Op 25 dec bestelling geplaatst na niks gehoord te hebben in januari contact opgenomen daar bleek alles fout te zijn gegaan uiteindelijk de tekeningen gekregen en akkoord gegaan nu mail ik wanneer het komt en geven ze aan het geld terug gestuurd te hebben zonder reden en zonder geld op mijn bank gestort te hebben..
Lid van WebwinkelKeur sinds 2023
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Reviews
Beoordeeld met een 6,9 door 20 klanten
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en onze voorwaarden.
- Sabrina
- Bob
Krijg geen contact, heb 2 maanden geleden 1 kozijn besteld en betaald, hoor niets meer van kozijnenverkoop. heel triest.
Hoe zou je Kozijnenverkoop.nl beoordelen?
- Ter Horst
Betaalde inmeetafspraak gepland omdat we via hen een schuifpui wilden bestellen. Kozijn is ingemeten en opties doorgenomen, was een prima afspraak. Helaas daarna een mail gekregen die niet overeen kwam met de afgesproken wensen. Na de inmeetafspraak is het bedrijf totaal onbereikbaar, zowel per telefoon als per mail. Nog wel eenmalig contact kunnen krijgen met degene die heeft ingemeten en er zou worden doorgegeven dat wij nog vragen hadden. Helaas niks meer gehoord... Het voelt alsof we opgelicht zijn. Daaaag 250 euro. Ik zou iedereen afraden hier te bestellen, want je bent je geld kwijt!
- Ruud
Communicatie is key !! Daar zit wel wat verbetering in !!!
- H Nguyen
We wachten al maanden op een correct inmeetrapport. Communicatie is nul; telefoontjes worden niet beantwoord, berichten genegeerd. Ze werken onder meerdere handelsnamen (KvK 88527603), waardoor het lijkt alsof je met verschillende partijen te maken hebt, maar het is één organisatie. Intern geven ze elkaar de schuld en echte oplossingen blijven uit. Andere reviews bevestigen onze ervaring. Dit is weggegooid geld. Wij raden dit bedrijf sterk af.
- bert witte
niet te bereiken en geen antwoord op mail of app, Bestelling gedaan op 18 februari 2025 .. niks ontvangen... geld weg