sneeuw een dagje later. Lig daar niet wakker van ;)
Sjors Egberts
Advertentie gezien op marktplaats OpGebeld en ik werd netjes te woord gestaan, en kreeg binnen 5 min het assortiment toe gestuurd.
Aan de hand daarvan een keus gemaakt met mijn vriendin en de volgende dag
Werd de fiets geleverd!
Mooier kon niet !!!
Geweldige service,
Nette behandeling
Correcte levering & een telefoontje 30 min van te voren!
Helemaal geweldig!
Wist niet dat het nog bestond